Inlägg från: giz83 |Visa alla inlägg
  • giz83

    Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?

    UBW skrev 2009-05-02 20:04:26 följande:
    Jag blev inspirerad av en bukett jag köpte till min far en gång. Den bestod av lövkoja, ranunkler och grönt. Den var så fin!Därför blir vårt färgtema (som det ser ut än så länge, har lång tid tills bröllopet, hinner kanske ändra mig)vitt/grönt/orange och lite brunt. Vi gifter oss i maj/juni och kan tänka mig att det passar.
    vi ska ha samma färgtema som ni. fast inget brunt...och så ska va ha lite mer orange/peach än klar orange...men det kanske är tanken med er också...??
    och jag måste bara säga att ranunkel är bara sååå fina! jag älskar den blomman. gillar formen med det runda och härligt fluffiga. men måste få fråga...vad är lövkoja?
  • giz83

    kanske ska säga att färgtemat blev så för att jag ääääälskar grönt och tycker att det är en underbar färg och klär mig ofta i grönt. och sen har jag hittat en klänning som ska ha mossgröna broderier osv...
    och den orange/peach färgen är ja....varför det vart den vet jag inte...och vitt...ja det kändes som om det är en självklarhet för mig att ha lite vitt också...=)
    och min m2b tyckte om de färgerna han med...så då bestämde vi oss för de

  • giz83
    UBW skrev 2009-05-02 21:49:43 följande:
    Jo, precis. Det blir inte knallorange utan en mer dämpad ton.Lövkoja är nån slags lång blomma, tyvärr kan jag inget mer. Känns lite mer som en ängsblomma. Är verkligen inte inne på det här med blommor. Passionsblomman kanske vet mer...
    men hej...hihi...du skrev ju i min GB "nyss" ju!!!
    snacka om att man har koll på vem man pratar med...ihihi

    ja jag får se om jag tar mig en sväng till hennes GB, annars googlar jag bara...=)
  • giz83

    passionsblomman--> den låter underbar...=) men som sagt...kanske lite för väldoftande...=)

Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?