• 28 Aug

    Maj 2010

    Hittat massor av majtrådar för 2009 men tyckte det behövdes en för 2010. Fler som gifter sig då som vill följas åt?

  • Svar på tråden Maj 2010
  • Ninnalotta

    Hej alla majbrudar!

    Maj står klart för oss också men längre än så har vi inte kommit, känns som att det finns gott om tid att planera än så länge!

  • Alvs

    Jag kan känna mig lite stressad när det gäller lokalbokning och sånt, eftersom det råkade bli pingstafton för vår del, och det äär ju en väldigt populär dag... Men det var väldigt skönt att få kyrkan bokad iaf {#lang_emotions_laughing}! Har drömt om att få gifta mig där ända sen jag var liten!

  • MV85

    Shit, jag har ingen aning om när pingst infaller nästa år... Men det är sant att det är runt då vi kommer gifta oss.... Hmmmm... Ja, ja..! Tur vi vill ha så udda kyrka o redan bokat lokalen hehehe

  • MV85

    Då är det helgen innan vi gifter oss... Kanske tur det! hehehe Men nu är vi ju ute i så god tid oxå så det ska väll inte vara några problem ändå tror jag inte!

  • maj2010
    MV85 skrev 2009-03-26 10:49:38 följande:
    Då är det helgen innan vi gifter oss... Kanske tur det! hehehe Men nu är vi ju ute i så god tid oxå så det ska väll inte vara några problem ändå tror jag inte!
    Då gifter vi oss samma dag.
    Det enda praktiska vi gjort hittills är att preliminärboka festlokal. Och så har vi ett sparkonto där pengahögen växer varje månad... :)
  • MV85
    maj2010 skrev 2009-03-26 10:52:37 följande:
    Då gifter vi oss samma dag.Det enda praktiska vi gjort hittills är att preliminärboka festlokal. Och så har vi ett sparkonto där pengahögen växer varje månad... :)
    Oj... Då har vi gjort... *harkel* lite *harkel* mer...
    Vi har bokat lokal, håller på med menyn tillsammans med kocken, köpt min tiara Valt inbjudningskort, vigselförrättare, sett ut ringen, frågat tärna, valt tårta mm mm mm
    Vi ska vara på ett ställe som fixar allt med mat och tårta och de vill redan nu ha meny och annat klart för att sedan smaka av meny och viner i september i år
  • maj2010
    MV85 skrev 2009-03-26 11:00:35 följande:
    Oj... Då har vi gjort... *harkel* lite *harkel* mer... Vi har bokat lokal, håller på med menyn tillsammans med kocken, köpt min tiara Valt inbjudningskort, vigselförrättare, sett ut ringen, frågat tärna, valt tårta mm mm mm Vi ska vara på ett ställe som fixar allt med mat och tårta och de vill redan nu ha meny och annat klart för att sedan smaka av meny och viner i september i år
    Jisses! Var ska ni gifta er?

    Vi har bestämt tärna, bestman och solist. När det gäller ring och klänning vet jag ungefär vilken stil jag vill ha och ska ge mig ut och prova så småningom... Nästa gång jag går och klipper mig ska jag kolla lite priser med min frisör. Är hon på tok för dyr så får jag se mig om efter nåt annat ställe. Inbjudningskort och andra trycksaker ska jag få hjälp med av en kompis som jobbar på tryckeri. Fast det börjar vi nog inte med förrän i höst nån gång.

    Snart ska vi ringa och bekräfta vår bokning och börja prata meny. Vi ska också vara på ett ställe som fixar dukning, mat och tårta. Ska hyra ljudanläggning där också och eventuellt en dj till festen.
  • MV85
    maj2010 skrev 2009-03-26 11:08:28 följande:
    Jisses! Var ska ni gifta er?Vi har bestämt tärna, bestman och solist. När det gäller ring och klänning vet jag ungefär vilken stil jag vill ha och ska ge mig ut och prova så småningom... Nästa gång jag går och klipper mig ska jag kolla lite priser med min frisör. Är hon på tok för dyr så får jag se mig om efter nåt annat ställe. Inbjudningskort och andra trycksaker ska jag få hjälp med av en kompis som jobbar på tryckeri. Fast det börjar vi nog inte med förrän i höst nån gång.Snart ska vi ringa och bekräfta vår bokning och börja prata meny. Vi ska också vara på ett ställe som fixar dukning, mat och tårta. Ska hyra ljudanläggning där också och eventuellt en dj till festen.
    Vi har inte bestämt kyrka än *s* Men blir i Uddevalla eller i närheten eftersom vi bor här Lokalen vi ska vara i ligger 2 minuters promenad från torget mitt i stan, så perfekt för resande som ska ta sig till hotell och annat efter festen då de bara har 10-20 minuters promenad eller väldigt billiga taxiresor då.
    Min frisör har jag redan kollat med.. hon tar 1900 för hår o 250 för smink... Så hon ska bokas lite längre fram
    Vi kör trubadur som är en gammal kollega till m2b så det är oxå fixat med allt vad ljud o grejer det betyder
  • Amoressa

    Hejsan..

    Jag är också en majbrud 2010. Vi ska gifta oss i Linköping den 15/5. Det är så spännande och jag är SÅ glad. En så länge är våra bestmans tillfrågade, dom sa JA :o)och festlokalen är bokad. I påsk ska jag fråga mina 3 närmaste vänninor om dom vill vara tärnor :o)

    Någon som har tips på - bussbolag, gärna billigt :o) som kan köra våra gäster från kyrkan till festlokalen?
    - någon som har en läcker, gammal bil som kan köra brudparet från kyrkan till festlokalen?

    Kram M

Svar på tråden Maj 2010