Inlägg från: maj2010 |Visa alla inlägg
  • maj2010

    Maj 2010

    Som man kanske kan gissa sig till så gifter vi oss i maj 2010. Närmare bestämt den 15:e.
    Finns det fler?

  • maj2010

    Det är väl inte bara jag som tycker att det är ofantligt länge kvar till maj 2010?

    Hade så gärna satt igång och bokat grejer redan nu, men då tror folk man är galen... Plus att jag hinner ändra mig flera gånger om. Enda praktiska detaljen som är klar är festlokalen, som är preliminärbokad.

  • maj2010

    No Foofoo skrev 2009-03-04 22:44:26 följande:


    Hej, vi ska gifta oss den 15 maj!! Tycker också att det är sjukt lång tid kvar men vi har ju precis bestämt oss så det är rätt mkt som ska hinnas fixas till dess (och sjukt mkt pengar som ska sparas). Vi ska gifta oss borgerligt i Gbg. Tror att nästa maj kommer att vara den finaste månaden vädermässigt på hela sommaren!!
    Samma dag och samma stad här. Då ses vi i rådhuset!
    Klart att det kommer att vara sol!
  • maj2010
    MV85 skrev 2009-03-26 10:49:38 följande:
    Då är det helgen innan vi gifter oss... Kanske tur det! hehehe Men nu är vi ju ute i så god tid oxå så det ska väll inte vara några problem ändå tror jag inte!
    Då gifter vi oss samma dag.
    Det enda praktiska vi gjort hittills är att preliminärboka festlokal. Och så har vi ett sparkonto där pengahögen växer varje månad... :)
  • maj2010
    MV85 skrev 2009-03-26 11:00:35 följande:
    Oj... Då har vi gjort... *harkel* lite *harkel* mer... Vi har bokat lokal, håller på med menyn tillsammans med kocken, köpt min tiara Valt inbjudningskort, vigselförrättare, sett ut ringen, frågat tärna, valt tårta mm mm mm Vi ska vara på ett ställe som fixar allt med mat och tårta och de vill redan nu ha meny och annat klart för att sedan smaka av meny och viner i september i år
    Jisses! Var ska ni gifta er?

    Vi har bestämt tärna, bestman och solist. När det gäller ring och klänning vet jag ungefär vilken stil jag vill ha och ska ge mig ut och prova så småningom... Nästa gång jag går och klipper mig ska jag kolla lite priser med min frisör. Är hon på tok för dyr så får jag se mig om efter nåt annat ställe. Inbjudningskort och andra trycksaker ska jag få hjälp med av en kompis som jobbar på tryckeri. Fast det börjar vi nog inte med förrän i höst nån gång.

    Snart ska vi ringa och bekräfta vår bokning och börja prata meny. Vi ska också vara på ett ställe som fixar dukning, mat och tårta. Ska hyra ljudanläggning där också och eventuellt en dj till festen.
  • maj2010

    Kul att det har kommit så många nya i tråden, välkomna!

    Tack MV85 för upplysningen om borgerlig vigsel i Göteborgs rådhus. Då är det ju ingen brådska att boka, om det ändå inte går... Blir till att ha koll på vilket datum man kan skicka in hindersprövningen så man kan paxa en tid på rätt datum då! För oss spelar det ingen roll vem som är vigselförrättare, vi ska ändå ha en egen ceremoni efteråt.

    Gick förbi "vår" lokal igår och såg att det var bröllop på gång. Ett år och en vecka kvar, sen är det vår tur! Hoppas att rhododendronbuskarna blommar lika fint nästa år :)

  • maj2010
    Zavannah skrev 2009-05-10 21:09:30 följande:
    Snuttfia: Välkommen Kul om det blir den 15:e - då ska vi gifta oss. Det är lördagen efter Kristi Himmelfärdsdag, så fredagen är en klämdag.Vi har oxå långväga gäster, så det är perfekt.
    Precis därför har vi också valt den dagen! Och för att det brukar vara vackert då, med alla buskar och träd som blommar :)
  • maj2010

    Wohoo! Idag är det exakt ett år kvar. Hoppas att vi får vakna upp till en lika strålande vacker dag om ett år!

  • maj2010

    Här händer det inte så mycket heller. Har bekräftat bokningen av lokalen, kikat lite på ring, funderat lite på upplägget av dagen... Känns inte som om det går att göra särskilt mycket mer just nu. Min tärna kommer och hälsar på om en månad, då ska hon få följa med mig och prova klänningar. Sen blir det nog paus i planeringen fram till hösten.

    Jag har också funderat på om man behöver ha nåt över klänningen. Svårt att hitta nåt som är snyggt utan att vara svindyrt känns det som. Får kika på det sen när jag bestämt mig för klänning. Handskar ska jag inte ha, tycker inte det är snyggt.

Svar på tråden Maj 2010