Inlägg från: Lennarts Fru |Visa alla inlägg
  • Lennarts Fru

    Del 2 av: Unga Fruar/Blivande fruar under 30?

    Såg nu att den andra tråden var avstängd och inte längre i bruk om man säger så, men tråden var mycket uppskattad så då startar jag en till.

    gamla tråden:
    brollopstorget.se/Forum-1-75/m3165875.html

    Välkommen hit !

  • Svar på tråden Del 2 av: Unga Fruar/Blivande fruar under 30?
  • Lennarts Fru

    Igår frågade min man mig vad jag hade för planer med min Torsdag. jag sa som de var "absolut ingenting och ahde jag haft de så hade de naturligtvis ine varit utan att informera dig" Och till min glädje så fick jag veta att jag heller inte fick planera nått.. han har ju en överraskn ing til mig. Inte nog med en fantastiskt romantisk frkost som var uppfukad på morgonen utan nu ska vi ivög och göra nå mer ! jag blir så glad medsånna hör spontana överraskningar.

    Frukosten idag bestod av bröd, juice, gurka, tomat, ost, mjukost, skina, viltkött, fil... m.m ... Ja, de var en riktig hotellfrukost. Faktiskt precis sammasom vi åt morgonen efter vårat bröllop när vi vaknade på hotellet och fick frukost in på rummet. bara de var överraskande og tyckte jag .. de skulle räcka för mig .. de är bara en sån fin tanke.

    nu ska vi åka .. undra vad vi ska göra.. kanske äta middag? gå p en mysig promenad? elller kanske nått annat sånt so jag gillar.

    ville bara dela med mig ! :)

    ha en bra dag. kram

  • Lennarts Fru

    tack så jätte mycket ! jag blev super duper nöjd !


    Idefixen skrev 2009-03-04 19:05:21 följande:
    Nååå, va gulligt Och vilken fin frisyr de blev! De blev ju kanonbra!
Svar på tråden Del 2 av: Unga Fruar/Blivande fruar under 30?