• lojnis79

    Stolsöverdrag av knoppa lakan?

    Har ett stort bryderi angående stolsöverdrag.
    Blev jätteglad när jag hittade en länk från Tv4 från brollopsbonaza där de gjorde ett stolsöverdrag av ett lakan. Jättebra tycker jag men sambon gillar det inte.Han går inte med på att lägga ut mer än 15 kr på stolsöverdrag därav knoppa lakan från Ikea. Han tycker att det blir genomskinligt medan jag är ute efter den där bröllopskänslan och enhetliga looken när vi kommer in i lokalen. Så snälla snälla hjälp oss att hissa eller dissa knoppa lakan som stolsöverdrag.

  • Svar på tråden Stolsöverdrag av knoppa lakan?
  • lojnis79

    Jag har testat.Det är otroligt enkelt du tar ett lakan lägger det över stolen och knyter bara baktill, jättefint enligt mig men sambon tycker inte. Så nu är jag osäker, ser det bara billigt ut eller enhetligt och fint? Någon mer än jag som testat eller ännu bättre kanske har en dukning jag kan få titta på med detta förslag.

  • lojnis79
    Anciii skrev 2009-02-26 00:20:43 följande:
    Jag ska sy stosöverdrag av knoppa lakan, då ska det vara sytt efter stolen, har redan sytt ett och ska ut och testa på stolen i lokalen i veckan.. får ut nästan 2 stolsöverdrag av ett lakan så det blir lite billigare- däremot tar det en hel del tid!Visst är lakanen lite genomskinliga men i vår lokal kommer det inte finnas så mkt ljus att det syns! Sen ska jag ha en rosett knuten runtom i röd färg!
    Har du något mönster och kanske en bild och dela med dig av? nyfiken ;)
  • lojnis79

    Precis det ser ju väldigt fint ut enligt mig med. Att sitta var inget problem men det är det där med om det är för genomskinligt?
    Trodde inte jag skulle bli så här inför bröllopet ;)

Svar på tråden Stolsöverdrag av knoppa lakan?