• Sobeit

    Uppsalabrudar - del 3!

     


    Sommarliv skrev 2009-03-03 10:59:09 följande:
    min ring har jag haft hemma i snart över 1 år.. Fästmannen vill bara ha en ring så han väljer själv.. Men till sommaren köper jag en ny till han..

    Det är så speciellt att ha ringen hemma nu. Tur egentligen att jag inte kan ha den utan problem redan nu. Då skulle jag ju springa konstant o prova den hela tiden. hihi

  • Sobeit

     


    Sommarliv skrev 2009-03-03 11:08:19 följande:
    Japp, Men snart är man i mål..

    Ja. Och jag längtar såååååå. Sa till mannen igår att snart är jag Lena Isaksson. Jaha, svarade han. Hur känns det då? Jo, svarade jag. Det är pirrigt i magen och såååå spännande. Och vi har ju snart varit tillsammans i 11 år, emn ändå är det så speciellt. hihi

  • Sobeit

     


    Sommarliv skrev 2009-03-03 11:32:09 följande:
    Visst är det härligt.. Fästmannen kommer att ta mitt efternamn och barnen har det redan.. För vi är mer ovanligt..

    Jo, visserligen är mitt efternamn mer ovanligt än mannens. Men han vill inte byta bort sitt efternamn. Och eftersom barnen redan bär hans efternamn och jag vill ha Familjen XX så blir det jag som byter. Det blir ett riktigt svensson-namn jag får för resten av livet. hihi

  • Sobeit

     


    F A M E skrev 2009-03-03 22:53:09 följande:
    Gösses vilket bra pris ni fick, är de samma ring som oss??? Här satt min som en smäck medans sambons var lite för liten. Men dem skulle fixa de åt oss innan veckan var slut. Jag som tyckte vi hade fått ett kap i pris.

    Alltså, min ring gick på strax över 3800 :- och mannens på ca 1300 :-. Han har en vanlig slät guldring och jag har samma ring som du.

  • Sobeit

     


    F A M E skrev 2009-03-03 22:53:09 följande:
    Gösses vilket bra pris ni fick, är de samma ring som oss??? Här satt min som en smäck medans sambons var lite för liten. Men dem skulle fixa de åt oss innan veckan var slut. Jag som tyckte vi hade fått ett kap i pris.

    Så de skulle korrigera din mans ring på den butik ni köpte ifrån. Köpte inte ni från en butik via nätet? *fundersam*

  • Sobeit

     


    F A M E skrev 2009-03-04 13:19:33 följande:
    jopp men sambon skickade ner den via sitt företag som har försäkring för saker till et minsta värde av 5000:- Så de ska nog funka.Aha sambon tog samma som du coh jag fast utan stenar då förstås.

    Min karl ville inte ha någon annan ring än en vanlig hederlig slät ring. Men han kommer däremot att bära två ringar. Både sin förlovningsring och vigselringen. Han vill inte sluta bära förlovningsringen för att vi gift oss. Han tycker att den blivit en del av honom nu. hihi

  • Sobeit

     


    Greta 1980 skrev 2009-03-05 12:26:19 följande:
    WIII!Hade fått mail att min klänning är på väg hem.Torde ha den under nästa vecka!Beställde den 12 februari så det var snabbt.Ni ska få en utlåtande så snart jag har den i min hand.Fick ju den för 1300:- inkl frakt, dock tilkommer ev tull.I Sverige skulle jag fått betala ca 5000:- och dem hade en väntetid på 3 månader, så jag skulle fått den bara ett par dagar innán bröllopet. Men nu har jag ju den redan nästa vecka eller veckan därpå!Tjoho!

    Gud, vad skönt!

    Och vilket kap du gjort. Hoppas du blir nöjd!

  • Sobeit

    Har fått svar från butiken vi köpte våra ringar i. Och imorgon ska jag lämna in den på Posten o skicka tillabka den med rek. Behöver en smärre justering av den. Blev så glad när de sa att de kunde fixa det åt mig.

  • Sobeit

    F A M E:

    Håller med Greta 1980.

    Och passar på att tillägga at jag även gör mannens blomma o näbbarnas små buketter.

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!