• Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!
  • Sobeit

    Fame:
    Nope! Coop hade inga åna saker kvar. Däremot fanns det några få skidstavar för barn kvar inne på Sportex. Kostar 99 :-/par. Helt ok! Hittade inga barnhjälmar dock.

  • Sobeit

    monkay:
    Du är ju värsta blodhunden för reapriser! Det tackar vi för!!

  • Sobeit

     


    F A M E skrev 2009-02-24 23:08:30 följande:
    oki letar till mitt ena barn då dom plötsligt ska ha friluftsdag bara så där. Ogillar starkt att folk ska komma på dessa saker på så himla kort varsel *suck* typ i kväll fick vi mailet.

    På Sportex hade de även hela skidpaket igår. Några iallafall. Sedan hade Stadium i Forumgallerian skidstavar oxå samt skidpaket för barn. Långfärd. Skidpaketen på Stadium kostade 399 :- (har jag för mig) och stavarna 199 :- (har jag för mig).

    Det är riktigt dåligt att komma med sådant med kort varsel. I måndags fick vi veta att barnen ska åka lilla vasaloppet imorgon så det var därför som jag var ute och letade skidstavar. De gick sönder förra säsongen. *suck*

  • Sobeit

     


    Sommarliv skrev 2009-02-25 05:07:40 följande:
    God morgon.. Så på lördag ska jag springa på stan.. Kanske med min mamma. Måste ju ha en klänning till dopet.. Men vet att det kommer att vara svårt att hitta en just nu.. hmmMen det ska nog gå..

    Rekommenderar starkt att du åker till Gränby Centrum på lördag om du ska leta klänning. Där har de även VILA, Dea och en massa andra butiker nu. Var där i måndags när de fixade ihop det sista.

  • Sobeit

    Sommarliv:
    De har invigningen av nya Gränby cetrum imorgon så alla butiker har nog inte öppet ikväll.

  • Sobeit

    Twilfit är ju en av de butiker som de ställer iordning i ännu.

  • Sobeit

    Jag såg en massa snyggt när jag kikade in på Dea lite snabbt. Oj, oj, oj! Det finns mycket kläder nu som é precis min smak. Tyvärr blir det inga nya kläder. Vår andra bil håller på att dra sitt sista andetag så nu blir det att lägga pengarna på en ny begagnad bil istället. Mycket bittert! Så mycket roligare att shoppa inför bröllopet. *suck*

    Hoppas du hittar precis vad du söker!

  • Sobeit

    F A M E;

    Vi kommer att ha Canon in D som inmarschmusiken och Bröllopsmarsch från Frösön som utgångsmusik. Sedan har vi valt psalmer som vi gärna vill ha under akten. Det är psalm 791 "Du vet väl om att du är värdefull", psalm 200 "I denna ljuva sommartid" och psalm 201 "En vänlig grönskas rika dräkt".

    Idag har jag varit på Coop och köpt vinröda servetter. Tackar monkay för tipset! Och så blev det en sväng på IKEA. Där passade jag på att köpa delar till en provdukning samt en trappgrind. Det senare för minstingen visade igår att hon kunde ta sig upp till nedersta trappsteget i trappan.  

  • Sobeit

    F A M E:
    Jag satt länge och lyssnade och lyssnade. Och när jag hittade en jag gillade så fick mannen lyssna oxå. Han gick till slut med på ingångsmusiken. Sedan ville jag att utgångsmusiken skulle passa ihop med ingångsmusiken, och genast blev dte svårare. Men varför ska man göra det lätt för dig. Så när jag snubblade över Brudmarsch från Frösön blev jag sååå salig!

    Har förresten hittat "vinkaraff" till middagen och näbbskor. Skorna kostar dessutom inte mer än normalt (299 . nu ska jag bara försöka hitta vita lackskor till minstingen, men dte finns ju tid ännu.

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!