• Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)
  • andbeyond

    Jag som inte heller bor i Örebro skulle gärna vilja ha tips om frisör som inte är allt för dyr? Förslag på det med? :)

  • panthera

    Jag har bokat tid på multispace salong på drottninggatan för sminkning och hår. Dom har 2 olika brudpaket där. För 2290 kr får man håruppsättning, löshår, låna hårsmycken (mot en deposition som man får tillbaks) och makeup.
    För 2890 kr Håruppsättning inkl löshår, smycken,slöja, nagelförlängning med dekoration och brudmakeup.

    Det tycker jag är bra pris om man jämför med andra frisörer jag har pratat med.

    Prazzen: Vi gifter oss också i Lillkyrka, pratde med dom i januari och dom ska höra av sig i maj till mig om vilken präst vi får mm. Frågade lite om musik för vi har en speciell låt som vi ska ha som ingångslåt på cd och det va helt okej.

  • Blina

    Tror ni det går att hitta nån frisör som kan tänka sig att åka till annan ort och frisera. Vi ska gifta oss i Nora och jag vill slippa sitta två timmar i bil på en dag med redan fullbokat schema. Har ringt alla frisörer i Nora utan napp (semestrar, gör inte uppsättningar etc). Någon som har nåt förslag? Eller är det bara att sätta sig och ringa runt.

  • Blina

    Har du någon erfarenhet av multispace salong Panthera?
    Jag ringde och hörde med dem och de kunde faktiskt kommatill Nora och fixa mig Blev så glad. Men jag har ju ingen aning om hurvida de är bra eller inte. Någon med erfarenhet?

  • panthera

    Blina. Jag har klippt mig där och även plockat ögonbrynen och det har varit bra och dom har gett ett bra intryck när jag har varit där och pratat med dom om brud frisyren och sminkningen.

  • Blina

    Skönt att höra.
    Alltid lite läskigt att bara blunda och välja en. Har ju ingen aning om vad det kan bli. Men de hade bra omdömen på eniro (om man nu kan gå på det) och man får ju både provuppsättning och smink, så då kan man ju justera och säga ifrån om det inte känns bra.

  • panthera

    Jaså skulle du få med provuppsättning och sminkning??
    Det frågade jag om men då sa hon att det inte behövdes utan jag skulle ta med mig bilder på frisyrer och sen skulle dom fixa det.
    Ska dit någon vecka innan också för att färga och ev klippa mig. Måste färga håret för det ska bli samma som på löshåret.

  • Blina

    Jag förstod det som att jag skulle få provuppsättning och sminkning. Men jag ska ringa och kolla på måndag för säkerhets skull.

Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)