• Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)
  • ToBeMrs

    Oh, nu har jag bestämt tid för provsmakning av tårta på Kaffe och Pralin. Så spännande att börja fundera på bröllopstårtan. Provsmakning blir om några veckor, så jag återkommer med info när jag varit där.

    Någon som beställt tårta ännu? Eller vet vart ni ska beställa? Är ju hur svårt som helst att veta vart man ska kolla...

  • Flisa80

    Hej.

    Tänkte bara tipsa om guldsmedsbutiken Cederins inne i stan. Jag har köpt min ring där, Schalins Rocky o.5ct, för drygt 10 000:-
    På Hallbergs kostar exakt samma ring över 15 000:-
    På nätet (jempguld.se) kostar den strax under 10 000:- så då finns det ju ingen anledning att handla på nätet och riskera att det blir fel...

    Dessutom är de HELT underbara på Cederins. Vi köpte våra förlovningsringar där och vi älskar dem, inte bara för deras bra priser. Men jag tror de har insett att de ligger för lågt jämfört med andra så vänta inte för länge...

    Fast ni kanske redan är klara med ringköpen?!

  • Lilla  Anna

    Hej hej!

    Ny här, och har kollat in den gamla tråden.

    Tänkte höra om ni vet några föslag på sömmerskor i Örebro, det är lite halv akut. Hade en bekant som skulle sy men hon har fått förhinder och det är inte allt för lång tid kvar.

    Har hunnit med en hel del av vår planering är så mycket skulle kunna skriva sidor. Om det är något tips som ni vill ha så fråga bara, kanske kan hjälpa.

    :)

  • Prazzen

    Lilla Anna: Såg i tråden med listan på Örebrdatum att ni gifter er i Lillkyrka kyrka precis som vi
    Har du haft någon mer kontakt med dom kring vigseln annat än att ni har bokat kyrkan?

  • Princess4aDay

    Hejsan! Undrar om någon har nått bra tips på festlokal i Örebrotrakten? Bara lokalen man själv får välja catering och ta med eget dricka.

  • Lilla  Anna

    Prazzen: Vi har talat med dem 2gg förra året. Dem skulle ringa i januari vilket inte har skett så jag har ringt denna vecka utan svar får se om dem ringer tillbaka efter mitt meddelande. Har ni haft kontakt med dem. Bor ni långt ifrån kyrkan?

  • tedoemma

    Svar till Princess4aDay: Vi har bokat waldorfskolans fritidshus, är en jätte söt byggnad mitt i sommarroskogen, mellan Ladugårdsängen och adolsfberg. Där får man ta med egen mat och dryck. Har faktiskt bara kikat in genom fönstret men ser jätte mysigt ut. har hört folk som haft fest där tidigare och tyckt om det. Dock tror jag inte den tar så mycket folk. vi är ca 70 och upp till 80 går kanske.

  • Prazzen

    Lilla Anna: Pratade senast med dom i början av januari då jag bokade kyrkan. Fick inte göra det tidigare än efter årsskiftet.

    Var mest lite nyfiken på om du viste något mer om musikmöjligheter i kyrkan och lite sånt

    Vi bor inne i centrum av Örebro.
    Valde Lillkyrka för att den är så fin.
    Själv då?

  • Blina

    Hur går det för er med planeringen. Vi har vissa brodskande ärenden kvar (band och sminkning bland annat), men annars hyfsat lugnt.

    Finns det någon som känner till en bra nagelsalong i stan. Jag bor ju inte i Örebro, så har ingen aning om vart man ska gå.
    Förslag?

Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)