• Blina

    Örebro Bröllop 2009 (2)

    Bra, hittade nya tråden.
    Ni som bor i Örebro, eller bara ska gifta er där, Har ni koll på nåt bra band man kan anlita till festen? Ska ni ha band, och i så fall vilka?
    Har "annonserat" på allt -för -din -fest men bara fått två svar. Det ena verkar lite för smörigt (klarar inte av dansband) och det andra är för dyrt. Några förslag?

    Har kommit av mig lite i planerandet, men i helgen blir det nya tag. Inbjudan skickas på fredag

  • Blina

    Oh, det vore jättesnällt!
    Söker band på 2-3 personer för ca 2x45-60 min. Vi gillar 60-70tal; Frank Sinatra, Johnny Cach, Bob Dylan, Elvis o dyl.
    Ska dansas styrdans till dvs vals, bugg, foxtrot.

    Budget 4000-8000 kr.
    Brölloppsfesten är i Nora.

  • Blina

    Hur går det för er med planeringen. Vi har vissa brodskande ärenden kvar (band och sminkning bland annat), men annars hyfsat lugnt.

    Finns det någon som känner till en bra nagelsalong i stan. Jag bor ju inte i Örebro, så har ingen aning om vart man ska gå.
    Förslag?

  • Blina

    Tror ni det går att hitta nån frisör som kan tänka sig att åka till annan ort och frisera. Vi ska gifta oss i Nora och jag vill slippa sitta två timmar i bil på en dag med redan fullbokat schema. Har ringt alla frisörer i Nora utan napp (semestrar, gör inte uppsättningar etc). Någon som har nåt förslag? Eller är det bara att sätta sig och ringa runt.

  • Blina

    Har du någon erfarenhet av multispace salong Panthera?
    Jag ringde och hörde med dem och de kunde faktiskt kommatill Nora och fixa mig Blev så glad. Men jag har ju ingen aning om hurvida de är bra eller inte. Någon med erfarenhet?

  • Blina

    Skönt att höra.
    Alltid lite läskigt att bara blunda och välja en. Har ju ingen aning om vad det kan bli. Men de hade bra omdömen på eniro (om man nu kan gå på det) och man får ju både provuppsättning och smink, så då kan man ju justera och säga ifrån om det inte känns bra.

  • Blina

    Jag förstod det som att jag skulle få provuppsättning och sminkning. Men jag ska ringa och kolla på måndag för säkerhets skull.

  • Blina

    Manikyr, smink och håruppsättning. Minns inte vilket nummer den hade.

  • Blina

    Jag har ringt alla frisörer i Nora och de gör antingen inte uppsättningar eller så hade de semesterstängt då. (Lena var bortrest).
    Men det var ju tråkigt att höta att multispace inte var bra. Blir ju nervös nu.
    Fler med erfarenheter?

Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)