• panthera

    Örebro Bröllop 2009 (2)

    Oj visste inte att tråden hade varat så länge redan, har inte skrivit på länge har inte hunnit koncentrera mig på bröllopet på ett tag.

    Har nu kört fast lite med bilder till festprogramet och med nytillkommna gäster på listan så nu är det bara att börja om med den tänkta bordsplaceringen och därmed gästpresentationer i festprogramet.

    Hur går det för er andra??

  • panthera

    Jag har bokat tid på multispace salong på drottninggatan för sminkning och hår. Dom har 2 olika brudpaket där. För 2290 kr får man håruppsättning, löshår, låna hårsmycken (mot en deposition som man får tillbaks) och makeup.
    För 2890 kr Håruppsättning inkl löshår, smycken,slöja, nagelförlängning med dekoration och brudmakeup.

    Det tycker jag är bra pris om man jämför med andra frisörer jag har pratat med.

    Prazzen: Vi gifter oss också i Lillkyrka, pratde med dom i januari och dom ska höra av sig i maj till mig om vilken präst vi får mm. Frågade lite om musik för vi har en speciell låt som vi ska ha som ingångslåt på cd och det va helt okej.

  • panthera

    Blina. Jag har klippt mig där och även plockat ögonbrynen och det har varit bra och dom har gett ett bra intryck när jag har varit där och pratat med dom om brud frisyren och sminkningen.

  • panthera

    Jaså skulle du få med provuppsättning och sminkning??
    Det frågade jag om men då sa hon att det inte behövdes utan jag skulle ta med mig bilder på frisyrer och sen skulle dom fixa det.
    Ska dit någon vecka innan också för att färga och ev klippa mig. Måste färga håret för det ska bli samma som på löshåret.

  • panthera

    Nu är inbjudningskorten utskickade och en har svarat ja redan.
    Känns så skönt att den delen är avklarad nu.

    Håller på och letar cake topper för fullt, var har ni andra köpt?? Och finns det någon affär i Örebro som säljer såna??

    Har bokat in tårtprovning nästa vecka också.

    Så nu börjar det kännas som att jag har kontroll igen särskilt sedan vi fick reda på hur mycket vi får tillbaks på skatten, då är även budgeten under kontroll igen.

  • panthera

    Jag har en kompis som ska göra mina naglar och har inte heller så stor koll på vilka salonger som är bra. Men sök på eniro så kommer du hitta flera ställen.

  • panthera

    Nu har jag också skickat in hindersprövningen och namnändringspapper.
    Ska man ha med hindersprövningen till tyskland???

    Vad har ni tänkt köpa för morgongåva till mb??

Svar på tråden Örebro Bröllop 2009 (2)