• emersson

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3

    konstigabaralillajag skrev 2009-03-04 20:01:42 följande:
    Försöker utesluta kolhydrater. Äter ingen pasta, potatis, mjöl eller socker. Äter istället kött, fisk, kyckling, ovanjordgrönsaker, grädde, bär, creme fraiché 34% mm. Äter inte produkter med mer än 5g kolhydrater/100 g :)Blev det rörigt? :)
    Den stora fördelen är att man slipper räkna kalorier/points :) tycker jag iaf + att det man "får" äta är himla goda saker :)
  • emersson
    konstigabaralillajag skrev 2009-03-05 17:30:01 följande:
    Och nu ska jag äta hemmalagade köttbullar med bacon runt och en härlig gräddsås till :)
    Mmmm....älskar denna diet :)
  • emersson
    konstigabaralillajag skrev 2009-03-09 11:04:10 följande:
    Visar måttbandet så mycket så är det ju kanon! Grattis! Idag är det vårväder och jag är precis hemkommen från en underbar promenad med ena hunden i vårsolen...Det var underbart :)
    Har ni haft sol????? var sjutton bor ni någonstans?? ;) Här är det mulet o trist, längtar så efter vår o sol o långa promenader med hunden, även om skaldeman inte förespråkar motion så tror jag iaf att det skyndar på fettförbränningen lite ;)
  • emersson
    Tindragull skrev 2009-03-10 20:14:37 följande:
    Tror det kanske beror lite på ursprungsvikten också. De sista kilona kan ju vara rent förjävliga att få bort...
    Det verkar som dom sista nio kilona sitter som berg, det gör dom iaf här ;)
  • emersson
    konstigabaralillajag skrev 2009-03-11 15:55:48 följande:
    En platå är inget kul... enda trösten är att den inte kan hålla i sig för alltid och att den någon gång ger efter men tills den gör det kans det kännas som tiden står still... Är i samma sits. Försöker få igång kroppen med lite extra fet mat och promenader... Får se om det lyckas :)Annars finns det några som äter enligt lchf som lyckats få vågen att peka neråt igen genom att äta massor av ägg varje dag. Jag har aldrig gjort det så jag har ingen personlig erfarenhet av det... :)
    Man kanske ska äta en massa ägg då :) Försöker äta en massa fett jag oxå, stekte just bacon lite lätt med maaassor av smör, försöker jag ta trapporna så mycke jag orkar på mitt jobb (och det blir mycke spring i trapporna där kan jag lova, jobbar på servicehus), några hekto ner på vågen i morse iaf, hoppas det har börjat neråt nu ;)
  • emersson

    Längtar verkligen tills snön är borta så man kan vara i stallet och gå långpromenader med hunden, känns inte så kul i snö-slask som det är nu....

  • emersson
    konstigabaralillajag skrev 2009-03-12 08:07:58 följande:
    Med sista veckans envishet och promenerande visade vågen idag -1,5 kg - skönt! Mätte midjan idag och jag har minskat 29 cm totalt i midjemått så det borde synas att jag gått ner i vikt nu :)Och idag kommer min klänning som jag beställde, ska bli intressant att se om jag kan ha dem :)Jag vill ha vår. Svinkallt ute men fåglarna kvittrade. Där jag bor ska det enligt smhi blir 6-7 plusgrader i helgen...
    Grattis :):) har man tur blir det vårväder i helgen, då får man ännu mer insperation att följa "dieten" och gå mer promenader. Jag var tvungen att väga mig idag oxå, minus 3 hg så det är totalt minus ett halvt kg på två dagar :) det verkar som det lossnat för oss nu, ska inte väga mig förrän på måndag igen, spännande att se vad det är för resultat då :) vad duktiga vi är!! Ps. 29 cm är ju JÄTTEMYCKE! vad duktig du är!!
  • emersson
    Plummis83 skrev 2009-03-12 08:32:01 följande:
    Här i Lund verkar vi få vårväder idag igen!!Ska ut med hundarna på långpromenad, sen cykla in till stan en sväng. Sen vid 14 ska jag vara i stallet å rida 2 hästar, sen ikväll runt 20 ska jag iväg på träning!! Med tanke på hur aktiv jag räknar med att kunna vara nu när våren kommer så hoppas jag att kg rasar av mig... Har ju slutat med läsken å minskat rejält på godiset!!
    Jag ska oxå till stallet snart, har två söta hästar som jag tänkte ta en ridtur på om det inte är alltför halt, har tyvärr inget ridhus...skönt för hästarna att man går ner i vikt ;)
  • emersson
    Leeeloo skrev 2009-03-16 12:36:16 följande:
    vägde mig i helgen har gått ner 2,5 kilo de senaste 3 veckorna. =) sammanlagt 7,5 kilo på 2 månader.
    Grattis :) vad duktig du är :) har du några bra knep du vill dela med dig av? ;)
  • emersson
    Plummis83 skrev 2009-03-16 12:41:10 följande:
    Kom precis hem från ett pulssteppass!! Var kul... Känns så skönt när man kommer hem från ett träningspass... nu ska jag ut med hundarna igen å sen till stallet å rida min vackra pålle!! Skönt med lediga dagar
    Vad har du för en häst? :)
  • emersson
    Leeeloo skrev 2009-03-16 18:52:23 följande:
    Det enda jag gör är att jag äter 1000 kalorier om dagen 5 dagar i veckan, söndag - torsdag. Sedan under fredagen och lördagen så unnar jag mig något t.ex. lite chips eller godis. Jag äter egentligen vad som helst men det får inte överstiga 1000 kalorier. Det fungerar faktiskt jättebra. efter ett par veckor har man vant sig. =)
    Tackar :) ska nog tänka lite på kalorier oxå:) vad roligt att det går så bra :)
  • emersson
    Plummis83 skrev 2009-03-16 21:07:05 följande:
    Vet faktiskt inte vad han är för ras. Holländskt import, men världens bästa enligt mig! ungefär 170 i mankhöjd, mörkbrun (nästan svart) Haft honom i snart 8 år (juni)
    Rasen är ju igentligen inte viktig alls :) Jag har ju två hästar, en morgan och en holsteiner, oxå suuuuuupermysiga:)Just nu går jag o längtar efter att bli smal så man kan matcha hästarna lite i "snygghet" ;) Hästarna håller sig i form, men matte vetesjutton...nej, nu ska jag kika i höökskatalogen på snygga ridkläder som jag kan köpa när jag gått ner 5 kg till :)
  • emersson
    Plummis83 skrev 2009-03-17 08:19:43 följande:
    Är ju samma här... Men nu har jag börjat komma igång med träningen igen så det känns skönt!! Börjar jobba 15.30 å innan dess tänkte jag försöka hinna med: långpromenad med hundarna, tömköra en haflinger i stallet som är tillsalu plus åka på ett träningspass!! Kan ju hoppas att jag hinner allting iaf
    Mysigt med haflinger, har aldrig haft nån men dom är ju enormt söta :) Min morgan kör vi med vagn o sånt, har till och med kört lite bröllop med honom :) Känns härligt nu när våren är på väg, man kommer igång med hästar o träning och förhoppningsvis viktminskning lite mer på allvar då :)
Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3