• Plummis83

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3

    Åhh, en ny tråd.... Den har jag missat :)

    Har planerat in alla träningspass i kalendern nu, för nu måste det verkligen börja hända något!! Först var det slarv men sen var jag dålig ett bra tag men nu blir det nya friska tag!!

  • Plummis83

    Här har vi oxå haft sol! Lund!! Hade först en härlig ridtur med hästen å sen en långpromenad med hundarna innan jobbet!!


    emersson skrev 2009-03-09 19:39:01 följande:
    Har ni haft sol????? var sjutton bor ni någonstans?? ;) Här är det mulet o trist, längtar så efter vår o sol o långa promenader med hunden, även om skaldeman inte förespråkar motion så tror jag iaf att det skyndar på fettförbränningen lite ;)
  • Plummis83

    Här i Lund verkar vi få vårväder idag igen!!

    Ska ut med hundarna på långpromenad, sen cykla in till stan en sväng. Sen vid 14 ska jag vara i stallet å rida 2 hästar, sen ikväll runt 20 ska jag iväg på träning!! Med tanke på hur aktiv jag räknar med att kunna vara nu när våren kommer så hoppas jag att kg rasar av mig... Har ju slutat med läsken å minskat rejält på godiset!!

  • Plummis83

    Kom precis hem från ett pulssteppass!! Var kul... Känns så skönt när man kommer hem från ett träningspass... nu ska jag ut med hundarna igen å sen till stallet å rida min vackra pålle!! Skönt med lediga dagar

  • Plummis83

    Vet faktiskt inte vad han är för ras. Holländskt import, men världens bästa enligt mig! ungefär 170 i mankhöjd, mörkbrun (nästan svart) Haft honom i snart 8 år (juni)


    emersson skrev 2009-03-16 18:46:25 följande:
    Vad har du för en häst? :)
  • Plummis83

    Är ju samma här... Men nu har jag börjat komma igång med träningen igen så det känns skönt!! Börjar jobba 15.30 å innan dess tänkte jag försöka hinna med: långpromenad med hundarna, tömköra en haflinger i stallet som är tillsalu plus åka på ett träningspass!! Kan ju hoppas att jag hinner allting iaf


    emersson skrev 2009-03-16 21:30:43 följande:
    Rasen är ju igentligen inte viktig alls :) Jag har ju två hästar, en morgan och en holsteiner, oxå suuuuuupermysiga:)Just nu går jag o längtar efter att bli smal så man kan matcha hästarna lite i "snygghet" ;) Hästarna håller sig i form, men matte vetesjutton...nej, nu ska jag kika i höökskatalogen på snygga ridkläder som jag kan köpa när jag gått ner 5 kg till :)
  • Plummis83

    Jo, men det är först nu som jag har hittat den motivationen till att verkligen röra på mig! Får väl tacka vårvädret för det!
    Idag ska jag hinna med detta: långpromenad med hundarna (gick lite mer än 1 timme igår) rida min häst och tömköra den där haflingern!!
    Sen börjar jag jobba 15.30 å idag blir det även mkt "spring" på jobbet för vi är en kort i personalen! Jobbar på gruppbostad!


    Tindragull skrev 2009-03-18 23:39:36 följande:
    Plummis83: Verkar som om du får massor med motion du!
Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3