• Emmox

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3

    emersson skrev 2009-02-23 17:15:12 följande:
    jag åt cambridgekuren i tre veckor och gick ner fem kg, nu kör jag lchf och har inte gått ner ett gram på en vecka men heller inte upp något, så nu ska jag försöka ge mig till tåls en vecka till annars tänkte jag köra lite kombinerad kur med cambridge eller nåt annat pulver igen. Kanske är det bra för kroppen och stå stilla i vikt ett tag..vad säger ni andra om det? kul o höra andras åsikter.Ps, har ju 10 kg kvar att gå ner, helst innan sommaren ;)
    Har också 10 kilo att gå ner. Har hållt på med cambridge i sex dagar nu och det går bra. De tre första dagarna var inte alls jobbiga, men nu börjar det kännas i suget efter mat... Hur lång tid tog det för dig att gå ner 5 kg genom cambrigde? Tränade du samtidigt? Lycka till allihopa btw!
  • Emmox

    Tindragull: starkt jobbat med GI-metoden! Hur mycket kolhydrater äter du sammanlagt under en dag?


    emersson skrev 2009-03-01 22:01:38 följande:
    första veckan tränade jag inte alls, men jag har ett väldigt rörligt jobb, jobbar på ett äldreboende där man går runt typ hela tiden...sen gick jag promenad en gång om dagen i nån timma :) Det tog 3 veckor för mig att gå ner fem kg...sen stod det ju att man ska gå upp 2 kg när kroppen fylls på med vatten o sånt igen, men det gjorde inte jag, tror att det är för jag äter lchf. Har gått ner 1 kg på 9 dagar med den metoden. Har tyvärr varit på tjejmiddag och haft en partyhelg så nu har man väl gått upp flera kg ;) har inte vågat väga mig, väntar med det tills på tisdag :)
    Haha, du får väl se vad det står=) Har också jobbat på äldeboende, ja, man springer hela tiden tycks det =) Drack du ren kur eller mixade du? Roligt att du inte gått upp i vikt utan ner! *Grattis* Ska väga mig på onsdag och se hur mycket jag har gått ner. Spännande!!
  • Emmox
    Tindragull skrev 2009-03-02 22:57:33 följande:
    Fuskar dock ibland... Som igår när jag smakade på barnens kusins födelsedagstårta... Jäklar vad socker det var i den! Blev rent yr i huvudet!
    Haha, det kan jag förstå =) Har man inte ätit kolhydrater alls blir det värsta sockerchocken. Tänkte att jag efter min ck-kur ska gå över till en kolhydratsfattig kost och sedan lägga på kolhydrater steg för steg. Mitt största mål kommer efter jag har gått ner i vikt; för att behålla den måste jag lära mig att inte vräka i mig allt. Det är det svåra för min del. Att ta en bit och vara nöjd.
  • Emmox
    Tindragull skrev 2009-03-03 23:29:52 följande:
    Sockerchock är precis rätta ordet! Är ju värre än att dricka sprit! Fast jag får lov att säga att socker faktiskt inte är gott längre... Jag har blivit så avvand att vanlig mörk choklad smakar sött för mig... För mig blir den stora utmaningen också att försöka hålla vikten sen och inte börja glufsa i mig mängder igen... Utan som du säger, nöja mig med en bit...
    Faktiskt, man blir nästan "hög" =P Jag har inte ätit socker eller något sen jag började kuren, har inget direkt begär efter det men visst tänker man på ibland hur det skulle smaka =) Men det är nog som du säger, när man väl smakar så är det inte som man minns. Mörk choklad är jättegott! I love it! Och jag är säker på att vi klarar vårt delmål, med att inte glufsa!:)
  • Emmox

    Melis: Jag har inte prövat nutrilett... men vad jag inte direkt hört "lovord" om det...

    Jag kör på cambridge, och har druckit det nu i en vecka och det har gått jättebra. Deras drycker är helt ok. Jag gillar banan och vanilj, det är jättegott att krydda till lite kanel om man gillar det. Finns ju varma soppor med om man vill ha mer "matkänsla".

    Men, pröva på det du känner mest för. Tänkte bara nämna ck! Lycka till.

  • Emmox

    sarapayam: ååå... vad jag längtar efter havregrynsgröt!!!.... om några veckor kanske jag sätter mig ner med en tallrik. *LÄNGTAR*

  • Emmox

    LeeLoo: hur kan du exakt räkna ut vad det är du äter och hur du vet att det blir 1000 kcal? =) nyfiken. och grattis till dina 7.5 kilo! Bra kämpat!

  • Emmox

    LeeLoo: jeez, va smart! Det har jag inte tänkt på haha, det där med att väga och sedan kolla upp vad 100 g innehåller m.m. Man kan ju faktiskt dividera (alltså om man tar 50 g av något och ska räkna ut kcal per 100 g) ... jag har ju faktiskt en sådan fin liten våg hemma som man kan väga sånt på. Tack för inspirationen! Nu vet jag exakt hur jag ska göra för att veta innehållet. Smart! tack!!

  • Emmox

    LeeLoo: En fråga till! När du äter onyttigt på helgerna, är det utöver de 1000 kcal eller du räknar med godiset och tar bort något annat/ äter mindre mat? :)

  • Emmox

    Jag kan inte komma ifrån smartheten. Det är ju excellento! Jag ska genast pröva det när jag är färdig med mina 3 veckor på ren kur (ska starta om igen).

  • Emmox

    Absolut. Genialt :) Genomsnittet att äta för att typ behålla sin vikt brukar ju ligga på runt en 2000 kcal tror jag?

    Ja, när min ck är över så ska jag definitivt pröva din metod!

  • Emmox

    Jo, det har du rätt i... Men ändå :) trevlig helg på er alla!

  • Emmox

    Va kul, Tindragull! =) starkt jobbat. Du måste vara sjukt nöjd!

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! Del 3