• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • Vill nu

    Hade vi inte fått en specialskriven vals redan, så hade jag helt klart övervägt!


    Umbraz skrev 2009-02-24 19:38:27 följande:
    Till alla brudar som ska ha fest och dansa brudvals....detta vore något att överraska gästerna med!www.youtube.com/watch
  • Umbraz

    Ha ha ha!! :)


    violla skrev 2009-02-24 21:07:09 följande:
    *jobbar på att övertala min m2b nu*
  • hoppan

    Hej svejs
    Känns som det är lite stultje just nu eftrsomm att jag har skickat ut inbjudningarna och bara väntar på att folk skall börja att tacke ja/nej.
    Är det någon som vet om man kan köpa bröllopsmagasinet nåågonstans i Umeå? Har sökt men inte hittat?

  • Vill nu

    Tidningsbutiken i MVG-gallerian brukar ha den !


    hoppan skrev 2009-02-25 15:39:58 följande:
    Hej svejsKänns som det är lite stultje just nu eftrsomm att jag har skickat ut inbjudningarna och bara väntar på att folk skall börja att tacke ja/nej.Är det någon som vet om man kan köpa bröllopsmagasinet nåågonstans i Umeå? Har sökt men inte hittat?
  • Umbraz

    Hej allihopa!
    Tänkte höra hur ni gör med era naglar. Jag har bitit på naglarna och även på skinnet på fingrarna under min uppväxt. Detta har med åren upphört men det har medfört att jag aldrig har haft långa naglar eller skött mina nagelband något vidare bra.
    Hur gör man då, går man och fixar naglarna i förebyggande, redan nu, för att sedan sätta dit lösnaglar bara dagarna innan?
    Mina nagelband går liksom över nageln som det är nu,de är i samma nivå som nageln, och skulle behöva skjutas upp så att det blir en kant, om ni förstår vad jag menar. Jag har som synes noll koll på vad det gäller nagelvård, men jag skulle tro att så som mina nagelband ser ut idag så skulle det se konstigt ut med lösnaglar, jag får för mig att det skulle se helt galet ut.

    Men är detta något jag bör ta tag i redan nu? Eller är det något som man fixar till på samma gång man sätter dit lösnaglar?
    Tacksam för hjälp.

  • hemling

    Tänkte bara tipsa om att golden existence på skolgatan säljer ut bröllopsklänningar om det är någon som letar.
    I morgon öppet 14-18, tror lördag är sista dagen och sen lägger dom ner butiken.

    Var där idag och hittade min klänning =)

    Fanns även kläder till mannen + tärnor.
    Lite utplockat men mkt fint fanns det kvar.

  • Umbraz

    Härligt! Grattis till klänningen!!!


    hemling skrev 2009-02-26 20:56:35 följande:
    Tänkte bara tipsa om att golden existence på skolgatan säljer ut bröllopsklänningar om det är någon som letar.I morgon öppet 14-18, tror lördag är sista dagen och sen lägger dom ner butiken.Var där idag och hittade min klänning =)Fanns även kläder till mannen + tärnor.Lite utplockat men mkt fint fanns det kvar.
  • Hempling

    Jag är ingen nagelexpert själv, men har gjort akrylnaglar på nagelsalong en gång. Det behövdes inget förebyggande för att det skulle se bra ut, utan mina helt ovårdade naglar blev supersnygga i ett nafs! Så mitt råd är helt klart att gå på salong veckan/dagarna innan bröllopet och fixa naglarna, utan att redan nu behöva oroa sig för att fixa dem! :)

    Har du själv tänkt köpa lösnaglar och sätta fast så tror jag egentligen att samma sak gäller, nagelband och liknande måste fixas till ganska nära inpå att man sätter fast naglarna. Det finns ju manikyrset där man har redskap till att "peta bort" nagelbanden och verktyg så man kan skära bort dem sedan. Så det går att fixa själv.

    Ska du köpa egna naglar vill jag bara tipsa om ett kit där man kan göra egna "gel-naglar" som finns på ICA Maxi. Kostar runt 140 kr, men blir snyggare än vanliga lösnaglar och billigare än att göra gelnaglar på salong.


    Umbraz skrev 2009-02-26 18:42:55 följande:
    Hej allihopa!Tänkte höra hur ni gör med era naglar. Jag har bitit på naglarna och även på skinnet på fingrarna under min uppväxt. Detta har med åren upphört men det har medfört att jag aldrig har haft långa naglar eller skött mina nagelband något vidare bra. Hur gör man då, går man och fixar naglarna i förebyggande, redan nu, för att sedan sätta dit lösnaglar bara dagarna innan?Mina nagelband går liksom över nageln som det är nu,de är i samma nivå som nageln, och skulle behöva skjutas upp så att det blir en kant, om ni förstår vad jag menar. Jag har som synes noll koll på vad det gäller nagelvård, men jag skulle tro att så som mina nagelband ser ut idag så skulle det se konstigt ut med lösnaglar, jag får för mig att det skulle se helt galet ut.Men är detta något jag bör ta tag i redan nu? Eller är det något som man fixar till på samma gång man sätter dit lösnaglar?Tacksam för hjälp.
  • Umbraz

    Tack för ditt svar!
    Känner att jag har noll koll på det här med naglar så jag måste nog hosta upp slantarna och gå till en salong. Men vad bra, då kan jag inställa mig på att fixa det när det börjar brännas. Perfekt!


    Hempling skrev 2009-02-26 22:22:52 följande:
    Jag är ingen nagelexpert själv, men har gjort akrylnaglar på nagelsalong en gång. Det behövdes inget förebyggande för att det skulle se bra ut, utan mina helt ovårdade naglar blev supersnygga i ett nafs! Så mitt råd är helt klart att gå på salong veckan/dagarna innan bröllopet och fixa naglarna, utan att redan nu behöva oroa sig för att fixa dem! :)Har du själv tänkt köpa lösnaglar och sätta fast så tror jag egentligen att samma sak gäller, nagelband och liknande måste fixas till ganska nära inpå att man sätter fast naglarna. Det finns ju manikyrset där man har redskap till att "peta bort" nagelbanden och verktyg så man kan skära bort dem sedan. Så det går att fixa själv.Ska du köpa egna naglar vill jag bara tipsa om ett kit där man kan göra egna "gel-naglar" som finns på ICA Maxi. Kostar runt 140 kr, men blir snyggare än vanliga lösnaglar och billigare än att göra gelnaglar på salong.
  • violla

    Jag har alltid gelé naglar. Tycker det är roligt att naglarna ser bra ut. Men det är som Hempling säger, det blir bra när man går och fixar naglarna. Dock kan ett tips vara att börja smörja in naglar och nagelband med en nagelbandsolja några veckor innan bröllopet och även att smörja in händerna med en handlotion ett tag innan.

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!