• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • Vill nu

    Vi kommer köra rätt traditionellt, med Medelsohn in, och Jämtlanddsången ut, (då vi båda är från Jämtland) Ut kommer min mamma att spela på fiol.


    Idefixen skrev 2009-02-18 10:36:29 följande:
    Idag ska jag hämta ut mina ringar!Spännande!!! Nästa steg är nog att planera in - utgångsmusik, psalmer osv.Vad ska ni ha som in - utgångsmusik?
  • Umbraz

    Dylanlåten är helgrym men väldigt lång...våra kompisar ska arrangera om den och ta bort lite text så att den blir lämpligt lång.

    Madam Mim skrev 2009-02-18 12:57:21 följande:


    Jag har en helt galen vän som insisterat på att få handskriva alla våra inbjudningskort. Vi köpte oblekta julkort på ikea som vi använder. På framsidan ska vi limma fast ett s/v kort på oss och så ska vi ha limegrönt band runt om. Enkelt och billigt. Vi har jätte svårt att hitta någon bra ingångs musik. Har ni något förslag? (Ska kolla upp den där Bob Dylan låten.) Utgångsmusik ska min blivande få välja och han velar mellan Oboy vilket vackert väder och något star wars team.
  • Umbraz





    Här är en underbar version av Pachelbels Canon in D Major!

  • Madam Mim

    Umbraz: Den är ju helt underbar! Honom ska vi ha!!! Får rysningar.

  • ElMac

    Vi gjorde inbjudningskorten i söndags. jag tycker de blev jättefina :) De kommer ha ett rätt annorlunda format. På framsidan kommer de vara grenar från ett träd och även innuti. Sen lär vi väl bli osams innan vi bestämt vad vi ska trycka det på ;)

  • hoppan

    Vi skall ha en egen ingångsmarch som en kommpis har skrivit till oss utgångslåten blir coldplays reign of love pianoverson
    Låtarna är inte helt klart men ev en Michael Ruff låt och ev From this moment fast med svensk text.

  • Umbraz

    Vilken tycker du är underbar? Dylan eller Pacelbel?

    Madam Mim skrev 2009-02-18 15:14:50 följande:


    Umbraz: Den är ju helt underbar! Honom ska vi ha!!! Får rysningar.
  • Hempling

    Håller med dig, det är väldigt svårt med musiken! Några låtar som kanske skulle passa med era önskemål som vi själva funderar på är; Annies song; Michael Buble - Everything eller Jason Mraz - I'm yours. Med rätt person som sjunger dem kan det kanske bli bra?


    Umbraz skrev 2009-02-18 11:18:34 följande:
    Vi ska ha Pachebel Canon in D som ingångs och soundtracket till JUNO "All I want is you" som utgångs.Sen har vi två killkompisar som ska spela under vigseln och den första låten är "The weddingsong" av Bob Dylan och sen letar vi febrilt efter en till låt. Vi vill ha en kärekslåt med en fin text som inte blir för smörig. Inga svenska tjejballader eller Ted gärdestadslåtar. De är fina men passar inte oss helt enkelt. Det måste vara mer avskalat. Vi har några alternativ, som Kent "utan dina andetag", Ben Harper "forever", Coldplay "yellow" De är alla starka låtar men de känns inte klockrena, skulle gärna ha något oväntat...puh, det är inte lätt det här.
  • Umbraz

    Tack för tipsen! Men jag tror han som ska sjunga behöver en lite mer grabbig och raspigare låt. Han brukar tolka Neil Young.
    Fast det är klart, jag ska inte ha förutfattade meningar, han kan säkert sjunga annan typ av musik också.


    Hempling skrev 2009-02-18 21:55:07 följande:
    Håller med dig, det är väldigt svårt med musiken! Några låtar som kanske skulle passa med era önskemål som vi själva funderar på är; Annies song; Michael Buble - Everything eller Jason Mraz - I'm yours. Med rätt person som sjunger dem kan det kanske bli bra?
  • Hempling

    Ja, vid närmare eftertanke var de nog lite långt ifrån den stilen du hade på de andra låtarna! :) Men jag måste tacka för tipset om dina låtar, gillar verkligen Ben Harper låten!

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!