• Hempling

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    umekicki79: 21 februari i Helena Elisabeth
    vill nu: 7 mars i Sävar kyrka
    Havsro: 16 maj Backenskyrka
    Idefixen: 30 maj Norrforskyrka
    Önskebrunnen 4 juli Umeå stadskyrka
    Hempling: 18 juli, Svedjans kapell och fest på lägergården
    Madam Mim: 25 Juli Svedjans kapell och fest på lägergården.
    Violla: 25 Juli Tavelsjö kyrka (eller svedjans kapell)
    Sommarnoll9: 1 augusti ute vid Göstas loge
    070809: 1 augusti i Strömbäck
    umbraz: 1 augusti i Helena Elisabeth
    Hoppan: 8 augusti Umeå stadskyrka
    Mymelody: 8 augusti Tavelsjö kyrka

  • Hempling

    Vill nu: Vad var det för band som skulle spela på ert bröllop, du skrev något om det i förra tråden. Är fortfarande fast i frågan om underhållning på kvällen. Funderar på om jag ska välja DJ istället för livemusik. Hur gör ni andra?

  • Hempling

    Vi ska göra egna inbjudningskort. Kommer att vara ganska enkla, har beställt "tomma" kort från calligraphen. På framsidan ska det stå våra namn och ett hjärta sedan kommer vi att ha ett sidenband runt hela kortet. Har varit inne ett tag på att göra "pyssligare" kort, men efter mycket om och men känns denna variant bäst... Väntar nu bara på att få korten så vi kan börja skicka ut inbjudningarna!!

  • Hempling

    Håller med dig, det är väldigt svårt med musiken! Några låtar som kanske skulle passa med era önskemål som vi själva funderar på är; Annies song; Michael Buble - Everything eller Jason Mraz - I'm yours. Med rätt person som sjunger dem kan det kanske bli bra?


    Umbraz skrev 2009-02-18 11:18:34 följande:
    Vi ska ha Pachebel Canon in D som ingångs och soundtracket till JUNO "All I want is you" som utgångs.Sen har vi två killkompisar som ska spela under vigseln och den första låten är "The weddingsong" av Bob Dylan och sen letar vi febrilt efter en till låt. Vi vill ha en kärekslåt med en fin text som inte blir för smörig. Inga svenska tjejballader eller Ted gärdestadslåtar. De är fina men passar inte oss helt enkelt. Det måste vara mer avskalat. Vi har några alternativ, som Kent "utan dina andetag", Ben Harper "forever", Coldplay "yellow" De är alla starka låtar men de känns inte klockrena, skulle gärna ha något oväntat...puh, det är inte lätt det här.
  • Hempling

    Ja, vid närmare eftertanke var de nog lite långt ifrån den stilen du hade på de andra låtarna! :) Men jag måste tacka för tipset om dina låtar, gillar verkligen Ben Harper låten!

  • Hempling

    Jag är ingen nagelexpert själv, men har gjort akrylnaglar på nagelsalong en gång. Det behövdes inget förebyggande för att det skulle se bra ut, utan mina helt ovårdade naglar blev supersnygga i ett nafs! Så mitt råd är helt klart att gå på salong veckan/dagarna innan bröllopet och fixa naglarna, utan att redan nu behöva oroa sig för att fixa dem! :)

    Har du själv tänkt köpa lösnaglar och sätta fast så tror jag egentligen att samma sak gäller, nagelband och liknande måste fixas till ganska nära inpå att man sätter fast naglarna. Det finns ju manikyrset där man har redskap till att "peta bort" nagelbanden och verktyg så man kan skära bort dem sedan. Så det går att fixa själv.

    Ska du köpa egna naglar vill jag bara tipsa om ett kit där man kan göra egna "gel-naglar" som finns på ICA Maxi. Kostar runt 140 kr, men blir snyggare än vanliga lösnaglar och billigare än att göra gelnaglar på salong.


    Umbraz skrev 2009-02-26 18:42:55 följande:
    Hej allihopa!Tänkte höra hur ni gör med era naglar. Jag har bitit på naglarna och även på skinnet på fingrarna under min uppväxt. Detta har med åren upphört men det har medfört att jag aldrig har haft långa naglar eller skött mina nagelband något vidare bra. Hur gör man då, går man och fixar naglarna i förebyggande, redan nu, för att sedan sätta dit lösnaglar bara dagarna innan?Mina nagelband går liksom över nageln som det är nu,de är i samma nivå som nageln, och skulle behöva skjutas upp så att det blir en kant, om ni förstår vad jag menar. Jag har som synes noll koll på vad det gäller nagelvård, men jag skulle tro att så som mina nagelband ser ut idag så skulle det se konstigt ut med lösnaglar, jag får för mig att det skulle se helt galet ut.Men är detta något jag bör ta tag i redan nu? Eller är det något som man fixar till på samma gång man sätter dit lösnaglar?Tacksam för hjälp.
  • Hempling

    Tyvärr var inte jag på Annas fest och mat "mässa" idag, eftersom jag är sjuk, men min m2b var där. Han tyckte att det var bra, som bröllopsmässan fast mindre och bättre. De hade matprover som man fick smaka, så han tog med sig lite hem till mig. Supergott. Och bra att få smaka lite olika saker. Så har ni ännu inte bestämt mat hade det kanske varit ett bra tillfälle, annars tror jag inte du missade så mycket.

  • Hempling

    Umeå090815: Vi köpte gardiner på IKEA som vi ska byta i lokalen vi hyr, eftersom de var så fula där. Det finns ju några billigare varianter att välja på där jämfört med här hemma.

    Vill nu: Superstort lycka till nu i helgen, tänk på att njuta av ögonblicket, var med i "nuet"!


    Umeå090815 skrev 2009-03-03 09:44:41 följande:
    såg i ett tidigare inlägg att det var någon av er som skulle på Ikea och köpa lakan att använda som dukar, jag tycker att det var en bra idé. Vi ska själva ner till Sundsvall på Ikea i ett annat ärende, jag undrar om det är någon av er som kommit lite längre i planeringen som har några bra tips till mig att tänka på inför resan. Annars gissar jag att när man kommer längre i planerna kommer att tänka, synd att vi inte tänkte på detta när vi var på Ikea
  • Hempling

    Grattis till alla er som numera är lyckligt gifta!! Det är verkligen jätteroligt att ni tittar in här och hjälper oss som inte riktigt är framme ännu!

    Själv har vi precis fått ut inbjudningskorten för några dagar sedan och de har börjat komma fram nu har jag förstått! Så nu kanske jag vågar lägga upp bilder här på bröllopstorget på dem oxå. :)

  • Hempling

    Grattis! Ni var väldigt fina båda två! Klänningen ser ännu finare ut när den är på jämfört med på galgen! :)

    Vill nu skrev 2009-03-12 21:52:27 följande:


    Nu har jag fått in några bilder i galleriet. Pappas sambo är inte den bästa fotografen, men i väntan på de andras bilder, får ni hålla till godo med dem!
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!