Inlägg från: Pärlan2009 |Visa alla inlägg
  • Pärlan2009

    Hur visar ni er man/blivande man att ni älskar honom?

    Jag blev inspirerad av Jaalemes tråd ang fantastiska män. Min sambo är otroligt duktig på att hitta på överraskningar och små presenter.

    Nu skulle jag vilja göra lika mycket för honom. Vad har ni för tips på saker ni gör för er man - stort som smått och billigt eller dyrt?

  • Svar på tråden Hur visar ni er man/blivande man att ni älskar honom?
  • Pärlan2009

    Det är så härligt att läsa, tack för att ni delar med er!

    Om ni vill får ni gärna skriva det "lilla" ni har gjort. Det kanske gör att man får tips på ngt liknande. Självklart förstår jag att det ska vara personligt anpassat för att vara den bästa gåvan men inspiration är alltid välkommet.

    Min sambo fick en kaffekopp med texten "men är du pigg..." som jag hade låtit trycka upp efter en gång när jag varit sjuk och nekat honom gos alldeles för länge. Jag sa att jag älskade honom men han var mest intresserad av att veta om jag hade piggnat till tillräckligt för att vilja göra annat än att sova i sovrummet:)

  • Pärlan2009

    Nu ska jag gå hem ifrån jobbet och underlätta för min älskling genom att fixa middagen fastän det är "hans dag". Känns speciellt passande med tanke på att han igår spenderade hela kvällen med att tapetsera ett av våra rum. Ska passa på att skära gurkbitarna som hjärtan;)

  • Pärlan2009

    Måste nog bli bättre på att skriva små kärlekslappar. Sånt tycker jag själv är så mysigt att få!

  • Pärlan2009

    Jag tror verkligen att du har helt rätt. I början av vårt förhållande så "försvann" jag som min blivande brukar säga. Om det varit jobbigt på jobbet eller jag bara kände mig nere så slöt jag mig ofta inom mig själv och ville inte belasta honom med min negativa energi. Fast det visade sig att han mycket hellre ville hjälpa mig att bära det tunga eller tråkiga:) Kärlek är underbart!


    SweetSun skrev 2009-02-17 08:56:12 följande:
    Sen en viktig sak är att när jag har en dålig dag och är lite snäsig och sur, då kryper jag upp hos honom och säger att det är min dåliga dag och inte han som gjort nåt fel, han är bara lika underbar som vanligt.. det är viktigt, att ha öppna kort och förklara när man mår dåligt och inte låta det gå ut över honom.
Svar på tråden Hur visar ni er man/blivande man att ni älskar honom?