• muggles

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Neeej AM, jag tyckte din färg lät mkt snyggare!

  • muggles

    Förresten fick vi både frys och tvättmaskin fixade av Electrolux-gubbe igår. På frysen hade en fläkt pajat vilket är lite dåligt när den är yngre än 2 år tycker jag men vi hade ju garanti så... När det gällde TM så var anslutningen snedskruvad så det var inget fel på själva TM. Han satte bara på TM och såg att det kom vatten och sedan visste han precis. Jävla klåpare som varit där 3 ggr och inte hittat det... Dessutom sa E-lux-gubben att bucklan såg ut som ett typiskt knä (vilket jag har sagt fr början). Tydligen finns fronten som reservdel så jag ska försöka få en ny av klåparfirman.

  • muggles

    Lappis: jag hoppas så att de här envisa cellerna ska ge upp nu. Tänk om det vore så bra att du har lättare att bli gravid nu när kroppen har varit gravid en gång?! Då kanske det kan vara värt all skit? *hoppas*

  • muggles

    Min mage var inte sig själv igår. Tror det blev för mkt bönor och fullkornspasta till lunch. Det är ju ingen som nämner att man kan få dålig mage av GI-mat (jag äter eg inte GI men några ggr i veckan äter jag mat från ett salladsbufféställe i närheten och då måste man ösa på med bönor etc för att bli mätt). Var riktigt obehagligt att träna med mage som var i olag, känns ju sådär när den trycks ihop och när man tar i kändes det som att ngt skulle komma i brallan.

  • muggles

    Det som kom i brallan var dock ÄL-aladåben Har börjat hålla lite koll på min cykel för att se om den är regelbunden. Visst var det så att man räknar mensens första dag from första spottingen? BS (before spiral) hade jag aldrig spottings utan tanten kom pang på bara men nu är det andra bullar.

  • muggles

    Tack Izzie - jag har tänkt mkt på dina råd. Tex att kräva ngt specifikt så nu ska jag kräva en ny front. Det är ett enkelt sätt för dem att ersätta oss. Surt bara att vi inte ringde E-lux fr början så hade vi sluppit hela skiten, han hade ju fixat detta med en gång utan buckla. Nu har vi haft en klåpargubbe springandes 3 ggr helt i onödan. Jaja, det finns ju helt klart värre problem så jag ska släppa detta nu. Men det är grymt att veta från en expert hur man ska bete sig i sådana här ärenden!!!!

  • muggles

    Lappis: HAHA! Näe inga stinkande bomber, det kändes mer som att ngt blött kom i byxan. Var tvungen att kolla men då var det som sagt aladåb. Kan har varit träningsstringen som skavde på det mörka hålet så att det kändes som att det kom saker, annars borde man ju kunna skilja på vilket hål det kommer ifrån haha. Men detta var dessutom gympa och inte spinning så vi sprang runt en del. Jag har varit med om att det luktat fis men på ett gympapass är det ju bara att flytta på sig (det har inte varit jag som fisit då ).

  • muggles

    Lappis: jaha, då blir det svårare. Denna gången hade jag drippelidropp i ca 4 dagar och mens kanske 2 dgr. Så väldigt kort om man bara räknar syndafloden. Och drippelidroppet kom några dagar för tidigt så det skulle kunna stämma iaf då. Komplicerat det här...

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare