• kängu

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Cicci- kramar till dig!! Hoppas att det löser sig på det bästa sätt det kan. Tänker på dig.

    Piggis- Hm.. var inte i trakterna av Universeum igår så det var nog inte jag. Ser du nån blond tjej som är ute med två hundar, en liten brun och en liten vit någon gång så är det jag!

  • kängu

    Frejis- förstår din oro då jag var panikslagen de första 5 veckorna, ända tills jag fick UL i v. 9. Då släppte min oro nästan helt. Försök boka in tid för tidigare VUL är mitt tips.

  • kängu

    MrsB- låter som en bra idé att ta in städhjälp tycker jag. Blir ju avlastning för dig. Kanske även som Ore föreslog ska försöka hitta någon som kan passa barnen typ två gånger i veckan? Så du kan få lite egentid!

    Lappis- Hoppas det går bra i Uppsala!

    EA- Grattis i efterskott till dig och maken!!!

  • kängu

    MrsB- bra jobbat!!! Jag gick ner åtta kilo med Viktklubb för två år sen, funkade super för mig!

    Tinga- synd på huset, men jag förstår er- 4 mille är mycket pengar, även om huset som sagt var väldigt fint!!

  • kängu

    Haha koko, gillar din makes kommentar

    Blivande fru- Tråkigt med tanten

  • kängu

    Kanske blir en flicka för dig koko??

    EA- själv propagerade jag för glass istället för mat men maken ville ha middag

  • kängu

    Lappis- det låter väldigt skumt allt detta med din kropp. Den verkar vara lite splittrad just nu, med ägglossning och allt.

    SJ suger!

    Usch, har massa telefonsamtal att ringa imorgon bitti. Fattar inte varför, men jag tycker det är sjuuuuukt jobbigt att ringa folk jag inte känner..

    Ska träffa en kompis imorgon som jag tror är ganska neggo till min graviditet och förestående flytt. Har inte träffat henne sen jag blev gravid, och ärligt talat tror jag att vi kommer tappa kontaketen snart. Känns så sorgligt, vi var så himla tighta tidigare...

  • kängu

    Nenne, vet faktiskt inte varför hon verkar känna så?? Får se om jag kan luska i det när jag träffar henne imorgon.

    Bra tips med "jobbpersonlighet", ska försöka tänka så imorgon. Jag mailar ALLTID om jag kan men just dessa grejer måste jag tyvärr ringa om (till min nya BM bla.)

    Dags även för mig att sova, natti natti!

  • kängu

    muggles- jag beklagar verkligen din sorg. Min mans morfar dog för några månader sen, han kände liknande som du verkar känna precis efter. Sen helt plötsligt så kom sorgen några dagar efter. Kan säkert vara olika men tror det är ganska vanligt att man blir lite chockad och "tom" först. Kramar till dig, tänker på dig!!!!

  • kängu

    Nu har jag ringt och bokat tid hos en reflexolog nästa vecka, hoppas att hon ska kunna hjälpa mig med foglossningen som bara blir värre och värre
    En f.d. kollega till mig gick till henne och blev bra efter två gånger!Hoppas på samma mirakelresultat för min del...

    Ska träffa min BM imorgon för första gången sen inskrivningen, är väldigt missnöjd med henne då hon inte alls har tagit sig tid för mig. Blir byte av BM när vi flyttar, vilket känns väldigt skönt.

    Hoppas att allt har gått bra för Nenne!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare