• muggles

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Maken ringde Electrolux och fick rådet att re-boota frysen! Inget skämt! Dvs stänga av och på har vi redan gjort (innan vi ringde såklart) men att rycka slapp/propp och låta stå av i 30 min prövade vi inte. "Mjukvaran kunde hänga sig" sa de. Hur mkt mjukvara kan det vara i en frys?! Tydligen tillräckligt

    Aha, Kalifornien låter härligt. Vi softar förmodligen med utlandsresa i år. Funderar på en tur till Stockholm istället, hälsa på lite vänner (och kanske kvarta en natt i Telis gästlgh om den är ledig?).

    Nu kom min arb.kamrat med sina två barn och hörde att de gick in på toaletten och pratade om att tvätta av kräk. Hoppas att det är åksjuka och inte kräksjuka. Annars blir ju alla smittade! Jag tänker välja en annan toalett iaf...

  • muggles

    Nenne: träff bokad!!! Vill gärna ses på lördagen.

    BS: stackars Iris!

    Feng shui tror jag inte ett skit på

    Men jag älskar att slänga "skit" (typ gamla intorkade limstift haha). Så jag får anfall och börjar slänga saker hej vilt medan maken försöker rädda några få saker, vilket är bra för jag har en tendens att slänga för mkt. Tex "den där gamla tröjan har jag inte använt på 2 år, nu ryker den" och sedan 3 helger senare ska man måla sommarstugan och hade behövt en gammal tröja.

  • muggles

    Telis: haha, det där känner jag igen. Så jag får hålla i mig själv hårt för att inte börja titta på de gamla fotona, inredningstidningarna mm. Sist vi rensade bokhyllan hemma så åkte gamla foton in i förvaringsboxar från Ikea och jag undvek nogsamt att titta på dem Så nu ser det ut som att det är ordning fast vi har säkert 100-tals foton som man kunde ha slängt. MEn any day now...

  • muggles

    Håller med föregående talare (och Liten ovan) - FREDAG! Gött gött.

    Jag har varit så trött denna veckan, jag tror det är lite "psykisk" trötthet pga chocken om min mormor. Hon har inte gått bort än men prognosen är att hon inte klarar helgen ens. Det känns som om jag skulle kunna sova hur mkt som helst och ändå inte vara pigg.

    Idag har vi möte 10-15, sedan ska jag hämta på dagis så ni får ha det så myspysigt här! Vi får besök av min trevliga sväron i helgen om de nu vågar åka från Värmland pga all snö. Ha det gött tjejer!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2009-02-06 16:15:14 följande:
    piggelainenHörde du när poletten trillade ner?!?! Å vilken fin brud du var, Muggles!
    Är jag trög nu eller?? Är inte riktigt med på vad som åsyftas här. Var det det hemliga bröllopet el? *blondast*
  • muggles

    koko: du kanske är trög i magen pga grav? Loppfrön? Funkade för mig men du har ju lite andra problem med din mage så du löser det säkert.

    Piggelin: tror def ni säljer er lgh till bra pris nu. En 2:a helt nära er gick fr 1,5 till 2,1 i budgivning (enl en jobbarkompis som var på visningen). Så det verkar ha kommit igång igen.

    MrsB: låter jättejobbigt med Malte. Kör sömnmetod.nu!!! Vänta inte, det blir inte bättre av sig själv (jo, kanske om några år men vem har lust att vänta så länge?).

    Ore: spännande värre!

    Avis på er brunch men 16-17 maj...DÅ!

  • muggles

    Lappis: hoppas du minusar imorgon!

    Moa har 39,4 gr men var hyfsat pigg ändå. Märks mest på att hon inte äter ngt när hon är sjuk, förstår inte var hon får sin energi ifrån. I torsdags var de bara 2 av 13 barn på dagis - resten sjuka, så det är väl samma hon fått.

    Hmmm...what else.

  • muggles

    Vickan: mysigt litet hus ni har förresten! Låter bra med planerna på ombyggnaden, tror det blir bättre.

    Jag har tappat bort länken till vårt galleri här på hemmadatorn - ngn som kan inboxa den till mig? Jag har den ju på jobbet men det kommer jag inte åt nu...

  • muggles

    Lappis: vi provade din chokladfondant ikväll - supergott! Och precis lika enkelt som du alltid sagt. Dock kan jag säga att det nog slank ner lite mer konjak än det stod i receptet

  • muggles

    Tack tack - dig kan man lita på Vickan!

    Japp den rullar på i framgrunden

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare