• Lapinette

    Barnkarusellen snurrar vidare

    nenne - jag trippar omkring och är öm i magen. Precis som dagen efter äggplock. Har nu pratat med norrmannen från Uppsala och han är faktiskt lika orolig som mig. Han kan inte alls förklara varför jag har ont och om det känns imorgon ska jag ringa på morgonen och antingen åka dit (IGEN!) eller gå någon annanstans.

  • Lapinette

    Jag igen - ja norrmannen sa att han trodde och självfallet hoppades att jag mådde bra imorgon men samtidigt undrar han varför i hela fridens namn har ont. Han hade hoppats på att det var en släng av magsjuka + min riktiga mens men jag vet/tror att detta är inte min mens.

  • Lapinette

    EA - ja fast det känns bara så hopplöst då jag redan gjort 2 gynundersökningar och det inte har lett till någonting.

  • Lapinette

    Tack men här värker det fortfarande och knappt något blod. Åker troligen till Uppsala imorgon IGEN.

  • Lapinette

    Vickan - vet att det är hemskt med missfall men var glad att du får ut skiten ... sorry mina hårda ord men jag skulle bli så glad om jag kunde bli av med envisa cellerna som håller sig kvar. Hellre ha ont, blöda rejält och sen är det över. Det här tar verkligen på psyket. Vet inte hur många gånger jag gråtit idag och nu senast tackade jag maken för hans support och sa att jag snart skiter i allt som har med barn att göra. Är så jäkla trött på allt!

  • Lapinette

    Just nu inväntar jag lite för jag tror att doktorn kanske hade rätt igår ... min mens?! Måste bara sitta upprätt ett tag och sen kolla i brallan . Hoppas bara inte det ska kännas så här dagen innan mens i framtiden men det vore underbart om det verkligen är den för då innebär det ett slut på skiten.

  • Lapinette

    Själv läste jag om den galna damen som fått åttlingar. Hon hade ju redan 6 barn!!! och bor hemma hos sina föräldrar.

  • Lapinette

    AM - läkarens teori igår var att det var magsjuka + mensvärk och det kan faktiskt ha varit så ... men om det är min riktiga mens är jäkligt svårt att sia om. Trodde ju även att jag hade den för ett par veckor sedan. Hmmm...

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare