Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Izzie
    hahahaha visst är den hysteriskt rolig?!?! jag har kollat flera gånger och börjar asgarva varje gång. D

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Nådastöten eller inte. Ska de inte kolla upp det oavsett? Eller om du känner dig lugn med det så är det säkert helt OK. Jag vet inte. Hur presenterar du dig när du ringer? "Tjena, det är den lilla kaninen, ..."

    Izzie
    jag vet, det är lite taskigt men när Tummetott bra dyker upp sådär från ingenstans så blir det ju lite överrasknignshumor.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Du ska se att det vänder. Nu har du tagit beslutet och bestämt dig, nästan som halva inne! Du kommer att fixa det här och helt plötsligt kommer du att vakna och ställa dig på vågen och inte fatta när eller hur det hände.

  • nennesjuttioåtta

    Vänner
    hejjjj!
    åååh rom Där har jag aldrig varit. Försökte ett tag övertala maken att vi skulle åka någonstans nu i vår men vi vill ju helst bara ligga i soffan och gosa så varför åka någonstans när det vi längtar efter finns så nära. Men NYC vill han jättegärna åka tillbaka till men det rök för mycket pengar sist och det är ju inte billigare nu direkt..

    Sweetiepajjen! Behöver ni kattvakt?

    Muggles
    Jjaaa, glömde det, vad skönt att det gick bra på dagis idag!!!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Efter lite fundering...Men hallå eller, var det mensen eller inte som kom? Har du testat?? Det lät ju lite skumt. Var är BIM-listan? Ore, när är det dags? Frejis imorgon va? Nu är det ätt på given!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    de har inte hört av sig, jag har däremot mailat min aku. Jag blödde liiite lite brunt imorse men jag har haft trosskydd endast sen i lördags. Tuttarna är skitömma och skitsnygga. men jag tror det är för sent att börja spruta nu, det blev ju panik sist för jag var redan på dag 2 när jag ringde då.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    alltså det var massa maaasa svart klägg, blandat med färskt blod. Min mens har nog inte varit likadan sen vi började försöka, så det är svårt att säga att den var som den skulle... *suckar* dessutom, efterosm jag har menskopp nuförtiden så ser man det ju på ett annat sätt. Vet inte om det är mer eller mindre än vanligt, eftersom det samlas upp på annat sätt.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Varför har du inte testat (säger jag, pwahahaha!)

    ore
    This is it! Plötsligt händer det, vettu!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare