• Grodan12

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Jättebra trådstart Vickan!

  • Grodan12

    Angående SPA - har bara testat Smögen, det var bra men blev inte superimponerad. Det är vackert runtomkring om man inte är där på sommaren då det är alldeles för mycket folk.

  • Grodan12

    Stackars Malte, låter inte roligt att bränna sig. Hur gick natten och hur är han idag?

  • Grodan12

    Håller med Mindre och Muggles, oron försvinner inte utan blir snarare större (tänk när de blir tonåringar - ve och fasa). Fick nästan lite ångest första veckorna efter att lillgrodan var född när jag tänkte på allt han skulle behöva gå igenom med tanke på sjukdomar, olyckor etc. Nu har jag insett att det är bara att ta en dag i taget och inte oroa mig i onödan.

  • Grodan12

    Håller även tummarna för dig Dolly och tror givetvis att det går bra denna gång! Rätt vad det är har du passerat v 12 och kan kanske slappna av lite. Bra med tidigt UL så du själv får se att allt är bra.

  • Grodan12

    Låter ju jättebra Nenne! Kanske bäst att testa som du säger, bara för att vara säker...

  • Grodan12

    Tråkigt med din mormor Muggles, man kan nog aldrig riktigt förbereda sig på sådant.

    Skönt att du är bättre idag Lappis!

    Drömmande bebisar känns igen, lillgrodan gråter ofta lite med stängda ögon men blir glad igen när han vaknar på riktigt.

    Kängu - häftigt när man börjar känna sparkarna. Det känns dock så avlägset, kommer knappt ihåg hur det kändes och ändå var det inte många månader sen.

    Nenne - håller med övriga, det borde rimligtvis vara er tur nu efter inseminationerna.

    Larmrapporter är väldigt tröttsamma, ta exemplet solskydd. Det är farligt att vara i solen utan att smörja in sig men för några år sen kom de på att de var farligt att smörja in sig också. Hur man än gör blir det fel.
    Vaccinationer - håller med Am att man får väga för- och nackdelar, jag skulle aldrig drömma om att inte vaccinera mitt barn då jag anser att risken är större utan spruta. Argumentet att sjukdomen inte längre finns köper jag inte heller, anledningen till det är ju att vi vaccinerar i Sverige.

  • Grodan12

    Frejis - håller tummarna för dig också, det behövs lite plus nu så är på vintern

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare