• Alemonia

    Bröllop i Norrköping 2009

    Det borde finnas flera än vi som planerar bröllop i Norrköping detta år. Vore kul att utbyta tips och idéer.

  • Svar på tråden Bröllop i Norrköping 2009
  • Blomsterbrud 2008
    MaoMi skrev 2009-03-19 21:00:19 följande:
    Blomsterbrud 2008 - vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha för mat men funderat på parmaskinka med melonsalsa till förrätt, hjortsadel eller renrostbiff till varmrätt och sedan ingen efterrätt utan det blir bröllopstårta och kaffe. Tycker att det blir lite mycket med efterrätt och tårta...men det är ju en smaksak!Var ligger Chokladfabriken då? Kan inte de fixa med frakten? Vi ska ta tårtan från Nelinskonditoriet och då fixar Sörby transport o så, smidigt!
    Mmmm... låter gott!

    Chokladfabriken ligger på Söder i Stockholm och de fraktar bara inom stor-Stockholm. Har just upptäckt att Sockerbagaren här i stan gör bröllopstårtor med chokladmousse och chokladbotten! Ska proväta på lördag! HOPPAS den är god! De kan göra den som vi har tänkt -helt vit med rosor på!!! Typ så här: www.chokladfabriken.com/page/edpage/get_image1.asp
  • MaoMi

    Blomsterbrud 2008 skrev 2009-03-19 21:08:05 följande:


    Mmmm... låter gott! Chokladfabriken ligger på Söder i Stockholm och de fraktar bara inom stor-Stockholm. Har just upptäckt att Sockerbagaren här i stan gör bröllopstårtor med chokladmousse och chokladbotten! Ska proväta på lördag! HOPPAS den är god! De kan göra den som vi har tänkt -helt vit med rosor på!!! Typ så här: www.chokladfabriken.com/page/edpage/get_image...
    Okej, jag förstår då är det ju lite knöligt såklart. Sockerbagaren gör mycket goda tårtor, har inte ätit just denna typen men andra och de var kalas!
    Den tårtan var ju jättefin!
    Hoppas tårtan smakar bra på lördag. :)
  • Blomsterbrud 2008
    MaoMi skrev 2009-03-19 21:47:49 följande:
    Okej, jag förstår då är det ju lite knöligt såklart. Sockerbagaren gör mycket goda tårtor, har inte ätit just denna typen men andra och de var kalas! Den tårtan var ju jättefin! Hoppas tårtan smakar bra på lördag. :)
    Tyvärr var tårtan från Sockarbagarna inte nån riktig mousse-tårta så jag är inte nöjd... SYND! Någon som vet nått ställe som gör goda chokladmoussetårtor? Har pratat lite med Jollas choklad och dessert, men har inte provsmakat där. De tårtorna är också ganska dyra för att inte vara riktiga bröllopstårtor med dekorationer och så... Men kanske väldigt goda!???
  • lipaj

    Vill ha tårtan White lady. vart beställer jag den??? lindahls?

  • Cltsp

    Hur går det för er Norrköpingsbrudar?

    Här går det framåt. Filar på en vin- och spritlista att köpa till festen och ska lämna in klänningen till sömmerskan imorgon.

  • Villemoa

    Vi har bara 9 dagar kvar och inte ett festprogram är gjort

    Hämta alkoholen, köpa groggvirke + snacks och beställa tårta ska göras nu på lördag. Jag ska ner på stan imorgon och köpa bra-att-ha-grejer såsom plåster, säkerhetsnålar etc.

    Men som sagt, 9 dagar kvar och all tid i världen

  • AKraft

    vad härlig med lite norrköpingsbrudar. Vi ska gifta oss den 18 juli i kvillinge kyrka och ha festen på Villa Fridhem. Temat för vårt bröllop är Svart&vitt. Imorgon är det tre månader kvar, känns som tiden bara flyger fram...
    Jag letar för tillfället skor...tror jag vill ha svart. Någon som har tips. Var i Norrköping finns lite finare, gärna märkesskor? Det är ju så viktigt att dom är sköna.
    Vi var faktiskt också och tittade på Sörby...jättebra lokal till bra pris...men när vi var och tittade på Villa Fridhem blev jag förälskad...vilket fint ställe. Lite skönt också att dom styr med allt som hör middagen till där...det blir något mindre att tänka på men budgeten steg ju tyvärr i höjden

    9 dagar kvar...härligt...

  • Cltsp

    Villemoa: Vad spännande att det är så få dagar kvar!

    Akraft: Villa Fridhem är verkligen jättevackert!

  • Villemoa

    Ja, det är hur spännande som helst!

    Villa Fridhem känner jag inte till..är nämligen inte från Nkpg men sambon är det (vi bor i Sthlm). Men jag räknar mig som Norrköpingsbrud ändå

  • MaoMi

    AKraft - vi ska också gifta oss i Kvillinge kyrka fast 4/7. Har ni fått veta vilken präst ni kommer ha ännu?

    Åh, 9 dagar kvar...hmm...då är det alltså 4dar kvar nu! Spännande!

    Märkesskor...vet inte men det är väl kanske ide att kolla på andra än de stora kedjorna då. Lättare att hitta om du vill ha svart. Tycker dock själv att Sköna skon, Nilson och Scorett brukar ha bra skor. Fast att prova sig fram är bästa sättet. Ecco har ju annars väldigt sköna skor, men då gäller det att hitta ngt som du gillar för de kan vara lite si och så där ibland.

Svar på tråden Bröllop i Norrköping 2009