• Alemonia

    Bröllop i Norrköping 2009

    Det borde finnas flera än vi som planerar bröllop i Norrköping detta år. Vore kul att utbyta tips och idéer.

  • Svar på tråden Bröllop i Norrköping 2009
  • Cltsp

    Är det någon som ska ha lite rosa tema?? Kan tipsa om ett par sjukt snygga skor på Drömgården. Högklackade och rosa-skimrande :D

  • MaoMi

    Blomsterbrud 2008 skrev 2009-03-10 22:26:14 följande:


    Vad ska du ha för bukett? Och hur ser prisbilden ut om man får fråga? har lite dålig koll! Men det beror så klart på vad man ska ha! Jag ska ha cerisa rosor och prästkragar.
    Titta i mitt bildgalleri, har lagt upp en bild på en grön och vit bukett som är i stil med så jag vill ha. Fast jag ska även ha lila i buketten, lila Limonium istället för brudslöjan och sannolikt även några lila prärieklockor! Ungefärligt pris hamnar för en sån bukett på 1500:- enligt Blomsterhuset och Hummelgrens.

    Blomsterhuset ligger på DeGeersgatan, åker in vid Statoil efter Eneby centrum och sen är det på höger sida! Lätt att hitta dit och väl värt ett besök, mycket trevlig affär! :)
  • Blomsterbrud 2008
    MaoMi skrev 2009-03-11 22:37:07 följande:
    Blomsterbrud 2008 skrev 2009-03-10 22:26:14 följande:Titta i mitt bildgalleri, har lagt upp en bild på en grön och vit bukett som är i stil med så jag vill ha. Fast jag ska även ha lila i buketten, lila Limonium istället för brudslöjan och sannolikt även några lila prärieklockor! Ungefärligt pris hamnar för en sån bukett på 1500:- enligt Blomsterhuset och Hummelgrens.Blomsterhuset ligger på DeGeersgatan, åker in vid Statoil efter Eneby centrum och sen är det på höger sida! Lätt att hitta dit och väl värt ett besök, mycket trevlig affär! :)
    ok, tack!
    Ditt bilgalleri låg tyvärr inte tillgängligt så man kan se...
  • MaoMi

    Blomsterbrud 2008 skrev 2009-03-12 08:55:07 följande:


    ok, tack!Ditt bilgalleri låg tyvärr inte tillgängligt så man kan se...
    Hoppsan...men nu har jag fixat så att det ska funka o se bilderna!
  • Blomsterbrud 2008
    MaoMi skrev 2009-03-15 21:21:49 följande:
    Blomsterbrud 2008 skrev 2009-03-12 08:55:07 följande: Hoppsan...men nu har jag fixat så att det ska funka o se bilderna!
    TACK!

    Nu är jag i Norrköping på besök, och idag klippte jag mig hos Niklas på Barberar'n. Verkade jättebra! Bokade uppsättning plus smink där. I fredags träffade vi killen från cateringen och i lördags Fotografica. Allt känns toppen! Men kostnaderna springer i väg... Hoppas jag hinner kolla blommor och så i veckan innan jag åker hem!

    Har hittat min Schalinsring billigare på nätet, men vet inte om jag vågar beställa!?? Tjänar över 3000 kr på det... Någon som vet nått om www. smyckenet.se?
  • Blomsterbrud 2008

    Vad "brukar" man gravera i ringarna?!? Vi har inte graverat förlovningsringarna ännu!

  • MaoMi

    Visst är det skönt när man börjar känna att saker faller på plats?! Vi var och bokade kläder till m2b igår och har nu även bokat catering, mycket skönt!
    Blomsterbrud 2008 - Vilken catering ska ni ha? Vi ska ha Sörby.

    I förlovningsringarna brukar man väl gravera den andres förnamn och förlovningsdatum, så har vi iaf! ;)

  • Blomsterbrud 2008

    MaoMi: Jocke (Broadwaygruppen/Salige Munken) ska fixa vår mat. De har egentligen slutat med catering, men ställer upp då och då i alla fall. Vad ska ni ha för mat? Vi ska ha lite antipasto-plock (ostar, korvar, parmaskinka, marinerade grönsaker m.m.) till förrätt och lammytterfilé med potatis-chevrebakelse m.m till varmrätt. Ingen dessert, men en maffig chokladmoussetårta från Chokladfabriken i stället! Enda problemet är att frakta den till Norrköping!

    Gör man likadant med vigselringen? Datum och namn??!

  • MilosMamma

    Vi kommer gravera in " Your love 29/8-09", "your love" heter ´våran låt´så det passar tycker vi, i förlovningsringarna står det våra namn o sen datumet för förlovning, men vi graverar nog bara datum i den då vi köper nya nu.

  • MaoMi

    Blomsterbrud 2008 - vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha för mat men funderat på parmaskinka med melonsalsa till förrätt, hjortsadel eller renrostbiff till varmrätt och sedan ingen efterrätt utan det blir bröllopstårta och kaffe. Tycker att det blir lite mycket med efterrätt och tårta...men det är ju en smaksak!
    Var ligger Chokladfabriken då? Kan inte de fixa med frakten? Vi ska ta tårtan från Nelinskonditoriet och då fixar Sörby transport o så, smidigt!

    Vi ville skriva bådas förnamn och datum i vigselringen men det fick inte plats i min så nu skriver vi M*hjärta*M 4/7 2009. Fast man kan ju helt välja vad man vill att det ska stå!
    Vad ni valt att skriva MilosMamma! :)

Svar på tråden Bröllop i Norrköping 2009