• Villemoa

    Vad tycks?

    Jag tycker också den är jättefin! Som föregående har sagt är det lite rörigt i menyn till vänster. Denna ordning har vi:
    Välkommen
    Brudparet
    Förlovning
    Vigsel
    Middagen & Festen
    O.S.A
    Värdpar
    Toastpar
    Klädsel
    Vägbeskrivning
    Boendealternativ
    Fotoalbum
    Önskelista
    Bröllopets ABC
    Tack till
    Gästbok

    Nu har vi ju några fler "flikar" än ni.
    Sen tänkte jag också på er flik om Bröllopsfesten. Kanske ska ni skriva vad ni bjuder på; om det är trerätters, buffé eller nåt sånt. Är det fri bar eller bar till självkostnadspris? Är barn bjudna till festen eller ej?

  • Villemoa

    Nu är vår hemsida officiell också Tycker att du har valt jättefina färger för vi har precis likadana!

  • Villemoa

    För att det är en kul grej!

    Jag tycker det är bra att man får veta var brudparet ska gifta sig, om det blir tre-rätters eller buffé (kan ju vara bra att veta om man ska äta mycket eller lite till lunch). Vill folk hålla tal kan det ju vara bra att veta vem man ska vända sig till. Om det är betalbar kanske folk bör få veta det så att de kan ta med sig pengar etc.

    Vad är det i spänningen du tycker försvinner iom en hemsida? Vad är det som säger att man avslöjar precis allt på hemsidan, kanske har brudparet ett ess i rockärmen..

    De som fått vår inbjudan har alla varit positiva till vår hemsida och har tyckt att informationen varit jättebra! Där får de också svar på (förhoppningsvis) alla sina frågor. Visst är det trevligt att svara på frågor vid osa men det tar som bekant mycket tid, oavsett om det är vi som tar emot osa eller någon annan.

    Hoppas du fick svar på det du undrade!

  • Villemoa

    Ja, hon är ju den sötaste i världen enligt oss! Hon var 4 månader när bilden togs och snart fyller hon 1. Lycka till själv!


    cintan skrev 2009-02-05 22:32:16 följande:
    Håller med du, jättefina färger ;)Vilken söt liten tös ni har, lycka till och ta hand om er!
Svar på tråden Vad tycks?