• lillab­ruden
    Äldre 27 Jan 02:43
    95400 visningar
    302 svar
    302
    95400

    Porr!

    Panzerfaust skrev 2009-01-27 00:00:52 följande:
    Om en tjej väljer porren som ett karrärval varför ska hon då inte få tjäna pengar på den jag förstår verkligen inte vad det skulle hjälpa.Din jämförelse av min inställning till porrindustrin och vad torskar brukar säga till dig om prostitution sviktar betänkligt.Man kan tvingas till prostitution, inget seriöst företag i porrindustrin tvingar någon att vara med, en enorm skillnad.
    Nja, det finns många som tvingas till att medverka i porr också. Sen förekommer hemligt filmande osv.

    Men sen kan man ju också påpeka i debatten om tvång, att vissa tvingas av diverse anledningar till att t.ex stjäla, eller t.o.m jobba som hushållerska istället för att bli polis, en man blir tvingad att följa pappas karriär osv. Det är lätt att glömma att det inte bara förekommer tvång inom 'hemska' yrken...

    I grund och botten...det handlar om pengar. Har ingen köpt, hade ingen skapat!
  • lillab­ruden
    Äldre 28 Jan 02:48
    #78

    måste bara säga en sak... man kan inte komma ifrån att porr går ut på att utleva en fantasi med lite mer verklighet. Porr är sex på film och den typen av filmer hade inte gjorts om folk inte hade velat köpa dem. Prostituerade hade inte prostituerat sig om ingen velat köpa sex.
    Av allt som finns i världen, så om man har en ordentlig porrindustri med tydliga regler och strikta riktlinjer där ingen kommer till skada så varför är det fel?

    Porr med handling är för övrigt mer som komedi! Dem hade ju kunnat skapa lite mera manus än 'uuhh ahhh' och 'YEAH YEAH'

  • lillab­ruden
    Äldre 28 Jan 02:51
    #79

    vad jag ville få fram med att porr/prostitution hade inte funnits om det inte funnits efterfråga, var att vissa har det som en fantasi att t.ex betala för sex och vissa vill bli filmade, vissa vill bara se osv osv. Men det finns för en anledning, sen att säga att det är fel, då går man ju faktiskt emot människans natur. Vem hittar på allt med sex,porr osv om inte människan? Ok om människn inte hade haft sex som en naturlig del av vår existans, då hade det väl varit 'fel'.

  • lillab­ruden
    Äldre 29 Jan 01:58
    #86

    Panzerfaust kanske menar den legala porrindustrin....

  • lillab­ruden
    Äldre 29 Jan 02:26
    #88

    en liten parantes. För dem som vill hitta på lite myspys roligt med partnern så rekomenderar jag spelet Monogami

  • lillab­ruden
    Äldre 29 Jan 03:20
    #91
    Panzerfaust skrev 2009-01-29 02:41:19 följande:
    Hur funkar det då?Jag och en polare satt en gång och försökte komma på spel att tjäna pengar på och kom osökt in på parspel och "erotiska" spel (nej vi var inte nyktra) det bästa jag kom på var naken-twister med såna där oljor...tror fan folk skulle slå ihjäl sig innan det blev någon bom-bom dock.
    Twister naken och oljor involverat....låter som upplagt för antingen katastrof och benbrott, eller gas-olyckshändelser som kan sätta fyr på oljorna

    Monogami spelet är ett brädspel typ. Du går 6varv runt och det finns 3färger per 2varv. Den börjar smått på första varvet och du plockar kort som ger ganska oskyldiga direktiv. Nästa färg tar man nästa hög med kort som är lite grövre och tredje färgen är den där det händer grejer! Sen kan man anpassa reglerna efter hur man själv vill och vi tyckte det var roligt

    m2b beställde den här; www.outlet24.se och såg att där finns fler spel
  • lillab­ruden
    Äldre 31 Jan 05:14
    #95

    Wiggy, jag håller med dig om att man måste ha acceptans från båda håll oavsett ens personliga åsikt! Men när det gäller att den man är tillsammans med/gift med skulle titta på porr, jag blir nog mest orolig för vad syftet är... om partnern sedan har det med sig när man är intim med varandra så är det inte ok, men är det som det ska vara -en film som alla andra bara annat innehåll så spelar det ju ingen roll. Tyvärr är nog uppfattningen att man "vänder sig" till porr när man inte blir tillfredställd, och det känns ju inte ok för någon, skulle jag tro!
    Och visst fantiserar man alltid om någon snygging, är man människa så gör man det, men det finns ingen som kan ta ens älsklings plats liksom (håller alltså med om din Brad Pitt kommentar..)

    Tindragull, t o m inom porrindustrin finns sexuella trakasserier, därför har porrskådisarna livvakter. Vänd dig till polisen, inte din korkade chef!!! Det är INTE ok att bli utsatt och det är INTE ok för din chef att svara dig så!!!!!

  • lillab­ruden
    Äldre 1 Feb 09:58

    Jag jobbar också inom vården, och har jobbat på äldreboende också. Det är inte att bara 'ta'.
    Där jag har varit utsatt eller funnits risk för det har jag fått det jag SKA få, stöd! Om en patient är stötande på något sätt och man vet det, så ska man aldrig vara själv och gör dem något måste man gång på gång, hur tjatigt den än må vara, säga ifrån!!!!
    En annan gång, hade jag en brukare som sa högst olämpliga saker till mig och jag var jätteobekväm med att jobba med honom. Min chef gav mig tillstånd att gå om det efter tillsägelser från mig, inte blev bättre. Men som tur var så tog min chef bort mig från den arbetsplatsen och jag jobbade aldrig mer med honom. Dessutom pratade dem med honom och dem övriga personliga assistenterna så att man har en trygg arbetsplats.

    Finns inte detta, så borde du vända dig till arbetsmiljö verket eller facket eller nåt sånt. Dina chefer HAR regler dem MÅSTE följa. Det är INTE att bara "ta"!!!!!!

    *STOR STÖDJANDE KRAM!*


    Tindragull skrev 2009-01-31 15:28:05 följande:
    lillabruden, wiggy, passionsblomman, Baby S & Lennarts Fru:Jobbar inom vården. Råkar ut för snuskgubbar inom arbetet titt som tätt och en del är våldsamma. Enligt de chefer jag haft är det inget jag kan polisanmäla, det är bara "att ta det"...(pga sekretess och så). Helt sinnessjukt för hade jag råkat ut för samma saker som privatperson så hade jag kunnat anmäla.Men det är sån skit vi har så bra lön för! *ironi*
  • lillab­ruden
    Äldre 2 Feb 07:48

    jag tror att hade man gjort majoriteten av porrfilmer med sex så som det är och sen kanske piffa upp det lite, så hade inte unga pojkar trott att tjejer vill bli smiskade, förnedrade osv och tjejerna hade inte trott att det är det killarna vill ha.
    Jag är för hälsosam porr, sådant som inte påverkar tittaren negativt.

    Jag hoppas däremot att föräldrar kan vara öppna tillräckligt att prata med sina barn om porr industrin...

    Det verkar dessutom som om det bara är analsex och tjejsex som gäller nu och många ungdomar blir skadade av 'trenden'. Läste om en tjej som läckte från analen i 3månader efter att ha analsex!!!! Sjukt.

  • lillab­ruden
    Äldre 3 Feb 07:28

    svara du på mitt inlägg eller TS?
    du får gärna förklara varför du tycker som du gör också, det är bra att alla vinklar framgår tycker jag


    ario skrev 2009-02-02 10:56:57 följande:
    fel fel fel..tycker jag!
  • lillab­ruden
    Äldre 3 Feb 07:32

    there are no asian men!!


    Panzerfaust skrev 2009-02-02 16:16:37 följande:
    Men man lär sig massor!www.break.com/index/what_i_learned_from_porn....
  • lillab­ruden
    Äldre 16 Feb 03:58

    Vi borde ha bättre lagar som skyddar kvinnor & män från sexuella trakasserier!!!!
    Jag blev grovt misshandlad för att jag inte ville bli kallad hora i gymnasiet, vad hände med dem som utförde och planerade misshandeln? inget.
    Så många tjejer som söker hjälp för diverse sex övergrepp problem och vad händer? Jo det är tjejens fel
    Hela min uppväxt har jag fått höra 'det är bara pojkar, dem lär sig sen' eller 'sluta nu vara så uppmärksamhets desperat!!' jag tror inte folk vågar helt enkelt!!!!
    Men man kan alltid hjälpa andra unga tjejer o killar även om man inte kunde hjälpa sig själv i stunden.

    Jessica M, du ska inte dra dig för att berätta om du hör en tjej/kille berätta nåt liknande. Förhoppningsvis kan man hjälpa...

  • lillab­ruden
    Äldre 16 Feb 15:00

    att ge sig på sina förövare resulterar tyvärr bara i att du får ett brottsregister ev. skadeståndskostnader och idioten får pengar! systemet är ju till för att skydda brottslingar, inte brottsoffer...


    Wiggy skrev 2009-02-16 09:47:16 följande:
    Sexuella trakasserier kräver samma åtgärder som mot mobbning. Spöa skiten ur asen. Jag var mobbad och misshandlad pga mitt efternamn hela grundskolan och de slutade inte förrän ett av asen hamnade på akuten med brutet revben, knäckt näsa och svullen pung. 9 års ilska fick utlopp, hehe. Att prata dessa amöbor som tafsar tillrätta hjälper inte. Ge dem en spark på pungen och ring deras fruar. Jag hade en full kvinna i 50-årsåldern i ambulansen en gång, och hon fick för sig att börja tafsa mig mellan benen medans jag skulle sätta en nål i armvecket på henne. Hon blev anmäld och fick ett fint blåmärke på armen. Ryckte ju till när hon kupade handen
  • lillab­ruden
    Äldre 22 Feb 09:29

    jag tycker att det är helt hemskt, och tyvärr händer det. Kanske kan man en dag hitta ett sätt att hjälpa på stor skala... men tills dess får man hoppas att dem med ren ondska i sig får det dem förtjänar!!

  • lillab­ruden
    Äldre 24 Feb 03:44

    men faktiskt...har ni funderat på att det är tjej-sex ÖVERALLT i porr nuförtiden? Det är liksom normen och killar verkar förvänta sig det av tjejer rent allmänt också. Men aldrig ser jag killar som har sex med varandra i en vanlig porrfilm! inte för jag tittar överdrivet men nog har man ju sett ett par filmer...alltid tjejer som har sex med varandra o nån kille. Vad har jag missat?

  • lillab­ruden
    Äldre 25 Feb 05:30

    jag tycker egentligen mest att det borde ju vara "hetro"sex som en typ av p-film, sen "gay"sex i en annan, men typ dagens hetrosex har ju tjejsex med ändå! Precis som att det inte skulle vara gaysex! (!!!)

    Sen är det väl ett konstigt fenomen, vad är det som är så tändande för en kille med 2tjejer men inte 2killar för en tjej....? Det är inte så logiskt för mig.

    Och ja, dem borde rikta mer filmer mot tjejer och par, eller helt enkelt vanliga hederliga killar som inte vill se en tjej bli slagen eller förnedrad. För alla filmer verkar ju ha en dialog på fula ord riktade mot kvinnan.... Det är, tro det eller ej, inte alla killar som tycker om det!

    Jag såg en film som dem hade lagt över lite fräsig musik istället för orginal ljudet, den nya versionen blev plötsligt väldigt romantisk (med musik) medans den gamla versionen var riktigt löjlig med deras dumma 'ooohh ahhh' o fula ord....

    Porr revolution, någon?

  • lillab­ruden
    Äldre 27 Feb 05:33
    Tooticki skrev 2009-02-25 20:38:33 följande:
    Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
    jo men visst är det så! det finns ju alla möjliga varianter men det framkommer ju inte i filmerna och det var ju det jag menade.. Tycker att det är löjligt vanligt med tjejsex i så att säga "vanliga" p-filmer.

    jag kanske är gammalmodig men ska jag se en porrfilm så vill jag inte se 90% tjejsex medans killen står o tittar på liksom... och det är intressant att dessa filmer faktiskt påverkar vårt samhälle som det gör...eller kanske det är tvärtom?
  • lillab­ruden
    Äldre 27 Feb 19:17

    där sa du det jag försökt få fram
    och det är ju inte så att jag tycker det är "fel" med tjejsex i p-filmer för hetros men som du säger är det riktat mot männens fantasier! Trist tycker jag.

    Tror du inte det finns en koppling till porren och att 10åringar vill ha string trosor och se sexiga ut? Britney Spears, Paris Hilton o många fler försöker ju inte vara "fin-sexiga" precis....det är porrigt o inget annat /tycker jag...


    feministbrud skrev 2009-02-27 08:56:15 följande:
    Jag som är lite lagd åt det hållet tycker inte att det är avtändande med tjejsex, men vad jag stör mig på är att det sexet bara är inriktat på att tillfredställa manliga fantasier. Det är ju inte härliga tungkyssar och erotiska smekningar tjejer emellan. Det skulle väl vara att göra det för mycket lesbiskt. Jag har en flatkompis som alltid brukar understryka att tjejsexet i heteroporrfilmer inte har något att göra med lesbiskt sex, och det är inte svårt att se.Sedan tror jag nog att samhället påverkar porren mer än tvärt om.
  • lillab­ruden
    Äldre 28 Feb 02:47
    Wiggy skrev 2009-02-27 22:30:58 följande:
    Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?
    en normal sexig dialog, alltså att dem pratar som om dem kan mer än 3ord.. och faktiskt skulle det vara lite roligt med olika saker som man inte visste...
    t.ex mintlikör när man utför oralsex på en kille, vem visste det var så fantastiskt? Eller bara jag som inte kunde det...hehe
    Tjejerna behöver ju inte se ut som dem är gjorda av silikon....
    Sen tycker jag att man ska kunna se en ärlig njutning, att dem verkligen njuter av varandra och har det skönt inte bara låtsas.

    du själv då?
  • lillab­ruden
    Äldre 1 Mar 12:36

    i know, fast det är mkt godare med mintlikör!


    MV85 skrev 2009-02-28 10:09:51 följande:
    prova att skölja munnen med munskölj precis innan
Svar på tråden Porr!