Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    Viktigt med "riktig" bröllopsnatt?

    Ja, som rubriken lyder, är det viktigt för er att ni får en riktigt bröllopsnatt? Alltså att ni har ork över till att sex och mys och allt det där som folk föreställer sig att de ska ha på bröllopsnatten.

    Personligen känner jag inte att det är superviktigt. Visst om man är pigg och kåt har jag gärna sex, men jag tänker inte smita från festen tidigare eller avstå från festen bara för att orka ha sex på bröllopsnatten.
    Varför?
    1. Det är en fest som vi har planerat länge, lagt ner mycket pengar på och som alla våra nära och kära är samlade på. Trist att inte kunna njuta av den och ha kul så länge det går.
    2. Vi har haft sex förut, vi dör inte av nyfikenhet.
    3. Vi har just valt att leva med varandra, vi kommer att få tid över för det där efter bröllopsnatten.

    Hur resonerar ni?

  • Svar på tråden Viktigt med "riktig" bröllopsnatt?
  • TesshjärtaFred

    Åh Gael! Om ni inte har sett Mammut än så gör det. Så vansinnigt bra film. Gael är vansinnigt snygg och Michelle Williams spelar otroligt bra. Rekommenderar!

  • TesshjärtaFred

    Tycker du? Jag tyckte faktiskt att han var snyggare i filmen än irl. Själv träffade jag honom på dagen, innan premiären i Sthlm, för intervjuer. Och jag såg filmen på måndagen, på pressvisningen.


    Troll1 skrev 2009-01-26 17:27:03 följande:
      Hihi, såg den på (värrlds)premiären och....ähh....jag kan INTE hålla tyst nu..... Jag skakade tass och pratade med honom vid bordet på efterfesten......ghhahaaaaaaaa! Kunde inte knipa.... *s*Förresten, han är ännu finare IRL. Nu garvar tanterna åt mig tror jag.    
Svar på tråden Viktigt med "riktig" bröllopsnatt?