• Tindragull

    Några från Halmstad?

    Några från Halmstad med omnejd som planerar bröllop?
    Själv är jag från Oskarström och gifter mig den 9:e maj.

  • Svar på tråden Några från Halmstad?
  • Tindragull

    Man kan ju lämna namn som meddelande, men det behöver man ju inte om man inte vill...

  • Tindragull

    Förresten. Har ni funderat på var ni ska ha er fotografering?
    Vi har hittat ett par bra ställen utonhus, men vad gör vi om regnet står som spön i backen? Nån som har nån bra tanke?

  • Julia78

    Vi ska ta våra kort på Studio Srand. Jag tycker de är jätte duktiga. Så vi ska ta ute i Norre Kattspark och inne i deras studio. Skulle det regna lite tyckte de att det kan se coolt ut med paraply i bilden. Men det funkar INTE med min klänning, vill ju inte skita ner den innan vigslen..

    Det finns ju gammla hus lite här och var i stan typ på Galgberget, det kanske går att fotas där inne?

  • ninni84r

    tidragull - jättefin klänning. ja kolla gärna in lokalen igen åt mig :) kolla om stolarna är fina :)

  • ninni84r

    julia78- vi ska också önska oss det, det ända vi känner att vi vill ha. men hade de angett ett kontonr då? funderade lite på hur man ska göra, kanske önska oss resecheckar? lr funderar på ngn låda så gästerna kan lägga i anonyma kuvert i så att ingen ska känna att de "bara" lägger si och så mkt - för alla bidrag är ju välkommna - även om det bara är en 20:a :) hmm..
    iaf så tror jag det är så att anger du ditt namn längst ner så syns det ju annars syns bara ditt kontonr (om det vet ju inte dem vems som är vems)

  • Julia78

    Ja, det stod ett kontonummer i inbjudan.
    Jag hade nog personligen mer gillat resechekar, och att man lämmnar de på festen. Då kan man vara annonym på ett annat sätt tycker jag. (Om man känner att man behöver att vara det.) Och ett stort + är ju att då vet gästerna att det kommer att gå till resa och inte "försvinner" in den dagliga kassan lixom


    ninni84r skrev 2009-02-07 18:10:32 följande:
    julia78- vi ska också önska oss det, det ända vi känner att vi vill ha. men hade de angett ett kontonr då? funderade lite på hur man ska göra, kanske önska oss resecheckar? lr funderar på ngn låda så gästerna kan lägga i anonyma kuvert i så att ingen ska känna att de "bara" lägger si och så mkt - för alla bidrag är ju välkommna - även om det bara är en 20:a :) hmm.. iaf så tror jag det är så att anger du ditt namn längst ner så syns det ju annars syns bara ditt kontonr (om det vet ju inte dem vems som är vems)
  • Pidis

    Vi har anget ett bg nr som är kopplat till vårat e-sparkonto.
    Många som har reagerat jätte positivt på detta.
    MEn visst inte alla.
    Föreslog då att växla pengarna till ex euro så har man ju fick pengar och funkar inte det dit ni ska så är det ju bara att växla till den valuta du ska ha.
    Men resechekar nej tack. Man blir så låst till 1 bolag då tänk nu om man hittar bröllopsresan via någon helt annan. Då blir det ju jobbigt.
    Bara en tanke som vi har tänkt.

  • Tindragull

    Nån mer än jag som funderar på att ge m2b en secret box i morgongåva?
    Klurat lite på det de senaste dagarna...me faen vet om jag vågar... Desutom vill jag ha det billigt... Hmmm... Får klura mer på det.

    Angånde innomhusfotografering så har vi inte nån fotoraf, utan en bekant som varit porträttfotograf förr... Så nån studio finns inte att tillgå... år klura mer, men om nån har nån idé så hojta!

Svar på tråden Några från Halmstad?