• Tindragull

    Några från Halmstad?

    Några från Halmstad med omnejd som planerar bröllop?
    Själv är jag från Oskarström och gifter mig den 9:e maj.

  • Svar på tråden Några från Halmstad?
  • Tindragull

    Nä, inte så mycket kvar.
    Ska beställa min och dotterns klänning. (väntar in i det sista då jag viktminskar), sambons kläder ska köpas in (väntar av samma anledning), Ska göra vigselbladet och festbladen. Resten är nog stort sett klart eller i alla fall bestämt/bokat.

    Jaha, så ni har bara nyss flyttat till Halmstad? Varför hamnade ni här då?
    Mina föräldrar kommer från Jönköping.
    Bra med en central plats om folk kommer från olika ställen.


    MissieA skrev 2009-01-30 02:20:29 följande:
    Har bara bott i Halmstad i några månader nu och vi kände att Gislaved är en central plats då våra gäster kommer från alla möjliga håll Sen är ju min m2b egentligen därifrån och jag från Jönköping.Har ni mkt kvar att göra?
  • Tindragull

    Vad roligt att vi är några stycken från Halmstadtrakten!
    Nån som vill avslöja var bröllopet ska ske och var festen ska vara?
    Hur många gäster blir det?
    Har ni nån bugdet klar för er och hur stor?

    Svarar själv:
    Blir vigsel i skavböke kapell och festen blir i skavböke bygdegård.
    40 gäster
    Stenhård bugdet! 15.000 är budgeterat, men i har räknat med att det kan bli ett par tusenlappar till då det alltid dyker upp sånt man inte räknat med...

  • MissieA
    Tindragull skrev 2009-01-30 12:16:20 följande:
    Nä, inte så mycket kvar. Ska beställa min och dotterns klänning. (väntar in i det sista då jag viktminskar), sambons kläder ska köpas in (väntar av samma anledning), Ska göra vigselbladet och festbladen. Resten är nog stort sett klart eller i alla fall bestämt/bokat.Jaha, så ni har bara nyss flyttat till Halmstad? Varför hamnade ni här då?Mina föräldrar kommer från Jönköping. Bra med en central plats om folk kommer från olika ställen.
    Vi har varit i halmstad en hel del och tycker om staden väldigt mkt, sen har vi även nära vänner & min m2bs bror + svägerska här. Men det viktigaste var att min inriktning fanns här

    Även om vi inte gifter oss här kan jag berätta. 170 gäster och ingen direkt budget faktiskt, men försöker att inte slösa överdriver mkt.
  • lillalyckan

    Jag vill jättegärna ha tips om lokaler! Vi bor ju inte i halmstad så vi har ju inte särskilt jättemycket möjligheter att springa runt och titta så det är därför vi är ute i så god tid =) Så vart ska ni andra va?

  • ninni84r

    vi ska vigas här hemma (öjasjön) nere vid sjön. sen ska vi kolla på närliggande bygdegårdar - åleds lutar det åt. ska ringa och boka in en tid så vi kan få komma och kolla på den.
    ska ha 45 gäster. budget på ca 35000-40000:-

  • ninni84r

    Tindragull - vad ska ni ha för transport? svårt att bestämma kläder om man inte vet vad för mått man ha ja :)

    Julia78- hur långt har ni kommit då? vart ska ni vigas?

  • Julia78

    i S:t nikolai kyrka.
    Transport har vi problen att hitta något som passar oss annars är det viktigaste klart


    ninni84r skrev 2009-01-30 20:46:10 följande:
    Tindragull - vad ska ni ha för transport? svårt att bestämma kläder om man inte vet vad för mått man ha ja :)Julia78- hur långt har ni kommit då? vart ska ni vigas?
  • Tindragull

    MissieA: Gud vad roligt med ett så stort bröllop och att inte behöva bekymra sig om budget.

    lillalyckan: Var ska ni ha vigseln? Lättare att fundera på festlokal då.

    ninni84r: Vad mysigt med hemmavigsel! Det funderade vi ockå på, men vår trädgård är för liten... Bygdegården i åled är toppen ju!
    Antagligen kommer vi åka i en gammal Ford Tudor till kyrkan eller en Cadillac. Mellan kyrka och bygdegård blir det nog häst & vagn. Odet regnar blir det samma bil mellan kyrka och bygdegård som vi åkte i dit. Cadillacen är en bekants och Forden är en som m2b har kontakt med genom jobbet. Han med Forden brukar ställa upp och köra till baler o.s.v. och hanär billig.

    Julia78: Vad är ni ute efter för transport då? Fint med vigsel i st:Nikolai. Pampig kyrka. :)

  • lillalyckan

    Tindragull: Vi ska ha vigseln i snöstorps kyrka hade vi tänkt, har redan börjat kolla lite smått på lokal men det är lättare sagt än gjort... Vi har kollat på Heagård, Wapnö, Svarta örns huset... De tvåförsta är för dyra och den tredje verkar det som att man inte kan ta med sig egen alkohol och då blir det också genast jättedyrt...
    Vi har ändå ganska stor budget men vi tänkte resa också för de pengarna...

Svar på tråden Några från Halmstad?