Inlägg från: yatzy86 |Visa alla inlägg
  • yatzy86

    Några från Halmstad?

    Hej!

    Hoppar in här i eran tråd:)
    Vi ska gifta oss nästa år. Har inte bokat något ännu men hoppas på den 5 Juni 2010. I söndrums kyrka och att ha festen på Svarta Örnshuset. Ca 70 gäster kommer vi att blir.

    Är det någon som vet något bra ställe där man kan beställa tårta? Och lite prisuppgifter är ju alltid kul om ni vet :D

  • yatzy86

    Våran budget bara ökar och ökar haha. Först var vi inne på att ha det på Svarta Örnshuset men så var det ju problemet med att man inte fick ta med egen alkohol så då blev det mega dyrt räknade vi på sedan. Så började vi tänka på andra lokaler då. Så vi åkte runt tittade på alla bygdegårdar som finns i Halmstad ungefär. Men alla var ju mega små eller såg fallfärdiga ut. Men när ni beskriver så verkar de ju vara fina inne iaf.

    Vi kommer ju bli ca 70 gäster. Så var vi förbi Fjelldalensslott och vi föll för den platsen. Men de är ju mega dyrt ha det där. Hur ska man hinna spara ihop alla dessa pengar haha. Får väl hoppas att man kan dra ner lite på andra kostnader. Får väl göra festprogram och vigselprogram själva kanske, för de är ju rätt dyrt beställa har jag märkt.

    Oj långt det blev :P Men vilken djungel det är med att planera bröllop, mkt smått som kostar.

  • yatzy86

    De här med lokaler är ju en djungel suck. Först var vi inne på Svarta örnshuset men där får man ju inte ta med alkohol så då skulle de ju bli jätte dyrt. Och sedan föll vi ju för fjelldalens slott. Men de skulle ju bli lika dyrt som Svarta örnshuset fast man får ta med egen dricka där. Och nu är vi inne på Snöstorps Allmogegård då. Men tycker det är svårt. Man vill ju de ska vara tipp topp och helt nytt helst och inget att störa sig på :) Men man kanske inte kan få allt.

    Vi har inte varit och tittat på den ännu men sambon ska ringa till dem idag och boka in en träff. Bara hoppas den passar oss. Annars är man ute i letandet igen.

  • yatzy86

    Snöstorp var redan bokat den 5 juni som vi har tänkt. Så typiskt. Så nu får vi leta vidare eller överväga byta datum. Inte går de som man vill. Börjar bra det här planerandet :P

  • yatzy86

    Är 2010 :D Glömde skriva det.. Men känns ändå som det är lite nära inpå imed folk redan bokat men får hoppas på mer tur snart =) Annars får man väl börja tänka om. Men nu har man ju riktat in sig på ett datum.. Men men =)

  • yatzy86

    Men vad är det här för skitsnack som de håller på med. Vi skulle ringa boka kyrkan idag men det blir bara preliminärt då de inte vet om de har vigselrätten kvar tills nästa år.

    Vad håller de på med. Suck. Man blir så trött. När man väl ska gifta sig. Helt otroligt!!

    Men annars så är Söndrums kyrka och Svarta Örnshuset bokat till den 5 Juni 2010 :D

  • yatzy86

    Idag var vi inne kickade lite på Hanna Morris. Härligt :D Känns mer och mer verkligt nu ju :) Kommer väl kännas ännu mera när vi ska dit om några veckor och börja prova lite smått =)

Svar på tråden Några från Halmstad?