• Hemlig2009

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Ha ha, ja okej då! BRUDKLÄNNING!!!!

    Den kom ju igår och den ska banne mig sitta superfint den 23 maj!


    MilosMamma skrev 2009-03-28 18:33:56 följande:
    menar du, här är det mer BRUDKLÄNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! typ =)Tur att jag är genomförkyld då har jag liksom ett själ till att inte äta, jag skulle jun inte känna va det smakar :D
  • Hemlig2009

    Jag var på fest igår. Drack alla mina soppor innan vi åkte dit vid 19 och tänkte att jag kunde dricka vatten om det blev jobbigt. Jag skyllde på att jag körde bil eftersom jag inte drack någon alkohol och när alla mumsade chips, godis och nötter så satt jag lugnt och tittade på. Ingen kommenterade att jag inte åt något av det heller, så skönt! Var hungrig när vi kom hem men gick bara och lade mig.

    Vägde mig imorse och jag fick belöning direkt! 67,6 kg står vågen på nu. Helt otroligt vad det går mycket bättre än när jag körde Xtravaganza i somras, då gick jag ner 3 kg på två veckor. Nu är det redan 2,1 kg och jag har 3 dagar kvar på första veckan. Tjoho! Hoppas det går lika bra nästa vecka!

  • Hemlig2009

    Lite som jag då, två veckor på ren kur sedan tänkte jag kombinerad kur under påskveckan, sedan kanske ren kur i en vecka eller två om jag orkar.

    Lycka till!


    emersson skrev 2009-03-29 11:28:37 följande:
    idag är det första dagen på ren kur :) ska köra ren kur i två veckor och sen kombinerad i två veckor har jag tänkt :)
  • Hemlig2009

    Det klarar du säkert!

    Jag skulle vilja gå ner 8 kg, men är även nöjd skulle jag tro med 6. 10 kg vore rena drömmen!


    emersson skrev 2009-03-29 12:29:44 följande:
    Jag skulle ju vilja gå ner 10 kg, så klarar jag längre än två veckor så ska jag försöka göra det, det är ju så många duktiga här som man kan inspireras av:)
  • Hemlig2009

    Nja, jag tycker inte det är så himla jobbigt faktiskt. Jag åt på regelbundna tider förut också så det är ingen skillnad. Så försök att tänka att mat är för att du inte ska vara hungrig, inte för det sociala.

    Och går man ut och fikar så är det ju för att snacka skit så ett glas vatten går bra då också.

  • Hemlig2009

    Ja, vardagarna är ju helt klart lättare. Glad att dag 5 är över. Men jag är inte hungrig, så fort jag blir det märker jag att det är dags för en halv påse.

    Känner att jag låter fjantigt positiv och jag kommer få det jobbigt jag med, men än så länge går det bra. Dricker min sista halva påse nu, vanilj.

  • Hemlig2009

    Ja, över förväntan faktiskt. 2,6 kg är borta från vågen. Men vi var bortbjudna kvällen innan så det blev ju rätt mycket mat då... Så jag vägde nog lite för mycket just den morgonen. Men nu är det ju desto roligare eftersom jag låtsas att jag då gått ner mer. Ha ha.

    Jag hoppas på 6-7 kg iaf. Från 69,7 (ja, egentligen då 69) till 63-64. Då är jag nöjd. Har planer att göra detta i två omgångar då jag ska hem till mina föräldrar över påsken och tänker äta då.

    Kalla mig nördig men jag har gjort ett litet diagram i Excel så att jag ska kunna följa viktnedgången, det gör det hela till en roligare utmaning.


    EmelieJosefin skrev 2009-03-29 21:59:32 följande:
    Det låter kalas. Kul att det går bra :) Hur mycket ska du gå ner? Har du tappat något på dessa 5 dagar?
  • Hemlig2009

    Inte? Hur mycket har du gått ner? Har du något mål?

    Ja, jag tycker också om choklad med mint. Jag äter varm soppa till lunch och middag, kalla shakes därimellan. Jag och mina rutiner.


    EmelieJosefin skrev 2009-03-29 22:24:06 följande:
    He,he okej :) önskar dig lycka till!Jag ska börja äta den 10/4 igen, alltså 14 dagar på renkur. Ser fram emot god och nyttig mat. Är nyfiken på hur mycket jag kommer lyckas gå ner under dessa två veckor. Känns som om det inte händer mycket!
  • Hemlig2009

    Jag har ätit GI-mat sen nyår och på det sättet gått ner 4 kg. Då äter man ju inget socker alls och då försvinner sötsuget. Tar inte ens så lång tid som man tror. Känns nästan konstigt att inte vilja ha godis. Nu är jag rädd att åka dit igen så nu unnar jag mig bara när det är riktigt nödvändigt men det är inte lika gott längre. Tyvärr kan jag tycka!

  • Hemlig2009

    Japp, jag har stått still i 3 dagar nu. Men oftast när det står still så händer det grejer med kroppen har jag märkt. Har på mig ett par byxor idag som jag inte hade fått på mig förra veckan.

    Så fram med måttbandet istället när vågen står still!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!