• Hemlig2009

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Hej!

    Jag funderar ockå på att köra en soppkur. Hur länge är normalt? Jag gick på Xtravaganza i somras och åt då ren kur i 5 veckor. Tyckte de sopporna var jättegoda, hoppas att dessa också är okej? Xtravaganza-påsarna får man inte köpa om man inte går kurs.

    Tänker mig bara 2-3 veckor nu, är det lönt?

  • Hemlig2009

    Nu har jag beställt påsar för 2 veckors ren kur. Hoppas jag får dem omgående så jag kan starta på måndag! Kommer då hänga här för motivation, vilka viktnedgångar ni åstadkommer!

  • Hemlig2009

    Tack!

    Har precis läst om din viktresa och vilken inspiration det ger! Du är så himla duktig!! Läste att du dricker chokladen varm, detta ska jag absolut prova. Hoppas jag tycker om sopporna och shakesen (svengelska!). Vilka är dina favoriter?


    1augusti2009 skrev 2009-03-18 11:59:50 följande:
    Dag 73:Hej, finns nya kort om ngn vill se i min blogg brollop.mikkola.seUnder kategorin: Helenas viktresa!FAN vad ni är duktiga, å välkommen att köra igån Hemlig2009 KRAM
  • Hemlig2009

    Helt otroligt vilken skillnad det är. Hur känns det? Hänger du med i svängarna själv?


    1augusti2009 skrev 2009-03-18 13:55:22 följande:
    Bongen80: TACK, du kommer oxå bli fiiiiin , vi klarar det här mkt tack för den otroliga sporrningen man får här inne Hemlig2009: Japp kör alla mina varma efter tror det var 3 veckor med kalla. Höll på å frysa ihjäl och sen saknade man ngt varmt i munnen.Kör kakao varm på morgonen, kakaomint varm till lunchen och varm kycklingsoppa till kvällen.Har provat hordgubb men fick aldrig bort klumparna, banan blev för sliskig till slut och vaniljen smakar för sött den med. Grönsaksoppan tycker jag har för hårda bitar i.Cappucinon (felstavat ) och svampsoppan har jag inte provat: GIlalr inte smaken sen tidigare.Hoppas du hittar dina favvoriter!Nu finns det även före/efter kort inlagt brevvid varandra, brollop.mikkola.seKRAM
  • Hemlig2009

    Jag har kört GI helt utan kolhydrater sen trettonhelgen och har på så vis gått ner 4 kg. Nu har vikten stått och stampat i 3-4 veckor så därför tänkte jag köra ren kur i två veckor. Sedan fortsätta med GI.

    Jag har idag ett BMI under 25 så därför förväntar jag mig inga jätteras, men jag är nöjd om jag går ner 3 kg på två veckor.

    Hoppas mina påsar kommer snart!

  • Hemlig2009

    Ser nu att paketet skickades igår så start på måndag är väldigt realistiskt! Tycker det ska bli riktigt roligt. Tror jag...

  • Hemlig2009

    Jag har själv inte tittat på några listor utan går efter eget huvud. Vill kunna leva så normalt som möjligt så jag har bara valt bort bröd, ris, pasta och potatis samt socker i alla dess former (ja, inte när det gäller frukt). Fungerar väldigt bra. En inspiration och massor av kunskap finns på metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp

  • Hemlig2009

    På onsdag kör jag igång! Jag har inte beställt någon jordgubb, jag gick på Xtravaganza i somras och jag gillade inte fruktsmakerna då så jag hoppade över dessa nu också.

    Jag är rikigt peppad och blir ännu mer peppad av att läsa här.

  • Hemlig2009

    Jag! Har nu plockat fram påsarna och shakern. Har en shaker till som jag ska ta till jobbet så jag slipper bära den med mig. Kommer också bunkra upp med påsar på jobbet. Ska bli riktigt kul, vi kommer ju att gå ner i vikt och bli snygga.


    MilosMamma skrev 2009-03-24 17:01:38 följande:
    I morgon drar jag igång på Rent igen, för i morgon kommer jag åt o köpa CB, jag vet ju att det funkar.Nån mer som drar igång i morrn så man kan peppa varandra?
  • Hemlig2009

    Jag ska också på fest på lördag. Kommer dricka vatten.

    I somras då jag körde Xtravaganza så hade jag med mig min soppa och åt till middagen när vi var bortbjudna. Ska man köra detta i ett par veckor kan man inte bli helt osocial.

    har iaf druckit min första halva choklad med mint, jättegod ju1 Jag kommer dela upp påsarna på 5-6 ggr/dag. Tycker jag är lättare. Och så en massa vatten därimellan.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!