• hujjedamejj

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Vet inte om ni har dragit några tips förut om hur man gör pulvret gott, men dra gärna det igen. för det har jag missat =)

  • hujjedamejj

    Anna01
    Vet inte riktigt själv vad det är. Men har en hum... och det är väl att kroppen "godkänner" att du bantar, du slutar vara SÅ hungrig och blir mycket piggare. Alltså det är positivt.
    Ketosen kommer du in i efter 3-4 dagars rena kurer. Sen stannar du kvar i ketosen tills du börjar äta vanligt. Därför är det så viktigt att du håller dig till bara CB och äter ingenting annat, för att må så bra som möjligt!

  • hujjedamejj

    TOKSTOLLA!
    Men är det ok med kycklingsfilé, tonfisk och är det ok med sallad, eller kommer man ur ketosen då?
    Jag har läst att vissa av er käkar ibland och ändå är kvar i ketos.

  • hujjedamejj

    Klart att det funkar.. för alla... kan du dricka det här och äter ingenting annat, så går du ner.. Säger sig själv.. du äter mindre kcal än vad du gör av med...

  • hujjedamejj

    Bra sagt!!!


    MinSoulmate skrev 2009-02-04 12:23:08 följande:
    Mrs D to be; Okej, "frågan är fri om så mitt i natten", men kanske inte riktigt fair att vara skeptisk till ett gäng starka tjejjer som kämpar OCH dessutom delar med sig öppet av hur dom mår och känner dag för dag. Jag föreslår att du läser igenom trådarna från början,på så sätt får du en blid av vad denna kuren kan göra för folk.Sen känns det sådär shysst, "att genomlida äckliga kurer som smakar skit", dom som håller sig här på detta forumet har gjort ett,i många fall, livslångt val, och det tycker jag man av respekt ska vara försiktig med att ifrågasätta..Man kan ha nog med att försvara sitt val gentemot föräldrar,famil,"vänner",arbetskollegor...Här inne tycker iallafall jag att man ska slippa det, pepptalk känns som mer rätt metod. Självklart ställer man frågor, inte OM kuren fungerar(i annat fall vore vi ju inte här) utan mer frågor som uppstår under kurens gång..menmen,det e bara min uppfattning,jag kan ha fel
  • hujjedamejj

    Åh, herregud, vilket liv man lever.. låter jättetrist.. =)


    Tokstolla skrev 2009-02-04 15:04:34 följande:
    Mrs D to be_Att vi kämpar är ju inte för att dem är äckliga. Jag längtar verkligen till mina måltider- det tror jag de flesta gör MEN tänk på att många går i 20 veckor utan att få i sig fast föda! tänk att dricka 3 äkta milkshakes varje dag. Visst, svingott men du får inte äta ett äpple om du blir sugen och du får bara äta 3 soppor. Många av oss är hungriga ofta och står och lagar mat till resterande familjemedlemmar medan vi själva inte ens kan smaka av maten för att se om vi serverar en god sådan den dagen. Vi får i oss ca 20% av energin vår kropp behöver, inte undra på att vi kämpar. VI har inte energi nog för att känna oss jättepigga precis hela tiden och vi avböjer de flesta fester för att inte falla i frestelse osv, osv.
  • hujjedamejj

    Så jag som väger 73,6 (morgonvikt idag) gör smart i att INTE äta 100 gram kyckling i helgen. Fattade jag det hela rätt nu? =)


    Tokstolla skrev 2009-02-04 14:49:22 följande:
    Hujjedamejj: Om du äter 100 gram vit fisk, skaldjur, fågel eller rent nötkött får du inte i dig några kolhydrater och du kan vara kvar i ketos. Dock om du inte är överviktig eller väger under 73 kan det vara svårt ändå. Angående grönskaker- nej nej, ALLA grönsaker innehåller kolhydrater. Gurka innehåller t.ex 2 g kolhydrater /100 g och även om inte det ses som mycket kan det sätta vår kropp helt ur balans.
  • hujjedamejj

    TOKSTOLLA, men ingen sallad till?
    *är jag trögfattad idag eller är jag?*

  • hujjedamejj

    Eh, va fan det blir nog en kycklingsallad ändå... Och så fest på lördag? Nämnde jag det? =) Hehe, vi tar nya tag efter det!! Är inne på andra dagen nu mår faktiskt bra!!! Så jag vet inte om jag blir så "o-ketosig" i början?

  • hujjedamejj

    Jag bröt ren kur igår. Mådde så illa så jag hulkade efter svampsoppan, tänkte att NU blir jag magsjuk!!! Så jag syndade och tog EN knäckebrödsmacka med smör och skinka. Är så förvånad att jag lyckades hålla mig till EN macka. Iaf, så hur dåligt var det här då?

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!