• hujjedamejj

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Jag hittade hit jag med =)

    Hujjedamejj
    Startdatum: 14 januari 2009
    Jag går på ren/komb- hur länge? Komb. just nu. Nästa vecka ren kur. Ska köra pulver tills 13/4 då äre dags att prova brudklänning.
    Ska du gå på komb kur? Målet är att inte göra det, men vi får se hur jobbigt det är att gå på ren kur.
    Maxvikt: 96kg april 2008 har kört vv sen dess tills nu och gått ner till... (se nästa fråga)
    Startvikt med Cbk? 77,8 kg
    Hur många kg vill/ska du gå ner? först och främst 11 kg.
    Din längd? och målvikten? 160 cm / 64 kilo, då är jag nöjd, men drömvikten är 52-56 kg.
    Delmål? 64 kg, då har jag 25 i BMI är alltså normalviktig. Yeah!
    Belöning: Bli smal till bröllopet 13/6 09
    Dagens vikt? efter 7 dagar på komb kur, 75.1 kg. -2.7 kg

  • hujjedamejj

    Tokstolla: Så här är det.. Viktväktarna är bra, men det går rätt så långsamt. Ca 1 kg i veckan.
    Vi bestämde oss för en månad sen att vi skulle gifta oss i juni. Själklart så vill ja vara smal och fin till bröllopet! Sen funderar jag på att köpa en brudklänning från Kina, och där tar det ca 6 veckor och sy upp den. Och då måste jag beställa klänning säg... 8 veckor innan för att vara på den säkra sidan, och då är vi inne i mitten av april. Så jag måste ner till dom rätta kg tills dess. Och då kan man lika gärna ta den metod som man går ner mest i, och det är ju pulverdiet. Vem vet jag kanske inte väger 64 kg i april utan 52 kg som är min drömvikt!!!
    När April sen är här och jag har sytt upp min klänning, då jäklarns gäller det bara att stå still, och då kommer jag att äta enligt viktväktarna, hade jag INTE gift mig i sommarn hade jag absolut tagit viktväktarna som bantningsmetod. Dom ÄR bra!!!

  • hujjedamejj

    CBK09...

    Hej! Ja, jag såg det... Kopierade från gamla tråden för att veta vilka frågor jag skulle svara, och det var inte många siffror jag behövde byta ut.. Haha =) Fast måste vara lite petig oc säga att min maxvikt var 96 kg i våras 2008. Skrev in mig på vv 2 april 08 med den vikten. I höstas vägde jag runt 78-80...
    Du måste ha gått ner jättefort... Kul!!! =) Är lite rädd när man går ner så här fort att man får sladderhud efteråt... märker redan på pattarna att dom börjar tappa formen... hehe...

    VAd har du för mål förresten?!

  • hujjedamejj

    CBK09

    Hej, jag menade din målvikt. Såg att frågan såg lite dum ut. Kommer inte in på gamla tråden och kan läsa vad din målvikt var

  • hujjedamejj

    Jag undrar om det är stor prisskillnad på varma soppor och "milkshaken"?

  • hujjedamejj

    Hej. Ni som även har druckit nutrilette och naturdiet, eller någon annan billigare pulverdiet, hur jämför ni dom med cambridge? Köpte en veckas förbrukning CB igår, och fasigen vad dyrt det är!!!
    Funderar att gå över till naturdiet igen. Men vad är det som gör att ni dricker CB och inte t.ex. naturdiet?!

  • hujjedamejj
    Tokstolla skrev 2009-01-29 17:16:36 följande:
    Tja, nutrilett kostar ca 200 kr för 25 påsar. Det räcker i 5 dagar. Alltså 40 kr/ dag. Ska du sedan lägga till vitamin och mineral-tabletter (för du behöver flera sorter för att komma i rätt balans. Inte för mkt eller för lite) så är du säkert uppe i 7 kr till. Det rekommenderade intaget som står i nutrilett är efter Danmarks lista och jag personligen tycker dom tar lite för lätt på saker och ting Så ca 47 kr /dag i 30 dagar = 1410. Om jag köper från nailsbodybeauty.se blir min konsumition 465/vecka. Dvs 1992 kr/30 dagar. Så OK, nästan 500 kr mer varje månad. Jag får inte på något sätt i mig annat än CBsopporna. När jag kört Nutrilett exempelvis drar jag mig för att dricka den och klarar max 3 dagar. Det är rena pinan. Så, för mig är +500/mån = tillgång till konsulent. Samt att jag vill verkligen dricka dem. Sedan är det alla långa studier som gjorts på CBK, vilka ger mig trygghet. Hemligheten för mig ligger dock i att mixa (med stavmixer- upp och ner) pulvret i först 1 dl vatten och sedan lägga till 1-1,5 dl vatten och mixa igen. Det blir riktigt gott. Här hemma kryddar vi dessutom gärna med kanel, kardemumma, ingefära, kaffe osch diverse. Ja just det, en sak till. CBK innehåller ca 100 kcal mindre/dag vilket jag då ser som möjlighet att ibland kunna stoppa i mig 100 g fisk/fågel utan att gå ur ketos Se bara till att läser på och köper vitaminbasen du behöver om du bestämmer dig för att köpa annan diet. Och glöm inte att det finns ett rekommenderad maxintag. Det finns många hemska sjukdommar man kan dra på sig om man får i sig för mycket.Får man fråga hur många kilo du vill gå ner hujjedamejj??
    Ja, jag har nu provat kycklingsoppa... Mmm, suveränt gott med varmt att dricka.

    Jag har provat banansmak.. blä! Tycker att naturdiet och nutrilette smakar bra! Varför måste man ha i sig vitaminer, trodde att allt fanns i pulvret. Är det samma med CB att man måste tillsätta vitaminer?

    Jag ska gå ner till BMI 25, det är mitt mål. Jag väger 75 kg nu och är 160 cm lång. Och BMI 25 för mig blir då 64 kg. Så 11 kg ska jag ner.
    MEN, det skulle verkligen inte skada om man kom ner till BMI 20 vilket blir ca 52 kg, en viktminskning på 23 kg. Men det är ett mål som jag antagligen inte kommer att komma fram till innan bröllopet. Trixet är att jag ska köpa klänning från Kina, och det tar ca 6 veckor att få hem en klänning från att man har beställt. Så jag jag kan varken gå upp eller ner i vikt efter i mitten av April utan får då still på dom kilona som jag har då så klänningen passar.
    Hur mycket tror ni man kan gå ner till mitten av april om man kör ren kur? Det är väl ca 10 veckor kvar dit. jag vet att det är olika från person till person hur mycket man kan gå ner. Men enligt BMI har jag 10 kg´s övervikt och ju mindre kg man har att gå ner dessto långsammare viktnedgång har man ju och vänta. Vad tror ni?
  • hujjedamejj

    Har precis tagit min sista soppa CK ikväll och blä säger jag bara... Asså det är illa. Det smakar perkule i munnen efteråt och har den här söta sötningsmedel smaken i munnen, fastän jag borstar tänderna.. Men jag ska ge det en chans, och försöka komma in i ketosen, och äta upp mina påsar som är kvar. Jag har kört med nutrilette innan, som jag tycker var så mycket godare (men jag kanske vänjde mig vid smaken då?) Hursomhelst så tror jag inte att det blir lika jobbiga 3 dagar som alla andra har. I och med att jag har ätit nutrilette (komb och ren varannan dag) innan och redan har krympt magsäcken lite och det blir ingen direkt chock för kroppen.

    Och imorrn börjar jag med min andra dag på CK, antar att den kommer att vara värre än idag. Men är det så att man kan äta någon maträtt utan att komma ur ketosen?
    Min m2b jobbar borta i veckan och kommer hem torsdag kväll å ja vill så gärna äta mat med honom, istället för att pulvra. Hade tänkt mig typ kycklingfilé och grönsallad eller tonfisksallad, går det och kan man bara äta det 1 gång i helgen eller flera gånger?
    Är även bjudna på 30-årsfest på lördag. Vill så gärna vara med och dricka, annars så får jag snea blickar.. "jaha.. hon är me barn.. därför gifter dom sig" hatar det...
    Ja, hursomhelst så kommer jag att äta och dricka i helgen. Får stå mitt kast efteråt, men vill så gärna veta vad "mitt kast" blir?

    Och så en viktuppdatering, vågen stod på 73,9 kg idag (-1 kg på en vecka. komb kur med nutrilette. Jäkligt komb faktiskt. Chokladmousse, godis, chips, mat varje dag)... har aldrig sett 73-siffran så jag fick mig j****r anamma en spark i r**en =)

  • hujjedamejj

    ANNA01, var inne i ditt galleri, vilka fina diamanter till bordsdekorationen du hade. Vart har du köpt dom? *vill också ha*

  • hujjedamejj

    Anna01
    Inte mycket. Gymmar då å då. Å så Har jag hundar som ska ut på promenad. Sen blir det inget annat. Orkar inte.. Är alldeles matt i kropp och huvud.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!