Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    2011-brudar

    Jag kunde lika gärna hålla till i denna tråd eftersom vi inte bestämt oss för något datum ännu. Antingen blir det sensommaren 2010, eller helt andra vägen, mars 2011. :)

  • Bettertogether

    Tack :) Det visar sej väl så småningom när det blir. Förhoppningarna ligger förstås på sensommaren 2010, eftersom jag har lätt att bli förkyld på vintern (så även på sensommaren). Suck. Faktum är att det inte finns någon månad på hela året jag INTE löper risk för att bli förkyld :P

  • Bettertogether

    Postade nyss en ny tråd, men fråga er iallafall... :)

    Kunde ni tänka er att anlita en bröllopskoordinator som hjälpte er att hålla koll på allting, ringa runt och boka tider, hjälpte till att designa kort/programblad fixade musik, band buketten (buketterna), fotade i kyrkan, fotade bröllopsfotonen, framkallade dem etc etc??

    Jag planerar att starta ett sånt företag i framtiden som innebär att jag får göra allt jag kan och är utbildad för (floristik, fotografering, planering av projekt)

    Hjälp mej med era åsikter :)

  • Bettertogether

    Orangegirl: Det är just det som kanske är det stora problemet, att folk många gör allt själv (i varje fall alla här på BT ;)) Men förmodligen finns det ju någon som inte orkar sätta energi på allt detdär, och för dem kunde det kanske löna sig.
    Jag fantiserar om att inte ta så mycket för själva jobbet som bröllopskoordinator (kanske man hellre skulle kalla det fixare), utan mer stå för hjälpen att ringa runt och hitta festplatsalternativ, och vara en att bolla ideér med.

    Dessutom, är ju det hela med bröllopsfixande VÄLDIGT på kommande som trend, och att det ska sättas tid och pengar på festen... iallafall om man får tro America.. Och nu är ju även Sverige in på den linjen i och med programmet "vårt bröllop i era händer".

    Någon frissa tror jag inte det blir av mej, men med avtal med olika frisörssalonger kunde man kanske ordna billigare uppsättningar åt brudarna :) Och att sy är inte riktigt heller min grej.
    Däremot har jag massvis med kontakter man kunde samarbeta med för att få det att gå riktigt smidigt.

  • Bettertogether

    Drar mej bort från denna tråd då vi bestämt oss för 2010 :) :) Lycka till alla ´11-brudar!! :D

  • Bettertogether

    Vill inte lämna tråden heller... Visserligen gifter vi oss i Augusti 2010.. :) men jag trivs himla bra här med er! :)

  • Bettertogether

    Vi är ganska inne på den 21 augusti 2010... men det är inte heller egentligen bestämt ännu :P

    Det enda vi har bestämt är att bröllopsresan inte går längre än upp till Finländska (eftersom vi bor i Finland) Lappland på hösten. :) Företaget där m2b jobbar har en stuga där, som man får hyra :) Det tycker vi att räcker för oss!

    Så har vi också bara berättat för en person ännu, att vi bestämt datum (gjorde vi i söndags)... och det är min vän som bor i Australien. Vi har aldrig träffats, men brevväxlat i hundra år (haha, så känns det iaf), så det vore en ära att ha henne med på en så stor dag! :D

    Hm, vad mer är bestämt. Kyrkan förstås! Redan innan vi var ett par sa han att han ska gifta sej i den kyrka därifrån bruden är hemma :D Tur för mej, eftersom det är viktigt för mej att få gifta mej i "min" kyrka :)

  • Bettertogether
    Eran skrev 2009-03-19 15:31:08 följande:
    Har en liten fråga.... utgångsmusik. Vi skulle vilja ha "vår" låt, men vet inte om det riktigt passar sig. Lips of an Angel med Hinder. Vad tror ni. Vad skönt det är att ha några att diskutera och rådfråga.
    Hmm... texten kanske inte passar så himla bra in i bilden... men om man tar den instrumentalt är den ju underbar!

    Dethär var den bästa versionen jag kunde hitta, närmast instrumental... Så Ni får "tänka bort" backupsingers :P



  • Bettertogether
    Eran skrev 2009-03-19 15:58:44 följande:
    Tack, min m2b lyssnade och tycket det lät jättebra. Så vi kör på den. En sak till att pricka av, vi kanske hinner bli klara i tid iaf
    Nämen oj, så mycket ni redan har klart!! (efter att ha kollat din presentation). Vi som inte har nånting klart än, (förutom bröllopsresans destination), och då gifter vi oss ändå nästan precis ett år före er :P
  • Bettertogether

    Är det någon av er tjejer som vet vilken AMELIA brud jag prata om när jag vill ha dendär smarta bröllopsplaneringsshemat som fanns i den. Där det var typ 3 månader före, och vad man ska göra då för att hinna.. och sen slutligen står det "Dagen före: ta ett varmt bad, gå och lägg dej tidigt!"... Jag satt och tittade i den tidningen en gång vid frisören, och tror den var typ från 2007 el liknande. Och skulle VÄLDIGT gärna ha detdär planeringsshemat! :D

Svar på tråden 2011-brudar