• Pumpkin

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Anja: Tack Ja, skönt med en schysst lärare. Har inte lyckats skriva ett ord på tentan idag, så det var väl tur det. Skakar, har hjärtklappning och gråten i halsen, och nu är det bara 2,5 timmar kvar. Å ena sidan vill jag att tiden ska stanna, å andra sidan vill jag att den ska gå fort så jag får det bakom mig.

  Usch, vilket helsike foglossningar kan ställa till med! Måste vara jättekämpigt


 • Pumpkin

  Jag överlevde tandläkarbesöket! Lullull-tabletterna hjälpte inte alls på mig, vilket gav mig lite panik. Men hör och häpna, jag har lagat två hål utan bedövning idag och jag känner mig skitnöjd med mig själv. Jag är SÅ duktig!


 • Pumpkin

  Anja: Tro mig, det har inte varit lätt på något sätt att acceptera de här hålen, jag har heller aldrig haft hål och har alltid fått höra hur bra och fina tänder jag har. Men nu hände det och jag kan liksom inte göra så mycket åt det. Kände mig som ett stort misslyckande till att börja med, och det gör jag väl fortfarande till viss del. Det enda jag kan trösta mig med är att det inte är tandborstningen som det varit fel på, utan det är min vägran av tandtråd som ställt till det. Nu använder jag tandtråd varje dag, så förhoppningsvis ska jag slippa fler hål.


 • Pumpkin

  Anja: Vi får vara fåniga tillsammans Vad gäller tandtråd så har jag fått in rutinen nu, och då har jag också alltid haft väldigt tätt mellan tänderna. Men det funkar fint, jag använder Plackers. Mycket lättare än att hålla på att mecka med "vanlig" tråd och händerna inne i munnen.

  furillen: De kanske tycker att det är dags nu när ni varit gifta ett halvår, gudarna ska veta att det är så här i alla fall

  Alva: Well, JAG kommer ju ihåg dig i alla fall Den snabba versionen är väl att de flesta är med barn/försöker skaffa barn/har barn och jag är the outcast som vägrar bli så vuxen


 • Pumpkin

  I know Så... Ansvarsfull då? För det är ju ett stort ansvar


  Nienna skrev 2009-02-26 14:53:36 följande:
  Pumpkin - Bara för att man har barn behöver man inte vara/känna sig vuxen. Jag har en som fyller 8 i år och inte fan känner jag mig vuxen för det!
 • Pumpkin

  Alva: Hrrrhm, JAG har inte barn i tankarna Beklagar ert missfall, verkligen. Tur att ni har Elise i alla fall. Hon är ju en liten mirakelbebis Fast kanske inte bebis längre

  Aha, så ni ska sälja lägenheten som ni just renoverat? Well, jag förstår er. Järna må vara en håla, men ändå en mysig håla och säkert perfekt för att ha familj i.

  Så himla obehagligt med bränderna, 4 butiksbränder på en natt och 3 av dessa butiker helt förstörda. Man blir ju livrädd av att bo här. Nej, flytt nästa år hoppas jag.


 • Pumpkin

  Jag ska ärligt erkänna att jag känner mig rätt utanför och inte har så mycket att bidra i diskussionerna kring bebisar och barnplanering. Sorry

  sommarbrud: Usch så läskigt!

  Snitte: Skolan går bra tror jag, händer inte så mkt. Har fortfarande inte lämnat in tentan på förra kursen, måste ta mig i kragen och göra det snart.


 • Pumpkin

  För att förtydliga så menar jag absolut inte att ni inte ska prata om sånt här här, bara att jag känner att jag inte har så mycket att komma med så därför säger jag inte så mycket


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008