• Pumpkin

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Snitte: Nej nej, två extrajobb räcker Eller ett och ett halvt. Vill dra ner så mycket som möjligt på tryckerijobbet, har fasiken FORTFARANDE ont i handlederna. Kan inte vara normalt, även om man är ovan...


 • Pumpkin

  Snitte: Fast min utbildning tar absolut inte så mycket tid som jag trodde att den skulle göra. Fast det tycker jag är skönt, oftast. Eller ja, det är lite bådeoch. Det är ju skönt att inte stressa ihjäl sig hela tiden, samtidigt som det blir svårare att verkligen komma in i det liksom.


  Hmm, låter väldigt konstigt med din väninna. Jag skulle reagera som du, genom att fundera på varför hon undviker just mig (och eventuellt någon annan). Om hon sen tycker att allt ska vara som vanligt igen så skulle jag nog bli väldigt irriterad och ta upp saken med henne.


 • Pumpkin

  Har bara varit på två intervjuer ju, den första för tryckeriet och den andra i fredags Däremot skulle jag ha gått på intervju hos Proffice imorgon, men eftersom jag redan är anställd där hade min chef sagt till hon som är rekryteringsansvarig för det här uppdraget att det inte var nödvändigt att intervjua mig. De skulle helt enkelt bara presentera mig som en möjlig konsult för kunden


 • Pumpkin

  Inte klar med tentan ännu, och det blir inte direkt lättare när man har hjärtklappning och skakar i hela kroppen pga oro inför tandlläkarbesöket.

  Skickade ett mail till läraren och frågade vad som händer om jag inte lämnar in i tid, har hört att man ändå kan få godkänt med inte väl godkänt. Hon svarade att så var det, och om jag inte hinner klart idag så är det OK och jag har till i april på mig att skriva klart tentan. Skönt med en schysst lärare. Vill såklart bli klar med tentan så snart som möjligt, och om det inte går idag så ska jag definitivt ha den klar till nästa vecka.


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008