• VINTER­BRUD 090214
    Äldre 6 Jan 12:30
    39190 visningar
    363 svar
    363
    39190

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Här fortsätter vi att surra om ditten o datten.

    Tänk att när denna tråd går ut, så är vi gifta.

  • Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!
  • VINTER­BRUD 090214
    Äldre 13 Jan 12:21
    #81

    Nu har jga ringt prästen, men då var han visst ledig på tisdagar - TYPISKT när man väl tar sig tid!

    Har ringt o kollat med festlokalen. De bytte ägare vid årsskiftet och då var vi ju tvungna o kolla så att allt fanns kvar och att vår "beställning" fanns kvar.
    Så nu kan man börja pricka av lite mer på listan.

  • Prommi­s
    Äldre 13 Jan 17:08
    #82

    Vi har varit och pratat med prästen idag Hon var väldigt trevlig och det blir säkert JÄTTEBRA!

    Vi ska åka till kyrkan och titta och så är det väl ganska klart känns det som. Det blir 2 psalmer och så blir det solosång.... Det jag är nervös för är barnen om de inte är tysta o.s.v. Tuva är ju stor och henne kan man säkert muta värre med 1 åringen... Någon som har så små barn som ska vara med i kyrkan???? Agaton är väl förmodligen nöjd om han får något att äta på så det lutar väl åt någon form av kex så kan vi muta honom. Skräcken är om han SKRIKER mycket och högt i kyrkan.... Vad gör man då liksom???

  • VINTER­BRUD 090214
    Äldre 13 Jan 17:49
    #83
    Prommis skrev 2009-01-13 17:08:07 följande:
    Vi har varit och pratat med prästen idag Hon var väldigt trevlig och det blir säkert JÄTTEBRA!Vi ska åka till kyrkan och titta och så är det väl ganska klart känns det som. Det blir 2 psalmer och så blir det solosång.... Det jag är nervös för är barnen om de inte är tysta o.s.v. Tuva är ju stor och henne kan man säkert muta värre med 1 åringen... Någon som har så små barn som ska vara med i kyrkan???? Agaton är väl förmodligen nöjd om han får något att äta på så det lutar väl åt någon form av kex så kan vi muta honom. Skräcken är om han SKRIKER mycket och högt i kyrkan.... Vad gör man då liksom???
    Vad kul att ni träffat prästen och att det känns bra.

    HM hur göra med barn som skriker... JAg är ju av den personliga åsikt att det gör inget om barnen skulle skrika - barn är barn tycker jag. Men det kan ju såklart vara jättestressande för föräldrarna om det skulle bli så.
    Blir han otålig? Har ni tänkt ha honom framme att han ska vara med hela tiden liksom?
    Hade jag haft en så liten så skulle jag bara låta den lille knata omkring fritt, det finns ju alltid någon som har ett öga på den lille.
    Annars kanske man kan fråga någon som kan ha lite koll.
    Lite kex-muta är väl jättebra

    Men sen är ju alla barn olika och alla knep funkar ju inte på alla, så ta mina med en nypa salt, eftersom jag inte känner dina barn-det kanske inte funkar alls att ha honom "fritt" springande, så kan det ju va
  • Mixit
    Äldre 13 Jan 18:23
    #84

    OM situationen med skrikig son blir påfrestande för er kan ni kanske be någon att gå ut med honom? Inte så kul för den som måste lämna lokalen kanske men viktigt för Er koncentation?

    Det börjar dra ihopa sig, på fredag ska vi träffa köksmästarn, och diskutera meny. Vi har ju några matallergiker i gästlistan så det är viktigt att undvika vissa ingredienser i maten!

    Nästa söndag ska vi träffa prästen. Har nog bestämt oss för Trollens brudvals in i kyrkan i alla fall, ut vet vi fortfarande inte... Något solo blir det inte. Psalmer jaaa ingen aning...

  • 090214
    Äldre 13 Jan 19:01
    #85

    Idag har jag varit å kollat m en skomakare om det går att göra om mina skor, bandet runt hälen är för lång så jag tappar den hela tiden.
    Börjar bli lite mycket att tänka på känner jag.. Många bollar i luften samtidigt, men kul ändå I morgon ska vi träffa solisterna som ska sjunga i kyrkan, torsdag ska vi å kolla in lokalen hur den ska pyntas å sen på fredag drar vi ner till tyskland.. (Hur ska jag klara mig utan BT en helg ) Å på måndag får jag prova klänningen igen jiiipppieee...

  • Meredi­th
    Äldre 13 Jan 19:15
    #86

    Prommis: Jag var på ett bröllop med min då 2 1/2 åriga dotter och hennes kusin som är 1 år yngre. Vi hade med oss russin och kex och mutade dem med det, och det fungerade fantastiskt bra. Sen kan man tänka på att sätta barnet hos den som den är mest trygg hos.
    Vår son som nu är 2 år ska vid vårt bröllop få sitta i min pappas famn, eftersom han är så trygg hos honom.

    Om barnet är/blir skrikigt tycker jag att det är bra om man går ut med barnet... trist för den som behöver gå ut, men för er del så tror jag det är bäst. Annars tror jag man blir stressad....

    090214: Mycket på G runt oss alla nu... Jag var till sömmerskan igår och fixade med klänningen, på fredag ska jag till floristen, nästa vecka är det provuppsättning & smink hos frissan, träff med prästen och träff med organisten...
    Det är mycket - men det är KUL!

  • Vargta­ssa
    Äldre 13 Jan 23:31
    #87

    Idag ringde jag och kollade med vigselförättaren att våran bokning var som den skulle Allt verkar ok Hon sa att jag skulle skicka in vigselintyget och hindersprövningen till henne.... Det börjar dra ihop sig tjejer!!

  • 090214
    Äldre 14 Jan 15:09
    #88

    Hur har ni gjort med dukar? Hyr ni eller köper ni?

  • Alla Hjärta­ns Dag
    Äldre 14 Jan 17:54
    #89

    090214..

    Jag ska låna av svärmor..

    Min svärmor har massor av dukar som hon har fått o ärvt o allt därtill.. Alla är inte samma men det spelar inte någon roll för min del..utan mera att det finns dukar.. Och fördelen med att jag lånar av svärmor.. är att hon fixar även bords filt till borden.... Man kan ju hyra om man vill..men vet ej vad det kostar...

  • VINTER­BRUD 090214
    Äldre 14 Jan 18:03
    #90

    Åh jag är helt salig, våra ringar kom idag och det blev så bra!
    Varit nervös då vi har beställt dom via internet.Plus att vi byter förlovningsringar oxå. Allt blir vitguld ist.
    Förlåvningsringarna sätter vi på oss den 29 januari har vi tänkt, då firar vi 10! år tillsammans. (Blir nästan som en ny förlovning)
    Mn åh vad jag längtar till dagen nu!
    Och Idag är det ju faktiskt precis en månad!!!!!

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!