• VINTERBRUD 090214

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Här fortsätter vi att surra om ditten o datten.

    Tänk att när denna tråd går ut, så är vi gifta.

  • Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!
  • VINTERBRUD 090214

    Nu har jag lagt in två bilder på min brudklänning om någon vill se.
    Inte jag på bild, har köpt den begagnad.

  • VINTERBRUD 090214

    Ska ni dansa vals?
    Vi ska nog ha en hederlig "tryckare" ingen av oss är så dansant. Min blivande undrade om det var nödvändigt att ens dansa tryckare. Men det vill nog jag.

    Hur kommer ni ha upplägget på festen, ska det vara underhållning eller musik i bakgrunden, eller hur har ni tänkt?

    Vad mkt det är nu som jag kommer på som vi inte är helt på det klara med.

    Pratade iaf med fotografen förut, hon ska komma o kika lite på stället där vi ska fota oss, samt ville hon gärna in i kyrkan.

    Hur gör ni med fotograf, studio eller?

  • Mixit

    Hittade klänningar till tjejerna i måndags, har lagt bild i galleriet nu!

    Ingen dans för oss Det är nog säkrast så, vi är inte dansanta någon av oss! Ytterligare en fördel med förmiddagsbröllop *asg*

  • mis79

    jag ska med bygga naglar, två dagar innna så det inte hinner bli utväxt.
    dansa ska vi men vet inte alls till vad...svårt det där. o vals...hmmm det kan vi inte.... blir nog tryckare här med. utmarschen är heller inte bestämt och vi kommer inte överens....

    till musik har vi hyrt in djinabox. min blivande svägerskas mans syster hade det på sitt bröllop och det var super sa hon. man lägger in färdiga låtlistor o väljer olika till middag o dans osv. verkar jättesmidigt.sen har man knapplås på den där boxen så ingen kan byta muski bara sädär.

    vi ska äntligen träffa bosjökloster på måndag. såå skönt att änligen bestämma meny och få veta detaljer.

    är så imponerade av er andra tjejer som håller i allt det själv med mat och dricka. vi valde ju att köpa ett paket och jag vet ine hur jag skulle hunnit eller orkat fixa allt.
    jag är verkligen imponerad och beundrar er!!!

  • mis79

    sen har vi hyrt in en amatörfotograf som ska vara med under vigslen i kyrkan och på trappan, gratulationer. hon tar även bilder innan av oss där ute på slottet med hela brudföljet. och en gruppbild av alla gäster på bröllopet. sen festen får vi fota sjävla. önskar man hade obegränsat med pengar men ngnstans måste man ju skära ner. vår fotograf är ändå väldigt billig och verkar jätte duktig. budgeten är förresten sprängd sen länge. hur har det gått för er...har ni hållt det inom era tänkta ramar?

  • VINTERBRUD 090214

    Vi har oxå en amatörfotograf som fotade våra kompisars bröllop och vi tyckte att det blev jättebra bilder.
    Hon kommer fota oss innan ca 1-1½timme, sen under vigsel och en stund efter, innan vi far vidare till festlokalen. Där får alla andra ta över fotandet
    Vad betalar ni för fotografering?

  • mis79

    vi har samma paket och för det betalar vi 3500. får alla bilder högupplösta på cd. förstoringar för 40 kr st sedan. vill vi ha en fotobok med ca 15 bilder i kostar det 600. vill vi ha henne sen på kvällen så kostar det 750 kr i timmen. en heldag för 5000 då ingår fotoboken. då är hon lmed tills man sätter sig tills bord och halva förmiddagen ngt. kändes som ett bra pris och hon tar jätte fina bilder.

    ylva wikland

  • Prommis
    sopox skrev 2009-01-09 14:27:23 följande:
    Hur ska ni göra med naglarna? Ska ni köra förlängning och fransk manikyr eller ska ni köra hela nageln i en färg eller hur ska ni ha? Funderar på att köra en och samma färg på hela nageln, har alldeles för sköra naglar för att växa ut och kommer inte ha tid att gå till nagelstudio..
    Jag kan inte spara ut naglarna det går inte de är för sköra så jag ska köpa nagellack och sedan ska jag måla dem bara!

    Vi ska inte ha någon vanlig fotograf utan en kompis ska fota eller vi har lejt 2stycken En ska ha bebis med bf 24 feb så det kändes bäst så! Ska se om de vill komma innan och fota oss så det är gjort.

    Igår beställde jag brudbukett, näbb bukett och sånt där att ha på kavajen till sonen och sambon blev faktiskt bara 600 kr för allt. Billigt va? Tydligen var rosor SUPERDYRT på alla hjärtans dag och jag hade redan innan bestämt tulpaner!
  • 090214

    Såååå jäkla ledsen idag....,

    Fick höra av mäklarn igår att ägarna till det huset vi ska köpa har dragit sig ur. Det enda de hade sagt var att "det kändes inte rätt"!!!!!!!!!!!

    Vi fattar ingenting! Vi hade kontakt m mäklarn i onsdags å då fick vi veta att ägarna till det huset vi ska köpa hade bestämt sig för det andra huset. Å de var väldigt flexibla. Det hängde på oss när vi ville flytta in. Det enda som fattades var att vi skulle skriva papper nästa vecka. Vi hade köpare klart på våran lght (vi har bostadsrätt nu).
    Luften har gått ur oss alldeles.. så jäkla ledsen..

    Ville bara att ni skulle få veta hur läget låg till..

  • VINTERBRUD 090214
    090214 skrev 2009-01-10 11:37:45 följande:
    Såååå jäkla ledsen idag....,Fick höra av mäklarn igår att ägarna till det huset vi ska köpa har dragit sig ur. Det enda de hade sagt var att "det kändes inte rätt"!!!!!!!!!!!Vi fattar ingenting! Vi hade kontakt m mäklarn i onsdags å då fick vi veta att ägarna till det huset vi ska köpa hade bestämt sig för det andra huset. Å de var väldigt flexibla. Det hängde på oss när vi ville flytta in. Det enda som fattades var att vi skulle skriva papper nästa vecka. Vi hade köpare klart på våran lght (vi har bostadsrätt nu).Luften har gått ur oss alldeles.. så jäkla ledsen..Ville bara att ni skulle få veta hur läget låg till..
    Fy sjutton vad tråkigt.
    Vi va oxå med om en grej när vi var i husköpartagen. Vi hade högsta budet och fått reda på att vi "vunnit" sen helt hux flux typ några dar efter så dyker en annan spekulant upp och lägger värsta budet över oss. Då skulle vi skriva papper efter någon dag. MEn mäklaren bara ja så är det... Tror hon hade nåt finger med i spelet. Eftersom huset inte gick upp så mkt som alla kanke hoppats på (förutom vi då som tyckte det var jättebra).
    Så vi hoppade av allt.
    Men nu sitter vi i ett annat hus och trivs jättebra.
Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!