Inlägg från: ozita |Visa alla inlägg
  • ozita

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    Vad spännande med klänningarna! Jag har inte orkat ta tag i det igen efter ett misslyckat försök i höstas. Ska ta tag i det med nya krafter nu!

  • ozita
    stellajsj skrev 2009-01-06 14:21:27 följande:
    Misslyckat försök.? Vad tråkigt! Men snart så kommer det säkert in en massa nya fina klänningar!
    Jaa... har hittade en som jag gillade i stockholm, och det verkade så bra. Och de kunde ändra och fixa så jag skulle få den precis som jag ville. Men sen har jag sett att den butiken fått jättejättedålig kritik. Inte minst här på BT, men även på andra ställen. Och så känns det inte så skoj. Så jag ska kolla här hemma istället! Nån som har nåt bra tips? Jag vill ha en lite kortare klänning, till strax under knäna, så det finns inte så jättemycket att välja på...
  • ozita

    Får man be om lite snabba tips på bra klänningsaffärer i Gbg? Ska ut imorgon och titta runt. Ska till Ramonas (de hade halva reapriset, tror ni man kan ha sån tur att man hittar nåt där??) och till Johans. Vad finns mer?

    Har iofs nästan bestämt mig för att sy upp en klänning, men det skadar ju inte att titta iaf. Om inte annat för att få idéer till sömmerskan!

  • ozita

    Tack! Jag hade för mig att det låg rätt mycket däromkring... Vet du om de är nåt bra?

  • ozita

    Åh, vilken lyx det måste vara att ha en massa olika mousserande viner och testa sig fram. Lite smygsatrt på firandet! Vi ska ha bröllopet på ett ställe där de fixar all dryck och mat, så vi har nog inte så många sorter att välja på...

  • ozita
    20090725 skrev 2009-01-25 11:55:33 följande:
    hittade du någon kläning?
    Nej... Det fanns inte så mycket som var vad jag ville ha (vill ha en kort klänning) och så var det fruktansvärt mycket folk överallt! Men jag har pratat med en sömmerska som verkar jättebra! Så nu har jag bestämt att jag ska låta sy upp en klänning så blir den precis som jag vill ha den! Ska träffa henne 7 februari och prata igenom idéer. Det blir nog bra!
  • ozita
    20090725 skrev 2009-01-25 12:15:21 följande:
    det blir säkert kanon! vart skall ni gifta er? kyrka eller borligt?
    Vi gifter oss borgerligt på Gunnebo Slott. Jag har iofs tidigare velat gifta mig i kyrka, men precis som ni mer för att det är en fin plats än för att jag är troende. Och min m2b vill absolut inte gifta sig i kyra. Så då blev Gunnebo en bra kompromiss.
  • ozita
    EmMa09 skrev 2009-01-25 12:27:46 följande:
    ååhhh, vad roligt! vi har inte ens 4 månader kvar, börjar bli nervös att vi har missat delar av planeringen! satt igår o skrev ner vad vi har kvar att göra...men mycket kan vi inte börja med förrän alla har OSA:at..
    Spännande, spännande att det är så snart!! Vi får vänta ända tills september...
  • ozita

    OSA 2 månader innan är nog bra, även om det verkar som att många tycker att det är tidigt. Både jag och älsklingen min är kontroll-freaks så vi kommer nog vilja ha osa MINST 2 månader innan. Är det nån som av speciella skäl inte kan osa så tidigt får man ju acceptera det, men de flesta vet ju ändå i god tid innan om man kan eller inte kan komma på bröllopet...

  • ozita

    He, he, man kanske inte kan räkna med att ALLA vill planera sitt liv efter vårt bröllop! Men vi kommer bara bjuda de närmsta och då tror jag faktiskt att bara de vet datum i god tid så komemr de komma. Eller iaf veta långt innan om de inte kan komma...

Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2