• Tx2

    Maj 2009!

    Tror deras nyårsfirande drar igång idag och dem har stängt i två veckor. Sedan får dem nog jobba järnet för att komma ikapp.

  • Tx2

    Vad kul Nalle Puh. Hälften har av våra gäster har svarat under en veckas tid.

    Arla79: Hoppas att dem svarar. Segt att vänta.

  • Tx2

    Trist med ringen Hemlig.

    Igår fick jag reda på att vår kock har skurit sig rejält i handen och kommer att vara sjukskriven framöver. Men troligtvis är han tillbaka när det är dax för oss. Hade förhoppningar på att provsmaka menyn i februari men det blir lite svårt nu.

    Men mycket annat har löst sig, hittat komp till vår solist och nästan bestämt oss för låtarna. Visade sig att vi hade någon i nästan vår släkt som väldigt gärna ville göra våra blommor. Hon jobbade inte med det men har gått utbildning.

  • Tx2

    En av tärnorna (med hjälp av dem andra tärnorna oxå) är värdinna då vi behöver lite hjälp före/under/efter vigseln så att gästerna hittar rätt och ser till att vår vigselplats är iordning, ljud o komp på plats o vissa platser "paxade".
    Sedan har vi ett toastmasterpar som har hand om kvällen o ser till att mat o ev tal flyter på.

    Soon and very soon: vad tråkigt. Ta hjälp av vänner med tex inbjudningskorten, många blir glada om dem får hjälpa till lite.

  • Tx2

    Längtar efter min klänning, den skall vara klar o skickad i måndags. Inte fått något trackingnummer på grund av det kinesiska nyåret. Hade hoppats att de skulle dyka upp nu när jag varit hemma och vart sjuk. Men men, nästa vecka kanske...

  • Tx2

    Kan bara instämma, likadana frimärken och bt-skadade brudar..


    anja1661 skrev 2009-01-24 16:34:38 följande:
    vi hade choklad doppade jordgubbar och bakelser på våra frimärken!!tror inte nån kommer lägga märke till vad det är för motiv på de...det e bara vi bt skadade brudar som tänker så!
  • Tx2

    Fast det är inget måste. Dem flesta gör nog det samtidigt för att det skall till samma adress.

  • Tx2

    Inte om du skall ta hans namn, det går först igenom efter att vf skickat in papprena efter vigseln.

  • Tx2

    Man blandar bara in kommunen om man gifter sig borgligt och använder sig utav deras vf.

  • Tx2

    Vi har tre sånger förutom in och utgång. Sedan skall en vän läsa en tex, som hon får välja. Vår vf kommer oxå att få säger fler ord en dem obligatoriska. Har kollat på några förslag, men skall höra med honom när det närmar sig. Han har kanske bra förslag, och kanske bättre att ta något han är bekväm och van vid.

    jensson o jag skrev 2009-01-30 16:25:56 följande:


    Ni som ska gifta er borgerligt, hur gör ni med planering av vigselakten? Jag har börjat leta lite på nätet för inspiration. Vi kommer vara utomhus och vill att ceremonin ska ta ca 20 minuter, så det får blir lite prat och lite sång.
Svar på tråden Maj 2009!