• Tx2

    Vi har info-blad ("baksidan" av inbjudan). Vägbeskrivning till vigselplats samt festlokal, info om vigsel ( vi tipsar våra om ombytesskor då det kan vara hala stenar o gräs), boende, påminnelse om matalleriger, telnr till toastmastrarna och värdinnan, presenttips. Tror jag att vi hade.

  • Tx2

    Vi gifter oss 2 maj och satte OSA redan 15 mars men det är för jag är bortrest ett tag efter det. Kändes dumt att ha OSA när jag inte var i landet. Sedan kan det ju alltid hända något efter det datumet som gör att någon får förhinder så spikat blir det väl först den 2 maj.

  • Tx2

    Även om man vet två månader innan att man kan komma så kan det hända otroligt mycket under tiden som gör att man dessvärre måste tänka om. Kan vara allt från beordrat jobb till supertråkiga privata händelser.
    Vet att på en av mina bästa vänners bröllop så fick dem tre bortfall dagen innan pga av sjukdom o tråkiga privata orsaker som gjorde att personen inte klarade av att gå och då är dem fruktansvärt bra vänner.
    Så det finns inga garantier. Men visst det är bra att veta i god tid om man blir 30 el 70.

  • Tx2

    Det var det jag menade, man kan ha OSA när som bara man är medveten om att det inte blir helt spikat förrens på dagen B. Så även om vi sitter o gissar o skissar nu så kanske det inte blir som man tänkt sig. Det kan alltid dyka upp saker som ändrar planerna.


    Tindragull skrev 2009-01-12 21:09:58 följande:
    Såklart kan saker alltid hända...Men i ett sånt läge hade det ju inte hjälpt med ett sent OSA. Man kan ju inte gärna ha OSA dagen innan vigseln...
  • Tx2

    Längtar tills jag får min ring. Bestäälde den i november men för att jag inte skall pilla för mycket så skall den hämtas i april. Har sedan tidigare ett genomskinligt paraply som skall med om vädergudarna inte är på vår sida.
    Då vi skall förhoppnigsvis vara utomhus har jag börjat fundera på om min sjal är lite tunn.

    anja1661: vår resa blir några månader senare så då kör vi nog på det gemensamma efternamnet.

    trulsa79: kolla bara att det är ok att ni gör så. På det stället som vi skall vara på så har dem lite "regler" vad vi får använda med tanke på nedskräpning. Dem hade nog inte gillat om det låg småsmå bitar av papper överallt som är svåra att plocka upp. Då är det nog bättre med rosbladen som förmultnar.

  • Tx2

    Skall jag ha dem på marken så skulle jag välja äkta, även där med tanke på städningen.


    Trulsa79 skrev 2009-01-13 22:46:28 följande:
    Du har nog rätt, det var bara ett infall jag fick. Ska man köra med äkta rosor eller såna i tyg som man kan köpa på tex Ikea?
  • Tx2

    Vi hade med lite info (resväg, lite om vigseln, tel till värdinna och toastmastrar, matallergier/önskemål, möjliga övernattningställen o presenter) i vår inbjudan (har lagt in några suddiga bilder). Många av våra gäster umgås så informationen sprider sig nog ganska bra. Och dem som är osäkra lär höra av sig till oss el våra "hjälpor".

    pingst2009: vad trist med varslet men oftast blir det inte lika många som får gå.

  • Tx2

    Tror att ni kan gå in i en blomsterbutik och säga vad ni skall ha bladen till så kan dem spara undan under en vecka från deras befintliga blommorna som skall kasseras el när dem tappar blad. Man kan alltid fråga vad det kostar.
    Skall ni göra det själv så tror jag att dem klarar sig bra en dag i kylskåp i en påse med lite fukt i. Är inte hundra, har för mig att jag läst det tidigare.

  • Tx2

    Vår bröllopsresa blir nog ett halvår senare. men det finns för mycket att välja mellan.

    Min klänningen är klar! Hade tur att den blev klar innan det kinesiska nyåret, så förhoppningvis skickas den imorgon. Längtar att få se den på riktigt.

Svar på tråden Maj 2009!