Inlägg från: fröken sjunfors |Visa alla inlägg
  • fröken sjunfors

    Maj 2009!

    Wiiiie beställde precis min klänning nu!! Äntligen!

  • fröken sjunfors

    Jag är SÅ irriterad!!

    Vi fick hem ett brev ifrån kyrkoförsamlingen i förra veckan. Då det stod att allt är inte "riktigt" bokat förrän man bestämt präst, kantor osv. Å de har ju inte vi bestämt, så jag ville ringa dit idag och dubbelkolla att allt är okej.

    Kommer fram till en man, som börjar leta i pärmarna - SOM INTE HITTAR OSS!!! Jag höll på att trilla av stolen. Förvisso är hon som har hand om det sjuk - o vi borde ju finnas nånstans eftersom de har skickat hem papper till oss, men min mage alltså. Vad har man för koll om vi inte är uppskrivna?! Visst, det var längesen jag ringde och boka, men för de så ska man inte bli bortslarvad? Han skrev iallafall upp allting igen och hon ska höra av sig så fort hon är tillbaks.

    Så nu ska man gå med magont tills hon ringer. Inte för att jag tror den blir dubbelbokad, är en liten kyrka i en liten by så den är nog inte så "poppis".. Men ändå!

  • fröken sjunfors

    Ne jag har ingen aning! De är väl enbart om man har någon speciell relation med en annan präst som man får byta? Jag ville mest bara ringa o kolla läget ifall man skulle ses o gå igenom psalmer o sånt.. Men icke. Inte än iallafall..

  • fröken sjunfors

    Va roligt!! Vi flyttade in i ett hus för tre månader sedan - från en hyresrätt, så budgeten fick ju sig en törn Vi hade ju inte direkt räknat med att hitta "vårat" hus innan bröllopet

    Om du har en mail tycker jag absolut man kan maila o höra! Kan ju inte skada!

  • fröken sjunfors

    Tindragull: vet inte än hur de går.. han skulle be henne ringa upp mig när hon var frisk igen inget än så länge.. Jobbigt att inte veta till 100%!

  • fröken sjunfors

    Tindragull: från början skulle jag det, trodde det skulle bli en dyrare klänning jag skulle ha, men så blev det ju kinaklänning, så då behöver jag inte oroa mig för att slösa bort tusenlappar på att om det (pepparpeppar), är dåligt väder ute inte förstöra en klänning för 8-9tusen

    Tyvärr måste man vara medlem för att se din tatuering, ska försöka bli medlem där under helgen så man kan se! Kul med en till som har en enhörning! Jag är helt frälst i min..

  • fröken sjunfors

    ni som inte är med, kan ni inte skriva till mig i gästboken så jag får alla på ett och samma ställe, så kan jag skriva med er i listan.. Är så svårt när alla skriver lite här och där, går inte att uppdatera för varje utan får bli ett gäng!

  • fröken sjunfors

    Vi har kanske 10-12 stycken av 56 som har osa:t hittills.. Otålig!! Men flera har sagt muntligt, men att de glömt av att höra av sig till värdinnan (min syrra), så förhoppningsvis får de tummen ur snart o gör det!

  • fröken sjunfors

    Trulsa79: hittade den på ebay! tror inte ens den kostade ens en tusing, det var väl därför jag köpte den vet inte ifall jag ska använda den på kvällen då jag hittade "min" klänning för så mkt mindre pengar än vad jag hade trott! lite trist.. kanske gör "trash the dress" med den istället, hihi

Svar på tråden Maj 2009!