• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas

    Dags för ännu en ny tråd. Vi fortsätter att tjöta om livets allt möjligt och att träffas.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas
  • Carma07

    Ok, det lät ju inte trevligt. Får nog ta och läsa lite nyheter tror jag.

    Det var skönt att sova men nu är jag lite sur för att jag inte hunnit städa. Det är så mysigt att få ha gjort det till fredag kväll. Det får bli en snabb raggarstädning.

    Ni som gjorde fotoböcker med era bröllopsbilder - vilken sida var det ni gjorde det? Har precis börjat med en med lilltjejen för att ge till min mamma när hon fyller år men det skadar inte att jämföra priser. Har för mig det var bra pris på dem som ni gjorde.

  • Frujj

    Carma: Tack för hjälpen, det stämde med 8 dec i Inkybloggen.

    Vi har gjort fotoböcker hos Ifolor och blivit nöjda!

  • Nibla

    God eftermiddag,
    Mår inte bra! Vaknade med ont i magen och tung i huvudet. Antagligen har jag ätit nåt olämpligt då det bara rinner ur mig. (Sorry för detaljerna!)
    Har avbokat bordet på Barrique ikväll då det vänder sig i magen på mig bara jag tänker på mat. Ska dock försöka komma iväg till bion i alla fall.

  • Frujj

    Nibla: Usch då din stackare. Hoppas det går över snart!
    Kram (på avstånd )

  • Linum

    Då får man snart tända lamporna då, efter en timma med Robinson, jordgubbar och stearinljus. Synd bara att man inte märkte någon skillnad i ljusstyrkan över Götet...

  • Carma07

    Nibla: Usch, hoppas du mår bättre idag.

    Linum: Vi märkte skillnad på vår gata. Kommunen var med på det också och släckte även gatbelysningen. Vi hade också Robinson och stearinljus och tyckte det var så mysigt så vi väntade ytterligare innan vi tände ljusen igen.

    Idag har jag haft sovmorgon vilket var väldigt skönt. Lilltjejen har de senaste dagarna vaknat redan klockan 5. Det är liiiite tidigt för mitt tycke.

  • Nibla

    Hej på er!
    Var på bio igår och filmen var jättebra!

    Idag var jag bjuden på barnklädesparty hos en i mammagruppen. Lillan var hemma med N. Tjejen som hade partyt hade skickat hem sin kille och bebis till en annan i mammagruppen vars man också var hemma ensam med bebis. (De bor bara några hundra meter från varandra)
    Mitt i demonstrationen av kläderna kommer värdinnans kille hem med bebisen och säger att nu får hon ta hand om den eftersom de ska spela Playstation.
    Herregud!!! Hade N kommit och sagt så hade jag blivit asförbannad och sagt att han väl får spela PS nån annan gång! Fast, jag känner N så bra så jag vet att han skulle aldrig göra så. Ibland undrar jag hur folk är funtade.

    Sen en annan sak som jag säkert nämnt tidigare. Partyt var hemma hos tjejen som har det så lortigt hemma, rent ut sagt snuskigt! Jag tappade min penna under soffan och var tvungen att böja mig ner på knä på golvet för att få upp den. Det låg drivor av damm under soffan så jag tvivlar på att de någon gång dammsugit där under, de har bott där i 8 månader. När vi fikade låg det en massa smulor kvar på soffbordet plus att det var kafferingar kvar på bordet. Badrummet har jag nog redan berättat om..... Svart badrumsmatta, hudavlagringar, tånaglar=ingen rolig kombination!

  • Ab fab

    God morgon
    vilken film såg du Nibla?

    Glömde träningskläder idag så ingen yoga.Grrr.

    Helgen har varit bra. Konfirmation o slappa hemma. Igår var vi på Nääs. Promenad o fika. Hämtade tyget till min fåtölj. Grymt snyggt

    Nibla... vilka läskiga människor. O vilken drulle till man

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas