Inlägg från: Hubby n chubby |Visa alla inlägg
  • Hubby n chubby

    Indisk-svenskt bröllop!!!

    Hejsan! Den 25/7 är datumet satt. Det är då vi blir man och hustru!=) Sambon kommer ifrån Indien och jag är svensk. Har precis påbörjat planeringen för vårt bröllop. Skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med andra svensk-indiska par, eller indisk-indiska, eller svensk -svenska som erfarenhet eller idéer om ett indiskt/ svenskt tema bröllop!!

    Vänliga Häslingar Chubby!!

  • Svar på tråden Indisk-svenskt bröllop!!!
  • Hubby n chubby

    67 klick men inte någon med en idee eller kommentar!? vad tråkigt!!

  • Hubby n chubby

    Vad skoj med all respons!!

    Hammarman: Min sambo är katolik så vi kommer att ha ett kyrkligt bröllop i min kyrka men med en katolsk präst! Själva festen skulle jag gärna se blev en härlig blanding av indiskt och svenskt!=) Jag tror jag kommer att vilja bära traditionell bröllopsklänning i kyrkan och sedan byta om till typ sari eller ngt som är lättare att röra sig i men i indisk stil!!¨

    fjutjur brajd: Vi är båda kristna och kommer ha en kyrkligcermoni, mina tankar rör själva festen som följer! Vi kommer att hålla bröllopet i Sverige och det kommer gäster ifrån hela välden känns det som flera av dem indier!=) Dock kommer det inte bli något jätte stort bröllop.

    Mrclas : Vad spännande att höra att det är fler svensk-indiska bröllop på g! Min sambo är som sagt kristen så det blir ingen hinduisk ritual ( synd för det 'r ju så vackert!!!!) Vi skall gifta oss i Skåne. En rolig parentes var att min sambo ville jag skulle välja namnet bunty n babli istället för hubby and chubby när jag skaffade den här sidan!=)

Svar på tråden Indisk-svenskt bröllop!!!