Inlägg från: shakynose |Visa alla inlägg
  • shakynose

    Erfarenhet av plastikoperationer?

    Det är bra att gå på konsultation hos olika kirurger först. Beroende på vad du ska göra kan de ha olika metoder och förslag på hur och vad som ska göras. En konsultation kostar 500 hos nästan alla och det är värt att gå på flera för att få sig en uppfattning om vad som är möjligt.

    Jag ångrar inte en sekund att jag tog lån för att kunna göra detta när jag gjorde det ist för om tio år! Jag hade bra självkänsla innan, så jag räknade inte med en så stor förändring som det faktiskt blev. Att slippa dras med det som begränsade mig innan är så himla skönt att jag gladeligen betalar ränta och amorteringar i flera år till.

  • shakynose
    Fjosok skrev 2008-12-25 15:16:07 följande:
    shakynose: Ska jag absolut göra. Har antecknat nummer till olika intressanta kirurger nu. Vill inget annat än kunna se ut så människor inte glor.Får man fråga vad det var du gjorde för op? Är det för känsligt så förstår jag det helt Tack förresten ni som svarat att ni inte varit så fördömande jag trodde många skulle vara.
    Jag gjorde en bröstoperation Inte en vanlig förstoring utan en slags rekonstruktion.
  • shakynose

    Jag skulle inte rekommendera utländska kliniker, men det främsta skälet är inte pålitlighet eller säkerhet utan ÅTERBESÖKEN Det är ju inte klart när man vaknar upp ur narkosen, utan man ska träffa läkaren flera gånger efteråt för att kolla att allt går bra. Hur praktiskt är det om kliniken ligger i Rio de Janeiro?

    Tyvärr är det inte längre lika lätt att få plastikoperationer genom landstinget. Men jag kan tänka mig att det är lättare om det man vill ändra sitter i ansiktet eftersom det inte går att dölja. Helt klart värt ett försök ändå!

Svar på tråden Erfarenhet av plastikoperationer?