Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Grabben får oxå visa leg. I alla fall dem gångerna han e med mig. Han e också vääldigt slät för att vara 29½. Jag har fått min föööööörstaaaa rynka. Alldeles under ögonen. Vi kommer va skrynkliga vi två...

  • MuffinsTönt

    Jag har blivit ledare för vår volontärgrupp. Nu har jag suttit o skickat massmejl till alla med info o schema.

    Jag har också en massa cravings, vet ej om det är pms. Sååå sugen på drinkar om kvällarna. För att inte nämna popcorn!

  • MuffinsTönt

    Jag är fräääälst! Dooley's är ju skiiitgooott!!!! Vet att det var sweet eller nån annan som hängde här för läääänge sen tipsade om det. Jag har intesmakat förrän nu när vi har en miniflaska på 5ml hemma. *mumma* Funderar på om jag ska köpa det eller inte... Inte världens nyttigaste sak att ha hemma!

  • MuffinsTönt

    Är sååå sugen på att åka bort. Vi har pratat om att resa utomlands men jag vet inte. En sån resa behöver mkt pengar. Det har jag tyvär inte. Jag funderar på en resa över valentinehelgen. Sjutton va svårt att hitta nåt ställe att åka inom Sverige. Vi har eg inga stora krav.

    Det ska finnas
    - Natur (park som botaniska lr hellre riktig natur)
    - seevärdheter
    - Lagom nära Gbg
    - Mysiga hotell/wärdshus

    Sista punkten är en riktig killer. Jag vill bara ha ett "rymlig" rum med rymlig badkar i ett rymlig badrum. Får nog dra ner på dem lite tills vi simmar i pengar.

    I somras var vi på Hestravikens wärdshus. Åhh, underbart litet hotell med fin natur. En sån resa kan jag verkligen tänka mig åka till igen. Förstås annat ställe denna gång.

    Ni pratade om sparesa. Ngt att klura på. Jag tycker det är såå ologisk dyrt bara för att åka nånstans för att få lite massage o ansiktsbehandling...

  • MuffinsTönt

    Hello Pela! Glöm inte vila och mysa me maken också mellan varven. Ta hand om dig!

  • MuffinsTönt

    Åhh, jag kan inte sova! Ska till tandläkaren imorrn o jag e så orolig. Sist jag var där sa hon att jag har tandköttsinflammation. -Allvarlig sådan oxå! Jag har fått instruktioner på hur jag ska "bota" det. Nogrannare hygien osv. Det ser inte ut som det har hjälpt. Tycker det ser lika hemsk ut och nu börjar det ömma i en av tanden. När jag pillar med tungan känns som den rör på sig. DEN RÖR PÅ SIG!!!
    Jag googlade o där stod att allvarlig inflammation kan ge tandlossning. *Buhuhuhuhu* Jag vill inte ha nån tandlossning. Det kostar,gör ont o ser hemsk ut! Usch, jag kan inte sova. Ligger o tänker o pillar på tanden hela tiden. Idiot, kan inte låta bli tanden!

  • MuffinsTönt

    Tillbaka från tandhygenisten! Hon tycker att jag har skött tandborstningen o tandtråden exemplarisk. Inflammationen ser ut o minska. Det är några tänder som är forf rött. Tandfickorna är inte heller lika djupa. *puust* Den tanden som jag var orolig över har en som hon kallar det, blåsa. Inget allvarligt men jag får fortsätta med nogrann tandhygien. Goda nyheter med andra ord!

    En cool grej. Hon tog en röntgenbild på tanden som hade en blåsa. Hon blev väldigt förvånad när röntgenbilden visade en av mina titanskruvar som jag har i käken. Hon skulle ha sett dem bilderna från ordontologen. Haha, vilket min hon skulle få. Lite som Terminator i käken. Haha!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Gissa om jag drog världens suck! Jag var också suuuperdålig med tandtråden. Efter allt spring till odontologen så bestämde jag mig att försöka använda dem där konstiga trådarna. Ibörjan var det 2ggr i veckan för jag glömde av det HELA tiden. Men jag använde det när jag kommer ihåg. Efter några veckor blir det bara på kvällen 3-4 ggr i veckan. Sen så började bli en vana att använda dem varje kväll. Tillslut även på morgonen. *YES*

    MEN...
    Så gick jag över till miniborstarna av nån anledning. Det är visst inte lika bra för det gjorde att jag fick inflammation i tandköttet. Sen att jag inte rusade till tandläkarn vid varje klirr i kontot kunde ha ngt me saken att göra.

    Mitt tips
    Gör det när du kommer ihåg så sätter sig vanan efter ett tag. Det finns slangbella liknande tandtråd. MKT smidigare än tråd som man spänner.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Det är såna hemska bilder jag hade på hjärnan igår nat!!

  • MuffinsTönt

    Hohohoo!

    Här var det tomt.

    Läste på aftonbladet att melodifestivalen sket sig. Sicken tur att vi inte tittade på det. Däremot såg jag på Lets Dance. Ahhh, mina favoriter är Magnus (starkaste hunken) och Morgan Alling. - Av olika anledningar!

    Ikväll ska vi till grabbens föräldrar o käka middag. Han mor tyckte det var längesen hon såg sin käre son. Hmm... det var ju i julas.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!