Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Vickan
    Haha, så tänkte jag också förut. Är jag varm så är jag sjuk. Hade inte ens en termometer hemma.

    Imorrn ska jag gå på förhandsvisning av Mammut. Spännade! Speciellt när jag inte ens har läst om handlingen. Filmnörd som mig tittar på allt. nästan

  • MuffinsTönt

    Ingen mens här. Vickan och Nenne, kan ni inte skicka henne med expressflyget? Jag kom på en sak, jag har inte haft (lr 1-2ggr) fått mens under natten. Alltså vaknat med en blodpöl o förbannat varför man inte orkade sätta på trosskydd. Harn i haft det? Är det ngt kroppsligt?

  • MuffinsTönt

    Hej Oms! Usch, med sjuka på semestern. Hoppas det har varit bra annars.

    Anne
    Det har aldrig hänt att jag har fått mens under natten. Har det hänt er? Jag kom o tänka på det nu när jag väntar på det. Kan man få mens mitt i natten?

  • MuffinsTönt

    *Varning för superego/depp inlägg*

    Mormor har åkt in på sjukhus igen. Hon har varit förkyld några dagar. Vi åkte in för sjukköterskan (hemsjukvården) tror det är lunginflammation. Men på sjukhuset hittade problem med hjärtat istället. Hon har haft kärlkramp innan. Denna gång e dt visst allvarligare. Läkaren sa att nästa gång det händer igen så finns det inget dem kan göra. Hon har kämpat såå länge. Alla vet att hon inte vill leva så längre. Ständig sjuk, nästan ingen rörelseförmåga kvar och för att inte tala om livsglädjen... Gone wth the wind. Hur ska man reagera? Önska henne kvar eller låta henne gå?

    Vickan
    Jag vet att detta får dig att tänka på din egen mormor. Kram gumman!

  • MuffinsTönt

    Puuh! Tanten har kommit, ungefär den dan som jag har räknat på. Dvs två dagar senare. Tänk om man kunde va säker på sin sak lite oftare. Hoppas hon hoppade över Nenne o Vickan och kommit till mig direkt. *hoppas hoppas*

    Nu ska jag äta lite o sen traska till bibblan för att hjälpa små ungarna me sina läxor. Så lyxigt va det minsann inte på min tid! *fnyyys* Gammal,jag?!?

  • MuffinsTönt

    Vickan
    GRATTIS!!!!!!!!! Läste lite i andra tråden oxå. Kul att du är mer beredd denna gången. Shit, va spännande! Hahaha!

    Ang det där med barnlängtan... Nu för tiden när jag tänker på framtiden så kan jag faktiskt se oss med hus oc bil o barn. Jag har gått från inget till lite grann! Det är bara tajmingen (stavning?) som fattas. Och giftemål är väl då en tidsfråga för jag har själv sagt att om jag ska ha barn så ska gifta mig. Jag tror grabben drog en liten pust när jag sa det. För honom var det en självklarhet medan jag var mer skeptisk.

    Gud va lättad jag blev när det blödde. Det får gärna dröja ett par år innan jag hoppar på Nennes karusell.

    Hur är det nu Nenne, har du fått besök? Hoppas hon hoppade till mig istället.

  • MuffinsTönt

    Just det! Nu har jag varit frisk i dryg en vecka. Har börjat träna igen - för en gångskull känns det KUL!!! Att lägga av merd träning i 1,5-2månader har satt sina spår. Fy va jag flåsade av bara gå upp för EN våning. MEN nu ska jag oxå få en satan i gatan snygg häck!

    En annan sak som jag har börjat igen efter sjukan. - alhokol! igår tog jag en (snäll) drink med Licor 43, apelsinjuice o mjölk. Blev lite sur över att vi inte har gin hemma så jag kan göra en White Lady.

    Ngt mer?!?! ÅÅÅHHH!!

    Jag har köpt en SKITSNYGG jacka. Den är röd, slutar precis över rumpan och har lite puff i nedredelen av armarna. Jag är en av dem få som klär i rött o orange. Tur det för det är en av mina älsklingsfärger. Och rosa.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Är du 10 år äldre än mig, säker på det? Jag trodde vi va jämngamla -nästan.

  • MuffinsTönt

    Mormor är hemm igen. Efter en hel vecka på sjukhuset me snurriga läkare/ssk. Har varit lite missnöjd med dem faktiskt. Hon kom ju inte för TVÅ saker (blodbrist o sannorlik lunginflammation). Men sen var dem nöjd när dem hade fixat blodbristen o ville skicka hem henne. Jag sa att det vill inte vi. Hon är för dålig o vi vågar inte. Efter mkt om o men så gick dem med på att låta henne liga en dag till. Är hon piggare så ska hon åka hem. Nästa dag så fick hon feber o va mkt sämre. Då konstaterade dem att det stod inte rätt till. Kom inte ihåg va exakt va doktorn sa men det var antingen luftrörsinfluensa eller ngt men inte lunginflammation iaf. Hon fick antibiotika för det och är nu hon mkt bättre. *puuust*

    Nu kan vi andas ut för denna gången!

    Här råder det filmfestival! Ska bli kul o se på en massa film o äta popcorn. *myyys*

  • MuffinsTönt

    Vi är bjudna på 30årsfest. Tema: 70 o 80talet. Ni har ju härjat runt under dessa två decenierna. Har ni några tips på snygg o inte för påkostad klädsel? Jag hade spetsklänning då under andra hälft på 80talet.

    Grabben tänkte på Kiss med smink o skinnjacka. Hmmm....

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!